mama - ja właśnie zmieniam wystrój w kuchni, stół z krzesłami właśnie w sobotę dotarł, też taki ciemny i meble chcę zmienić na identyczne jak Ty masz no i zastanawiam się mocno jaki kolor ścian strzelić do tego. Na pewno ta ściana gdzie jest stół będzie inna, chciałam korek ale nie wiem jak to będzie wyglądało i czy jest jeszcze modny???
Wogóle to będziemy całe mieszkanie malować bo 2 lata temu remontowaliśmy po zakupie i już wygląda nie bardzo. Szczególnie u dzieci, Magda przechodziła etap rysowania po ścianach i mają piękne spiralki. A tak Misio się napracował u nich bo mają dwa kolory, żółty i ostry róż i do tego białe paski w poprzek i pod sufitem. Nie mam bladego pojęcia jak im teraz wymyśleć pokoik. Mam ochotę na wiosenne kolory, może jakiś seledyn z żółtym. Przedpokój mam seledynowy i świetnie wygląda bo do tego mamy fotki w antyramach czarno białe ale też chyba zmienimy na jakiś inny.
A moja mama właśnie też dała robić sobie luksfery przezroczyste w bąbelki tylko że popełniła błąd bo dała je postawić na blacie marmurowym i nie dość że straciła piękny blat to jeszcze z d...y to wygląda bo blat w salonie widać tak ok 5 cm...
pysia888 - ja też kupuję tylko na allegro, ale głównie dlatego że jestem ...hmmm... "mocnej kości" i nic sensownego w sklepie nie można dostać u nas a na allegro to fajne sportowe ciuchy i eleganckie i sexi. Zawsze mnie pytają koleżanki skąd ja wyszukuję takie fajne rzeczy bo dla grubasów to tylko worki w sklepach albo jak dla babć staromodne szmaty