reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jestem:tak::-D:-D

BALBINKO- jestem przeogromnie szczesliwa,ze wlecialas do nas:-):-):-):-)jak ja tesknilam za Toba,za naszymi rozmowami jak pokonac kreta;-)wiem,ze jest Ci ciezko-domyslam sie,ale ja wciaz wierze,ze mąż dojrzeje do decyzji z in vitro-trzeba dać czas i bedzie si-tego Ci zycze z glębi serca:tak::tak:ściskam Cie na przywitanie:-)

SZCZESLIWA,MARYLKA,AGNIESZKA- dziekuje za smski:tak::tak:buziaki dla Was

EWCIA822- ciaza jak byk nie ma co;-)

SORBUŚ- dzis mialam po nocy tampono do polowy czystego wiec cholerka wie co to:eek:po 13 wyjezdzam do ginek wiec moze sie wyjasni:sorry2:

BUNIA,NAGAPALMA,STOOKROTKA,MONIA55 I pozostale kobietki bo juz nie pamietam ktora jeszcze jest na BB pozdrawiam ,witam i ściskam

oczywiście na przedstawieniu ryczalam,wiadomo,ale...ryczal tez moj Tomi:szok:mowie Wam to jest takie wzruszenie....dostalismy laurke i byly zabawy z dziecmi-oni wymyslali zabawy wiec bylo ciekawie:cool2::cool2:potem soczek i ciastka ,potem wspolne rysowanie rodziny i pamiatkowe fotki:happy2:a teraz biore sie za sprzatanie przed wyjazdem-ale mam Was na oku:tak::tak:

reklama
Bunia- nioo dobrze ze nasza dzidzia nie urodzi sie pod znakiem zodiaku lew :p:p:p:p bo to dopiero by było :)
a co do tej z trojaczków to tak jak pisze sz gdzieś ja tam odrzuci a ma postów 1 ...eeee mi sie wydaje ze to sciema i tyle .... ja mam kuzynke i urodziła bliźniaki i nigdy nie miała tak zeby nie dojadała ani musiała isc do psychiatry .....
Mama - nie ma za co i dla Ciebie też buziolek:**

Bunia- nioo dobrze ze nasza dzidzia nie urodzi sie pod znakiem zodiaku lew :p:p:p:p bo to dopiero by było :)
a co do tej z trojaczków to tak jak pisze sz gdzieś ja tam odrzuci a ma postów 1 ...eeee mi sie wydaje ze to sciema i tyle .... ja mam kuzynke i urodziła bliźniaki i nigdy nie miała tak zeby nie dojadała ani musiała isc do psychiatry .....
Mama - nie ma za co i dla Ciebie też buziolek:**

napisała na wątku kolejnego dramatycznego posta- jeśli to prawda to mają ciężkie życie. sprawdź sobie. sorki, jeśli kogoś urażam, ale nie taki mój cel, więc z góry przepraszam, jeśli komuś sprawię przykrość

mama- fajnie że wizyta w przedszkolu się udała.
szczęśliwa- faktycznie teściowie to mi się okropni trafili. czego się nie chwycą to wszystko spierniczą. ja mówię, że jedynie Grzesiu im się udał, bo tak to ponieśli klęskę na całej linii przez swoją głupotę i "własny świat"

Aguś nioo postanowiłam sobie zmienić a co :)
Maryla - czesc kochana śpiewaczko - kurde chyba mi już tak zostanie wiec sie kochana przyzwyczajaj do nowego przezwiska:):)
no dobra juz sie przyzwyczajam :):):)

witam i ja z rana...

szczęśliwa super, że z tym mieszkaniem wypaliło :)

a ja muszą dziś moją Ale pochwalić bo dziś sama przespała całą noc w swoim łóżeczku :) pierwszy raz od dłuuuuuuugiego czasu
ale nie licze na to, że juz tak zostanie, jednak miła niespodzianka to była :)

miłego dnia życzę wszystkim i wpadne poczytać Was później...
super gratuluje takiej córci :):):)

piękne dwie kreseczki superowo i gratulacje :)

Dzięki Marylko :))))) Masz rację trzeba myśleć o sobie :) Tylko czasem tak trudno być takim egoistą , ale jeśli chodzi o Państwo , to dla nich jestem poprostu jedna z wielu , a więc warto zadbać o swoje interesy ;P na mnie i na nas wszystkich i tak państwo zarabia krocie i zdziera z nas ostatnie resztki pieniędzy , więc jak ja ich wykorzystam przez 9 miesięcy to chyba się nic nie stanie ;P Nie zbiednieją ;P

EWCIA GRATULACJE :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
wiem wiem to nie takie łatwe ja tez musiałam sie tego nauczyć ;-)

kochane tyle mnie nie było bo przyszedł do mnie do sklepu kolega z podstawówki ( rok nie zdał i chodził z nami ostatni rok no i wszystkie dziewczyny za nim latały - ja też) i kurde dalej ma to coś :):):):):) wrr :):):):):) i kupił u mnie wózek i troche ciuszków i innych takich :) więc już sie dziś nie martwie o sprzedaż :) i okazało sie że mieszka w sztokcholmie na stałe :) ehhhhh wspomnienia :):)

Cześć dziewczyny,
Zamierzam zajść w ciążę jeszcze w tym roku i urodzić w 2011 więc dołączam do tego zacnego grona:)
Mam nadzieję, że się uda bo jak na razie od września molestuję małżona w dni płodne lub około i nic z tego nie wyszło:(
Wszystkim, którzy się starali i juz im się udało serdecznie gratuluję.

MARYLKA- no dokladnie te wspomnienia:tak:wiem cos o tym;-)dobrze ze dzis juz tyle sprzedalas a tu jeszcze poludnia nie ma:-)
nooooo echhh mam brzydkie mysli :):)::):):) boze odbija kobiecie na starość :):):) a jeszcze od czasu do czasu obok mojego sklepu przechodzi znajomy z liceum który sie bardzo we mnie kochał i chciał żebym rzuciła kamila - i mało brakowało bo źle sie wtedy działo ale jakoś nie umiałam i jak tak przechodzi to czasem myśle co by było gdyby a fajny gostek w sumie :):):) o boze dajcie kaftan
hyba musze męża na randke wyciągnąć bo mi odbija i romanse w głowei :):):):)

mamucica witaj :) ja tez mam taki zamiar jak ty :):):):):)

bunia no czytałam tego posta .... jak dla mnie ściema i wszystko przerysowane ... ech najgorsi są ci bajkopisarze :)

Dziewczynki, prv poszly dla tych ktore jeszcze chcialy podstawowe zasady mojej dietki;-)

mamucica witaj i powodzenia w molestowaniu;-) no i zafasolkowaniu

Dziewczyny ja wiem ze tu wiekszosc z Was jest juz mamami, ale powiem Wam ze wczoraj to nie byl dla mnie najlepszy dzien w zyciu...
Owszem zyczenia dla mojej mamy i upominek swoja droga, ale ja juz mysle w druga strone...
Znowu zazdrosc sie we mnie wczoraj odezwala...
Dlaczego inne tak, a ja nie??
Dlaczego te co nie chca zachodza w ciaze i donosza ja do konca bez zadnych komplikacji nie dbajac o siebie i dzieciatko??
Wczoraj jak widzialam kobiety z brzuszkami w zaawansowanej ciazy, takie szczesliwe to cos mnie bralo...
Matko, jaka ja jestem czasem egoistka...

Ostatnia edycja:
reklama
Bunia - poczytałam i ściema jak nic ..... zarabia mąż ok 1 tyś i beda szukać mieszkania do wynajecia wiekszego i niby jak ona sobie to wyobraża nie ma szans ..... jedni nie żyja rodzice drudzy sie nia nie interesuja od 13 roku zycia ?? Bajeczka piękna .....szkoda słów......
Troche sie wkurzyłam bo miałam dzisiaj umówic sie z dziewczyną od tego mojego sasiada i wiedziała ze bede chciała klucze dzisiaj to ona mi napisała ze kluczy nie ma przy sobie w domu bedzie o 23 a jutro pracuje do 19 i klapa w weekend moge zapomniec ze poświece go na odpoczynek .... bo tu w tej ruinie trzeba wszystko uporządkować i tam sprzątac ehhhh

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry