reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja w zeszłym roku w listopadzie zostałam matką chrzestną Kacperka (siostrzeniec) i siostra chciała matę z pałąkami taką więc kupiłam i dałam jeszcze w kopertę parę złotych. Moje dzieci dostały głównie kasę a dla Magdy chrzestna kupiła taki stojak muzyczny który się przekręca i dziecko bawi się na leżąco, później na siedząco i na stojąco. Bardzo fajne, moja dostała z tematem ocean, jak się wciśnie czy przekręci to fajna melodyjka leci.

reklama
Myslałam zeby kupic srebrny smoczek i wygrawerowac imie dziecka dodam ,ze w moich stronach chrzesna kupuje ubranko na chrzest co malym wydatkiem nie jest :) chciałabym cos kupic ,zeby dziecko mialo pamiatke , rodzice pewnie bardziej byli by zadowolenie z kasy :)

Cześć,

!!! GRAWER Buciki na CHRZEST SWAROVSKI GRAWER !!! (1053189779) - Aukcje internetowe Allegro

Chrzest Pozytywka SERCE SWAROVSKI + GRAWER (1053189802) - Aukcje internetowe Allegro

Smoczek na CHRZEST - SWAROVSKI figurka prezent !!! (1044098530) - Aukcje internetowe Allegro

PAMIĄTKA CHRZTU, CHRZEST, SWAROVSKI NOWOŚĆ!!!! (1045514854) - Aukcje internetowe Allegro

lub tradycyjnie złoty łańcuszek z medalikiem...łyżeczka z grawerem itp.

Fleur edytuj, edytuj, edytuj, regulamin pnkt. 3 nie wolno posta pod postem chyba , ze ktoś nie pisze godzinę.
Ja dałam złote serduszko na łańcuszku z imieniem i datą chrztu,.Było sliczne i sama bym je nosiła a prezent ma byc dla dzidzi a nie rodziców i ma to byc pamiatka

Kochane ja kłade sie bo musze dychąc trszeczke :):) milusiego popołudnia wam życze :):)
Marylo a ty kochana nie przestawaj z tym śpiewem bo wiesz ja go potrzebuje na te chmurzyska :):)
Buziaczek dla mamy jak wróci :):)
Paaaa kochane jutro nie wiem o której zajrze bo mam troszeczke do załatwiania :):)

Jako matka chrzestna możesz kupic np złote kolczyki albo złoty łańcuszek z medalikiem :tak::tak::tak: Pamiątka na całe życie i jaka piękna!!!

Maryla
te dzieci słodkie, a jak cudnie ubrane. Ja też będę stroic że hej :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Nie no jak się zapatrzyłam na te bliźniaki tak ameno, piszę do Mojego i On dobrze wie, że chcę dwoje - też chce On i napisałam, żeby strzelał z dwóch jaj to moze się uda :-D:-D:-D
dobry tekst :) usmiałam sie że hej :)

Marylko - ty moja kochana śpiewaczko troche pomogło bo już nie pada ale ty jesteś udana nie moge z Toba .......wiesz jak sie uśmiałam ....
no u mnie krótko mówisz i masz :) i dobrze że sie uśmiałaś bo smiech to zrowie każda maryla Ci to powie :) hihihi
Fleur no może ten tort też ok NAJWIĘKSZY TORT Z PIELUSZEK - PREZENT CHRZEST (1046190991) - Aukcje internetowe Allegro ale Twoj pomysł ze smoczkiem też bardzo ok,pieniędzy nie dawaj, kup jakiś prezent i też bedzie :-D:-D:-D

Marylko
, Ty może bardziej wrzuc na luz, bo zauważyłam, że psychika robi swoje - im bardziej się czegoś chce tym bardziej nie wychodzi. No nie wiem. Taka moja filozofia :-D:-D:-D
nie no kochana ja tam raczej mam na luzie puki co tylko czasem mam takie chwile że mi wali na czache ale dość szybko wszystko wraca na swoje miejsce :)

no i kurcze tel mam rozładowany i nie wiem czy mam czekac na mojego księcia czy iśc do domu ?? no nic poczekam 10 minut jak nie przyjdzie to ide i z domu zadzwonie do niego a może on już tam jest ?? no nie wiem

dobra ja robie zawijke i do juterka kochane

reklama
Kochane ja kłade sie bo musze dychąc trszeczke :):) milusiego popołudnia wam życze :):)
Marylo a ty kochana nie przestawaj z tym śpiewem bo wiesz ja go potrzebuje na te chmurzyska :):)
Buziaczek dla mamy jak wróci :):)
Paaaa kochane jutro nie wiem o której zajrze bo mam troszeczke do załatwiania :):)

Milutkiego odpoczynku :-):-)

dobra ja robie zawijke i do juterka kochane

Miłego ! :-):-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry