reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama - byłam z Karolą - chciał nie chciał nie mogłam sobie pozwolić na przytulanie ściany żeby i ona w przyszłości była dzielna i się nie bała :tak:

Idę pisać - tylko tak mi się nie chce :-p

reklama
Czesc

Mama no niestety stres znów pokonał mojego M. nie przypuszczałam, ze to będzie takie nie do przeskoczenia. Dlatego cykl czerwcowy odpuszczam, bo nie zdążymy (choć zaplanowałam, ze będę pić ziółka), a stymulacje zaczniemy w lipcu.
Idę coś poczytać co u Was :)
ELLETH- przykro mi ze sie nie udalo:-(ale wierze,ze dacie rade:tak:

LORELAIN- wyslij mi na PW Twoj numer to Ci wysle fotke z sypialni-tam mam jasne panele a meble tez wengi i pasuje:tak::-)

MALAPRALINKA- bardzo,bardzo dziekuje za PW- poczytam ,zastosuje i licze na efekty:tak::-D

AGNIESZKA- mnie wzoraj glowa bolala jak byk i 3 kawy nie pomogly ,dopiero Tiger:tak:

dziewczynki słuchajcie , od paru dni boli mnie brzuch jak na okres , a w dodatku lewy jajnik , a dziś w nocy tak mnie ten jajnik napierdzielał że aż się obudziłam...

Lece bo raz ze net jakos muli a dwa do pracki trzeba sie zbierac, no i postaram sie jeszcze zajechac przed praca do domu. Bo ja dzisiaj spalam u rodzicow, a mezus po nocce w pracy poszedl do domu spac...
Moze sie jeszcze uda poserduszkowac;-)

Milego i slonecznego dnia Wam zycze

mama Ja już chyba nie mogę pić tych tigerów i innych bo w pracy częstą piłam i już mi zbrzydły.Kawę już wypiłam ale głowa nadal pęka,idę po paracetamol ehhh:-/
Stokrotka a były przytulasy?
małapralinka i na wzajem miłego dnia:)

przytulasy były kilka dni temu , a ten jajnik to tak od czasu do czasu ale potrafi tak naprawdę fest zakłuć ... do tego ból podbrzusza i piersi bardzo bolą...

MAMA myślisz że to dobry znak? Ja się troszkę boję... Ale nawet mnie pare razy zemdliło , więc może akurat? Super by było :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry