reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam i ja...
sol fasolka sliczniutka :) zobaczyłaś swoje maleństwo, serduszko -> pewnie ulga zobaczyć, że wszystko dobrze, co?

widzę, że super ciuszki sobie tu ogladałyście... ja poki co to nie kupuje bo mam kilka "wyjściowych" a w domu to i tak koszulka i spodnie od dresu najlepsze :)
mnie narazie nerw odpuścił... mąż kawe latte zapodał i już się odzywamy, zresztą ja nigdy długo urazy nie chowam... jestem wybuchowa, ale nie pamietliwa i jakoś szczególnie zawzięta... wpadłam więc poczytać co u Was bo już jestem wykapana więc chwilke posiedze i mykam do łóżka :)

reklama
Kurcze jak coś pomyle to mnie walnijcie....
Ciągle mylę Wasze nicki:zawstydzona/y:
Wisieńko śliczny zwierzaczek,taki skulony w kłebek:-)
Ewciu pokoik córeczki jest przesłodki,jak to już ktoś napisał jak dla małej księżniczki;-)
Mama05 kuchnia idealna.Bardzo mi się podobają takie mebelki.
Sol gratuluje zdrowiutkiej fasoleczki.
A ja mykam zrobić śniadanko dla córci...
Ehhhh...pogoda u nas kolejny dzień do bani:-(

ja również witam serdecznie!
Dla wszystkich naszych forumowych mamuś

Siedzę na forum już od 6:30, ale troszkę mi się zeszło zanim was nadrobiłam :-D
Muszę was bardzo przeprosić za to, że tak wczoraj znienacka zniknęłam, ale mam mocny argument ;-) ... Moje dziecko walnęło taką kupę na dywan i jeszcze w to wdepło, ze najpierw on lądował w wannie a potem prałam dywan no i sama musiałam iść się wykąpać :wściekła/y:
Radziu namówił mnie na oglądanie filmu no i wyłączył kompa jak leżałam w wannie :sorry2:

Po pierwsze
Sol - bardzo bardzo jeszcze raz ci gratuluje, niech ci ta fasolinka rośnie i ładnie się rozwija :happy2:

Po drugie
Mama - kuchnia cudna, kolor faktycznie do przemalowania :-D;-)... ja chce podobny kolor mebli, ale powiedz mi jeszcze kochana jakie ty masz do nich podłogi? ( chodzi mi o odcień ).
Te lampy z ikea sa fajne, ale wiadomo one za dużego światła nei dają i one sa raczej po to żeby zrobić nastrój w pokoju. Ja mam za mały salon i będzie lapa wisząca, bardziej żyrandol , ale nowoczesny ( juz upatrzylam), do kompletu są trzy lapy wiszące nad stołem i chce jakąs lape stojącą koło kanapy, ale raczej też pożądną.

Ewcia - kociaki super!.... ale ja już widzę tą sierść na ubraniach :dry:.... jestem wyczulona bo mam labradora, a właściwie to zostawiłam go u rodziców, bo tam był całe życie jej dom , tam ma ogród i tate na emeryturze z którym chodzi na kilku godzinne spacery. Jest wspaniałym, cudownym psiakiem, szalenie inteligentna i bardzo łagodna, ale ta jej sierśc jest tak wk...... a :wściekła/y:Trzebba przy niej myc trzy razy dziennie podłogi, a i tak nie radze chodzic w czarnym bo każdy kłak widać.

Marantha - u mnie problem w tym, że ja juz 3 lata w domu siedzialam i tylko sobie dorabialam, wiec ubrań wyjściowych żadnych nie mam :sorry2:

Wisienka - heheheh fajnei spi, jak ten leniwiec z epoko lodowcowej :)

Ja bym chciała małego białego pudelka z rodowodem, wystarczyłby bez, ale wtedy nie mam pewności ze będzie toy a nie miniaturka. No i nie chciałabym przebarwien pod oczami. Może jak zaczne w końcu zarabiać to sobie kupie :sorry2:

Ostatnia edycja:
Tylko się przywitam i uciekam...
Życzę WAM kochane milutkiego dzionka....ciepła...i dużo uśmiechu...
Wszystkim MAMOM...cudownego...niezapomnianego dnia...

tulipan1.jpg

Witam się porannie:)

I od razu
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH MAMUŚ! OBECNYCH I TYCH PRZYSZŁYCH:)

Niestety ale nei udało mi się już wczoraj wejśc:(
Mama jak Ty to robisz że masz czas na zajęcie się dzieciakami i domem i jeszcze piszesz?? Ja wracam z pracy ok 18, zdążę coś ogarnąć w domu, ugotować, a jak wraca mężus to coś tam razem robimy i kurcze nigdy nie mam czasu spokojnie sobie na kompie posiedziec... A ostatnio odką siostry malutki synek jest w szpitalu w warszawie (2 godz drogi od nas) i oni tam z mężem sa , ja się cześto zajmuję ich 3-letnim synkiem, który mieszka teraz u moich rodziców... I juz wtedy to przychodze do domu i padam:(
A teraz jeszcze mój szczeniak ma okres buntu itrzeba się nim zająć:(
Także niestety ale nie uda misię za cholerę byc na bieżąco:((((

Mama, Ewcia Powiedzcie gdzie te wasze zdjęcia to obejrzę:)

reklama
Wszystkim mamą i tym przyszłym również wszystkiego naj najlepszego !!!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Idę poczytać coście naskrobały ale wszystkiego chyba nie dam rady :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

no jestem - obejrzałam sobie super kuchnie mamy :tak:

i sliczna fasolkę SOL
nowych chyba nie ma od wczoraj
:no:

Ja dzis do gina ide - ciekawe czy hormony zadziałały - oby :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry