reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
maryla86 z tym kaftanem to przesada; ja też mam że się zastanawiam co by było gdyby małżonem został nie A a K; też mam dni co mnie sentymenty jakieś napadają. Nie wiem czy oglądacie "Klub Szalonych Dziewic", we wtorkowym odcinku jedna z bohaterek właśnie chyba dopuściła się romansu. Małżon się w głowę pukał, że takie głupoty oglądam i potem może mi odbić. Ale od oglądania to mi raczej nie odbije i jak małżon się sprawdza to tylko na sentymentalnych gdybaniach się kończy. Randa z mężem super pomysł:)
A o jakich bajkopisaniach piszecie?

reklama
szczesliwa no toroche dziwna ta dziewczyna kolegi ale co zrobić sa ludzie i ludzie tylko nie szalej za mocno w weekend i dbaj o siebie bo jak nie to ci taka piosnkę zaśpiewam że zobaczysz :):):):)
ja tez myśle że to ściema

wejdź na wątek o trojaczkach a sama zobaczysz i ocenisz - my mamy takie przeczucia bo juz jedna taka była na innym wątku i to całkiem niedawno

MALAPRALINKA- ja raz jeszcze dziekuje:tak:

przypomnialo mi sie - SERGEEVNA witam Cie sloneczko:tak:;-)i wczoraj zaczelam i prawie padlam:szok::sorry2:

Maryla poszlo;-)
Ja jestem naprawde ciekawa ilu z Was to potrzebne...
Bo mentalnosc kobiet jest taka ze uwazaja sie zawsze za grubsze i z dodatkowymi kilogramami:tak:

mama - do usług;-)

Szczęśliwa niedobrze trochę z ta laską:( Ale nie przemęczaj się porządkami!!

Malapralinka nie martw się nie tylko Ty taka egoistka jesteś... ja też tak mam na widok kobiet w ciąży czasem... a najbardziej w poczekalni u lekarza...

Dziewczynki dajcie namiary na ta historie o której piszecie?? Zaciekawiłam się teraz..

Marylko- kochana śpiewaj śpiewaj..... nie no w sobote to już z mamcią bede działać bo krzysiek z bratem swoim beda tu rządzić ..... także bedzie dobrze :):)

W poczekalni to masakra, a przewaznie jak chodzilam to nawet z takimi maluszkami do ginekologa przychodzily...
Oby nam byo dane juz niedlugo tez ze swoimi Kruszynkami ;-)
Mamusie bliźniat, trojaczków i... moge tak oficjalnie;-)?? tu masz o trojaczkach, bo mi sie wydaje ze o tym mowa

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry