reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARYLKA- DZIEKUJE ZA KOMPLEMENTY.:tak::tak:
PRZYKRO MI ZE KOCIAK NIE PRZEZYL:-:)-:)-:)-(najwazniejsze,ze zrobilas co moglas-staralas sie i mimo alergii Kamila walczyliscie o niego....no nic,przykre to:sorry2:

reklama
Hej,

Marylka ale mi smutno :(((( Miałam nadzieję, że jak zjada i ładnie sie załatwia to jednak przeżyje...

buuuuuuu

ZAPMARTA- cześć,jak tam u nocy-Karollo ladnie spal??;-)

LORELAIN- wyslalam Ci PW;-)

JA BRYKAM KOCHANE-zdzwonilam sie z kumpela i jade 2 miejscowosci dalej na kawke:tak:takze do napisania pozniej;-):-)

Hejka
Jestem ale tak z doskoku bo obiadek robię.Wałaśnie doczytałam co u Was-ale łatwo nie było.
Szybko klikacie i to piorunem postów przybywa:-)
Stookrotko kciuki zaciśnięte;-)
Marylo przykro mi z powodu Tygryska:-( to takie niesprawiedliwe.

Witam ...

Strasznie senny i leniwy dzień się dzisiaj zapowiada ... a u mnie z systematycznością troche gorzej niż u mamy05, więc się robotki w chatce nazbierało ... Zuzu też nie odpuszcza ... ostatnio jest bardzo absorbująca i cały czas domaga się uwagi ... a mnie do przytulania, zabawy czy spacerków 2 razy namawiać nie musi ...
szkoda tylko, że dni takie krótkie, bo znikają jeden za drugim w zastraszającym tempie ...

Sol, fasolka prześliczna !!! :-):-):-)
Marylka, tak mi przykro z powodu Tygryska ... strasznie był słodki :-:)-:)-(
Stokrotka, kciuki, żeby sprawcą tych 'dolegliwości' okazała się fasolka ;-)
u mnie jakoś dziwnie ... już któryś dzień z rzędu pojawia się lekkie kłucie w dole brzucha przy karmieniu ... takie jakby delikatne skurcze ... ciekawe skąd to się wzięło

zmykam trzeć owocki dla mojego pasibrzuszka :-)

Czesc kochane na początek :)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA OBECNYCH I PRZYSZŁYCH MAM

Marylko- tak mi przykro z powodu tygryska .... taki słodki ale cóż robiłaś wszystko co mogłaś.
MAMA zdjęcia piekne :)
Ja czuje sie dzisiaj dobrze nic narazie mnie nie boli bede siebie dzisiaj obserwować jak coś bedzie sie działo do jutra to pojde do lekarza obiecałam sobie dla naszego maleństwa wszystko:):) i jaka piekna pogoda u nas dzisiaj mmmm .....

reklama
3190812.jpg

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich MAM, obecnych i przyszlych:))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry