reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Balbinko- wiem, ze jest ciezko..ale musisz probowac! Wiecej wiary, bo ... wiara czyni cuda ile par juz bylo, ktore sie staraly i nie wychodzilo.. a pozniej odpuscily i bylo dzieciatko! z calego serca Ci tego zycze!

Bunia- co za tescie.... lepiej sie trzymac od nich z daleka.. ja wiem, ze to rodzice, ale... co to za rodzice?? Straszne!

Ewcia- GRATULACJE!!!!!!!!!!! Tak bardzo sie ciesze :D jeju!!!! Ale ten maj to faktycznie bardzo owocny jest :D

Mamucica- witamy i nic sie nie martw.. u nas Maj jest bardzo plodny :D wiec ... kto wie? :D

Pralinka- glowa do gory! Wiesz co? Myslenie pozytywne dziala cuda ja polecam osobiscie ksiązke „Potega podswiadomosci” Joseph Murphy. Prosta ksiazka, w niektorych momentach sie nie zgadzam do konca z Murphy’m, ale.. naprawda pomaga zmienic myslenie na bardziej pozytywne. Ksiazke mozna kupic w empiku ale i tez w supermarketach widzialam w PL- cena 25-30zl

Zizi- witamy i Ciebie :D

reklama
kochane lece-jestem po prysznicu zwarta i gotowa;-)zobaczymy co tam we mnie siedzi i czy mamy z czym dzialac czy znow puste cykle;-)
ZAPMARTA- na pewno dam znac;-);-)wierz mi ze ja to dopiero siedze jak na szpilkac...

zwracam sie z uprzejmą prośbą o trzymanie kciuków i pozytywne myśli!!! jade..

MAMA- no to trzymamy kciuki i myslimy pozytywnie!!!! powodzenia &&&&&&&&&&&&&&&&&&
bedzie dobrze, bo nie ma innego wyjscia.. :D

glodna cos jestem.. spadam na chwile bo ide do sklepu... :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama05 trzymam kciuki, że aż skóra zbielała. Powodzenia!!!

Maggy77 widzę widzę, że tu maj miłosny i płodny. Ale w maju to się już mi raczej nie uda:( Właśnie kończy się @ a z wyliczeń wynika, że płodność mnie nawiedzi dopiero po 9 czerwca:) Więc mam nadzieję, że zakiełkuje wówczas:)

Maryla86 dzięki za ostrzeżenie, no zupełnie nie wiedziałam, że to dublowanie to taki grzech. Ale zapamiętam i postaram się błędu nie powtórzyć:)

mama- trzymamy, trzymamy :-D

ja uciekam się pouczyć- w niedzielę egzamin, a ja dopiero wczoraj notatki druknęłam i jeszcze do nich nawet nie zajrzałam. tak to u mnie jest- zawsze uczę się na ostatnią chwilę, a potem się dziwię dlaczego same 4 mam :confused:

mama05 trzymam kciuki, że aż skóra zbielała. Powodzenia!!!

Maggy77 widzę widzę, że tu maj miłosny i płodny. Ale w maju to się już mi raczej nie uda:( Właśnie kończy się @ a z wyliczeń wynika, że płodność mnie nawiedzi dopiero po 9 czerwca:) Więc mam nadzieję, że zakiełkuje wówczas:)

Maryla86 dzięki za ostrzeżenie, no zupełnie nie wiedziałam, że to dublowanie to taki grzech. Ale zapamiętam i postaram się błędu nie powtórzyć:)
spoko sama nie raz dostałam opier to sie w końcu nauczyła i grzecznie ostrzegam :):):):):)

mama nie kracz nie kracz bo .... (nie dokończe :) )

boże ludzie jakie sie mnie dziś głupoty trzymają to szkoda gadać normalnie

mama - trzymam kciukasy

Ciągle szukam jakiegoś fajnego suwaczka ale żadnego w moim typie nie ma. Ten co znalazłam jest w moim typie ale głupkowato oblicza do porodu a ja bym wolała aby odliczał który to tydzien ciąży...

reklama
Dziewczynki ja tak tylko na chwile nie czytajac co bylo na 2 czy 3 stronkach...

Bo mam nowe wytlumaczenie...
Jest mozliwe ze ja tak przechodze owulacje?
Ze bola kosci i przeziebienie jakby lekkie? i bol brzucha?
Bo teraz z mezem rozmawiam i ja tak co chwile jestem chora jeden dwa dni i koniec....

A tak mysle ze moglo by to nawet byc raz w miesiacu
Myslicie ze to mozliwe?

Bede za jakas godzinke jak sie dokulam do konca sprzatania...
Bede wdzieczna za odpowiedz

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry