reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
To może znak na fosolinę:)Wiesz macica robi swoje.
Kiedy masz termin na testowanie?

Za równiutki TYDZIEŃ :)

No ale tak śmiechem , żartem ,ale naprawdę tak mnie jeszcze nie bolało , a kilka dni temu miałam tak że w piersiach bolało , ale tak dziwnie , tak jakby w jednym centralnym punkcie , w samym środku ...

reklama
maryla- jak znajde sponsora to dajesz ok?? pa kochana:):)
no nie ma problemu :):) ciekawe czy sie taki głupi znajdzie :):):):)

Maryla- ja codziennie o 7.10 mierze temp. na pół śpiąco i idę dalej spać :D a termometr z budzikiem mam pod poduchą:-D:-D

Ładny mam suwaczek??:sorry:
ja na śpiąco to na razie mam opanowane przestawianie budzika :):):)

widze że ktoś tu planuje zakupy pod kontem pracy :):):) i bardzo dobrze :):):)

Zobacz załącznik 249565Zobacz załącznik 249567Zobacz załącznik 249568Zobacz załącznik 249570Zobacz załącznik 249575
pencil.png
fajne masz mieszkanko a po remoncie będzie po prostu boskie :):) już to widze :):)

Hej - ja jestem śnięta dzisiaj i jeszcze Karola dokazuje. Wizyta ok - mama po łbie nie dostanie :-) Fasolka jedna - serduszko bijące jedno - sobie posłuchałam już :-) A to moja kruszyna :-)

Wybaczcie ale spadam zaraz kłaść Karolę a potem siebie jak nie zasnę pierwsza :sorry:
piękny ten twój kropek :):) tylko wiesz zastanawiam sie komu ty wyśniłaś te bliźniaki skoro u ciebie jeden śliczny kropek :):):):):)

mama fotki ogrodu cudowne. A u mnie spoko loko, bo wypłatka 1go zawsze, w ogóle to do 5go każdego miesiąca ale zwykle 1go no zalezy jak tam weekendy, więc spoko bo mój to 10go ma :-D:-D:-D
Chyba zakupię jeszcze jakieś bluzeczki na mój stan jeszcze panieński :-):-):-) bo później ślub i po ślubie wydatków będzie parę :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
I w ogóle to tak za bardzo już nie mogę szalec z pieniędzmi, bo 15go mam dentystę prywatnie, do tego jeszcze na fryzjera, kosmetyczkę, kwiaty muszę miec :-):-)
co miesiąc jakieś wydatki no a przed ślubem to już wogule kosmos co :)

Piękna fasolka mam nadzieje że się zarażę od Ciebie :-):-):tak::tak::blink::eek:

Ja tez idę wymyć co nie co co by mąż wieczorem nie uciekał ;-):-D:-D
pewno wszystkie sie tu zarazimy :):)

mama - ja właśnie zmieniam wystrój w kuchni, stół z krzesłami właśnie w sobotę dotarł, też taki ciemny i meble chcę zmienić na identyczne jak Ty masz no i zastanawiam się mocno jaki kolor ścian strzelić do tego. Na pewno ta ściana gdzie jest stół będzie inna, chciałam korek ale nie wiem jak to będzie wyglądało i czy jest jeszcze modny???
Wogóle to będziemy całe mieszkanie malować bo 2 lata temu remontowaliśmy po zakupie i już wygląda nie bardzo. Szczególnie u dzieci, Magda przechodziła etap rysowania po ścianach i mają piękne spiralki. A tak Misio się napracował u nich bo mają dwa kolory, żółty i ostry róż i do tego białe paski w poprzek i pod sufitem. Nie mam bladego pojęcia jak im teraz wymyśleć pokoik. Mam ochotę na wiosenne kolory, może jakiś seledyn z żółtym. Przedpokój mam seledynowy i świetnie wygląda bo do tego mamy fotki w antyramach czarno białe ale też chyba zmienimy na jakiś inny.

A moja mama właśnie też dała robić sobie luksfery przezroczyste w bąbelki tylko że popełniła błąd bo dała je postawić na blacie marmurowym i nie dość że straciła piękny blat to jeszcze z d...y to wygląda bo blat w salonie widać tak ok 5 cm...
pysia888 - ja też kupuję tylko na allegro, ale głównie dlatego że jestem ...hmmm... "mocnej kości" i nic sensownego w sklepie nie można dostać u nas a na allegro to fajne sportowe ciuchy i eleganckie i sexi. Zawsze mnie pytają koleżanki skąd ja wyszukuję takie fajne rzeczy bo dla grubasów to tylko worki w sklepach albo jak dla babć staromodne szmaty :)
to podeślij mi kilka linków bo ja kiedyś bez problemu sie ubierałam a teraz z dodatkowymi kg jakoś gorzej mi to idzie nie umiem sobie tak znaleść rzeczy co by na mnie dobrze wyglądały :( a po sklepach nie mam kiedy chodzić za bardzo

Mama, ja już od paru dni chodzę i myślę namiętnie o tym wosku. Marzy mi się właśnie depilacja na gładko i ładnie i nie co tydzień jak zawsze :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: i chęc posiadania wosku i podgrzewacza jest coraz większa :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ewcia
pewnie pokazuj jak tam masz u siebie z tymi fotalami :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Ja tam lubię strasznie oglądac fotale, jak ludzie maja w domkach i rodzinki i w ogóle :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
pysia to dość marzeń , to co spełniamy nasze marzenia i zamawiamy ??? nakręciłas mnie :):):)

piękna rodzinka i wcale nie jesteś taka duża !!!!!!

Mama to trzeba być pełnym podziwu takiego zorganizowania jakie Ty masz :tak:Obrotna babeczka z Ciebie jest ;-)

Można robić wszystko w ciągu dnia,trzeba być tylko zorganizowanym :tak:
podpisuje sie pod tym w 100%

kochane wiecie co tygrys nie przezył :(:( wczoraj na noc miał gorączke chyba (bo tak ziajał :( ) no i w nocu zdechł :(:(:(:( a tu wklejam zdjęcie z wczorajszego karmienia Zobacz załącznik 249725

Biedny Tygrysek ;((((( Szkoda , ale przynajmniej wiesz , że zrobiłaś wszystko co w Twojej mocy żeby go ratować ....

reklama
Marylka witaj:)
Strasznie mi przykro z powodu Tygryska:(

Mama kuchnia pooglądania - bardzo ładna! Też bym kiedyć chciała takie kolory:)

Przy okzaji zalapałam sie na zdjecie dzidzi SOL - ślicznie widać:) Zawsze to taka kropka i juz a u Ciebie poprostu wygląda super!!

Lorelain - bluzeczki cudne!! Kurcze mi tez by się chyba zakupy przydały... ehhh tylko kiedy:(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry