reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Za równiutki TYDZIEŃ :)

No ale tak śmiechem , żartem ,ale naprawdę tak mnie jeszcze nie bolało , a kilka dni temu miałam tak że w piersiach bolało , ale tak dziwnie , tak jakby w jednym centralnym punkcie , w samym środku ...

Jak ja bylam w ciazy to jeszce zanim byl czas na test to stwierdzilam ze jesli w ciazy nie jestem to nie wiem co sie ze mna dzieje, w zyciu wczesniej tak silnych objawow nie mialam, takich boli itp, tak wiec trzymam kciukasy;-)

Wrocilam na chwile, jestem juz w domu,piore ciuszki a mezulek jescze powiedzial ze godzinke sie zdrzemnie bo jest nie do zycia po nocce, buze Go o 12:tak:

reklama
a czemu niby nie mozna??
Nie rozumiem:confused:

Ja robie zawsze, tzn aktualnie juz tylko sam zelik...
Nawet powiem Wam jak poszlam na zabieg to w szpitau dopiero sobie przypomnialam ze czytalam iz nie wolno miec nawet pomalowanych paznokci, bo niby przy znieczuleniu musza byc paznokcie widoczne, czy nie sinieja...
Na smierc o tym zapomnialam, a jak w szpitalu zel zdjac? A jeszcze sobie robilam taki kolorowy bo calej dlugosci paznokcia...
Nic mi nie powiedzieli nato:szok:
Nawet siostry zachwalaly:-)

Szczęśliwa - ja robiłam ale koleżanka miała super sprzęt i wszystko - cały pył, zapachy były pochłaniane przez wiatraki a ja miałam maseczkę pokropioną perfumami żeby mi nie jechało zapachami bo mnie muliło. Wszystko zależy od tego w jakich warunkach Ci robią. Ale w ciąży paznokcie i włosy pięknieją więc nie widzę sensu - ja sobie robiłam w 6 tygodniu tylko dlatego że hmm... nie przyznam się co zmajstrowałam ale z 10 tipsów zostały mi 3 (paskudnie to wyglądało) i musiało to jakoś wyglądać więc uzupełniłam a potem mi koleżanka je skracała aż wyszły moje naturalne :tak:

Nie chce mi się pisać :-(

Dzieki dziewczyny bo ja kiedyś miałam i teraz jakoś przyszła mi chęć zrobienia znowu .....
Pokaże wam moja psiunie jak wygląda jak prosi o coś:):)

Załączniki

• DSC01485.jpg
    DSC01485.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 32
Net mi sie cosik wiesza dzisiaj, jakos wono chodzi...

Dziewczyny a powiedzcie jak Wasze starania? Tzn idziecie na zywiol czy prowadzicie kalendarzyki?? Bo ja sobie tak mysle ze nadluzsza mete kochac sie na zawolanie to wcale nie jest takie ciekawe:/

hej dzięki za wszystkie miłe słowa i macie racje przynajmniej próbowałam :) no ale fajny był co nie ?? :) puźniej sie odezwe bo miałam towar i musze wycenić :)

reklama
Szczęśliwa - w ciąży mogą się tipsy nie trzymać i jest to spowodowane hormonami. No i na pewno już przy porodzie nie można mieć, nawet po prostu pomalowanych paznokci.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry