reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARYLKA- DZIEKUJE ZA KOMPLEMENTY.:tak::tak:
PRZYKRO MI ZE KOCIAK NIE PRZEZYL:-:)-:)-:)-(najwazniejsze,ze zrobilas co moglas-staralas sie i mimo alergii Kamila walczyliscie o niego....no nic,przykre to:sorry2:

reklama
Hej,

Marylka ale mi smutno :(((( Miałam nadzieję, że jak zjada i ładnie sie załatwia to jednak przeżyje...

buuuuuuu

ZAPMARTA- cześć,jak tam u nocy-Karollo ladnie spal??;-)

LORELAIN- wyslalam Ci PW;-)

JA BRYKAM KOCHANE-zdzwonilam sie z kumpela i jade 2 miejscowosci dalej na kawke:tak:takze do napisania pozniej;-):-)

Hejka
Jestem ale tak z doskoku bo obiadek robię.Wałaśnie doczytałam co u Was-ale łatwo nie było.
Szybko klikacie i to piorunem postów przybywa:-)
Stookrotko kciuki zaciśnięte;-)
Marylo przykro mi z powodu Tygryska:-( to takie niesprawiedliwe.

Witam ...

Strasznie senny i leniwy dzień się dzisiaj zapowiada ... a u mnie z systematycznością troche gorzej niż u mamy05, więc się robotki w chatce nazbierało ... Zuzu też nie odpuszcza ... ostatnio jest bardzo absorbująca i cały czas domaga się uwagi ... a mnie do przytulania, zabawy czy spacerków 2 razy namawiać nie musi ...
szkoda tylko, że dni takie krótkie, bo znikają jeden za drugim w zastraszającym tempie ...

Sol, fasolka prześliczna !!! :-):-):-)
Marylka, tak mi przykro z powodu Tygryska ... strasznie był słodki :-:)-:)-(
Stokrotka, kciuki, żeby sprawcą tych 'dolegliwości' okazała się fasolka ;-)
u mnie jakoś dziwnie ... już któryś dzień z rzędu pojawia się lekkie kłucie w dole brzucha przy karmieniu ... takie jakby delikatne skurcze ... ciekawe skąd to się wzięło

zmykam trzeć owocki dla mojego pasibrzuszka :-)

Czesc kochane na początek :)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA OBECNYCH I PRZYSZŁYCH MAM

Marylko- tak mi przykro z powodu tygryska .... taki słodki ale cóż robiłaś wszystko co mogłaś.
MAMA zdjęcia piekne :)
Ja czuje sie dzisiaj dobrze nic narazie mnie nie boli bede siebie dzisiaj obserwować jak coś bedzie sie działo do jutra to pojde do lekarza obiecałam sobie dla naszego maleństwa wszystko:):) i jaka piekna pogoda u nas dzisiaj mmmm .....

reklama
3190812.jpg

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich MAM, obecnych i przyszlych:))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry