reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dziewczyny ja uciekam troche posprzatac bo dzisiaj wolne...
Mam nadzieje ze mi sie cos uda porobic z moim samopoczuciem...
Nie wiem juz co mam o tym myslec, pewnie sobie do glowy wbijam
Niby zaczelam mierzyc temperature, ale i tak sie nie wiele na tym znam.. Mozliwe ze owulacja juz byla??
http://28dni.pl/cycles/140075
Tymczasem zycze Wam milego dzionka

Nie chce wejsc..
tu tez jest na innej stronc
http://www.skarbmamy.pl/NPR-wykres-cyklu?r=428

Ostatnia edycja:
reklama
Przeczytałam o tych trojaczkach i sama nie wiem ściema czy nie.
Ciąże trojacze też się zdarzają, sama leżałam w szpitalu z taką dziewczyną; była pod koniec 6 miesiąca a brzuch miała wielki jak w 9. Miała wyznaczony termin cesarki jak tylko dzieci nabiorą odpowiedniej wagi. Najfajniej było na KTG jak położna przykładała tą słuchaweczkę z trzech różnych stron brzucha żeby usłyszeć trzy serduszka. A do tego w domu miała jeszcze starszego syna. Zawsze wydawało mi się, że takie potrójne ciąże to wynik leczenia. Ale pewna to nie jestem.
Jeśli to prawda to dziewczyna rzeczywiście ma niezłą niespodziankę. Jeden pokój a tu trzy łóżeczka do wstawienia - czeka ich niemałe wyzwanie. Trochę podejrzane to porzucenie przez rodziców w wieku lat 13 ale w dzisiejszych czasach i nie takie cuda się dzieją.

Bunia chętnie posłuchałabym tych nastrojowych piosenek ale niestety klikam z pracy a tu nie ma głośników, wrrrr
Mam taki milczący monitor:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no- fajne pioseneczki :-D ta cerekwickiej jest nowa, ale chwyciła mnie jak pierwsze nuty tylko usłyszałam. a ten szcześniak to stare jak nie wiem- już w liceum się zakochałam w tej piosence (pomijająć że we większości piosenek szcześniaka się zakochałam ;-) ) jakoś tak mnie dzisiaj wzięło na takie klimaty, bo zwykle jak z wami piszę to w tle leci iron maiden, acdc, disturbed, rammstein, ozzy osbourne i takie podobne klimaty :-p

Maryla poszlo;-)
Ja jestem naprawde ciekawa ilu z Was to potrzebne...
Bo mentalnosc kobiet jest taka ze uwazaja sie zawsze za grubsze i z dodatkowymi kilogramami:tak:

mama - do usług;-)
mam mam i dziekuje :):) no mi tak 4-5 kg by sie przydało zrzucić :):) ale ja jestem bardzo niesystematyczna i nie wiem co to takiego silna wola :):):):):) ale co sprubować moge :):) dzięki raz jeszcze :):)

Bunia chętnie posłuchałabym tych nastrojowych piosenek ale niestety klikam z pracy a tu nie ma głośników, wrrrr
Mam taki milczący monitor:)
hahahaha mam to samo :):) kochana nie dubluj postów tylko rób edycje bo jak przyjdzie sol to Ci ta - to nasza opiekunka

Cześć dziewczyny, wcześniej pisałam w podobnym wątku tylko z datą 2010:-), ale pomyślałam, że do Was mi bliżej. Staramy się z mężem i staramy piąty miesiąc, więc może już niedługo też będzie fasolka (miała być w tym miesiącu, bo się @ opóźniła, ale niestety w końcu przyszła).
Pozdrawiam wszystkie czytające.
Ps.też mam 29lat:-( i brak dzidziusia.

witam nowe staraczki bardzo serdecznie :)
mama no to daj znać jak po przegladzie, i mam nadziej, że wszystko będzie jak najbardziej w porządku :)
mi temperatura dziś nieco spadła bo 36,8 jest a ostatnio było rano 37,0 wiec ... tak mnie korci na teścior, że szok...

Ewcia super II kreseczki :) gratuluje serdecznie

maryla no to super, że był "klient" i jakiś utarg sie trafił :)

szczęsliwa no to troche lipa, z tymi kluczami, ale najważniejsze, że mieszkanko będzie.... powoli i sie urządzicie :)

hmmmm... i co to ja jeszcze miałam pisać...??

dziewczynki lasce chyba sie głupio zrobiło i jutro rano przed praca mi je podrzuci umówiłyśmy sie w danym miejscu i gitara....
zmykam do sklepu bo fasolina juz błaga o obiadek :p:p:p zajrze do was potem buziaczki kochane:****

Maranka, wytrzymaj z tym testowaniem chociaż dwa dni.
Kurka ja to się bałam testować jak diabeł święconej wody:-D:-D:-D

Marylka, a jednak szej przyszedł. Mam nadzieję, że sprzedasz jeszcze jakiś wózeczek w tym miesiącu.

mama, jak wrócisz to daj znać co ginek powiedział, bo ja tu siedzę jak na szpilkach.

dla mnie historia o trojaczkach podchodzi pod posty blondi. Już mąż mieszkania większego szuka ???? ona niby w 12 tygodniu, więc mieliby jeszcze czas płacić za większe. Sorry ja tego nie kupuję.

zizi_16 witaj, bo my fajne jesteśmy i dlatego !!!! trzymam kciuki, żebyś szybko została mamusią.

reklama
dziewczynki lasce chyba sie głupio zrobiło i jutro rano przed praca mi je podrzuci umówiłyśmy sie w danym miejscu i gitara....
zmykam do sklepu bo fasolina juz błaga o obiadek :p:p:p zajrze do was potem buziaczki kochane:****
to super :):):):)

a mój mąż przyjoł zaproszenie na randke :) - no spróbował by nie przyjąć :):):)

malapralinka wiesz u mnie bedzie trudno b ja o 18 zamykam dopiero sklep i obowiązkowo musze po powrocie zjeść obiad - bo babcia by zakrzyczała wiec nie będzie lekko ale może jakbym mniej jadła tego obiadu i po 2 h nie poprawiała chipsami - no wczesniej tak robiłam i sie udało ale potem raz sie skusiłam o 22 na hod-doga i tak już zostało :( najgorsze że mój k 2 h po obiadokolacji jeszcze by jadł i ja nie wytrzymuje i podjadam z nim bo tak to bym może i wytrzymała no nic od jutra działąm bo dziś randka to raczej nie wyjdzie :)

no przyszedł przyszedł i to jaki :) taki że oko zawiesic to mało :):):):):) no nie to żebym była zachłanna ale jakbym dziś choć spacerówke jeszcze sprzedała to było by bosko :):) a tak powaznie to dobrze że on przyszedł bo dziś od rana pada a jak przestanie to tak pochmurno że ludzi zero masakra z tą pogodą :(

spol nie bij to przypadek :(:(:(:(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry