reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam się slonecznie i cieplo w ten cudowny dzień!!!!!!

SORBUŚ- trzymam kciuki za dzisiejsza wizyte:tak:ja mam jutro i tez jestem ciekawa czy cos jajnik ruszyl do pracy:tak:daj szybko znać. ide nadrobic;-)

milego dnia wszystkim:-):-)

reklama
mama zajrzę na pewno wieczorkiem - trzymam kciuki za jutrzejsza twoja wizytę

Witam się z rana:)

Życzę przyszłym i obecnym mamom wszystkiego najlepszego z okazji dzisiejszego święta!!!
czerwoneroze.gif

Wszystkiego Naj obecnym i przyszłym Mamom ;)

Sol- aaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! Strasznie sie ciesze :D fasolka sliczniutka :D

Mama- sliczna masz kuchnie :) tez mi sie taka marzy.... ech...
Pysia- zapytaj lekarza nie o witaminy.... kurcze.. nie pamietam co to za leki byly co dostalam ... to byla jedna tabletka w opakowaniu.. jedna jedyna.. opakowanie bialo zielone.. no ale... kazdy lekarz leczy czyms innym... ja wiem tylko jedno.. to mi pomoglo... po kilku latach meczarni..
Mam nadzieje,z e da Ci cos wiecej niz witaminy.. ;)
To ja uciekam do pracy :)
Milego dnia Wam zycze!!! :)

MAGGY77,AGNIESZKA- witam;-)

Mama - kuchnia cudna, kolor faktycznie do przemalowania :-D;-)... ja chce podobny kolor mebli, ale powiedz mi jeszcze kochana jakie ty masz do nich podłogi? ( chodzi mi o odcień ).
Te lampy z ikea sa fajne, ale wiadomo one za dużego światła nei dają i one sa raczej po to żeby zrobić nastrój w pokoju. Ja mam za mały salon i będzie lapa wisząca, bardziej żyrandol , ale nowoczesny ( juz upatrzylam), do kompletu są trzy lapy wiszące nad stołem i chce jakąs lape stojącą koło kanapy, ale raczej też pożądną.
LORLAIN- no dokladnie,pomarańcz trzeba przemalowac:-)a lampyz Ikea wlasnie po to maja byc-zeby wieczorkiem robic klimat:tak:ja mam w kuchni plytki w kolorze pistacji/ seledyn- takie pomiędzy i lampa w kuchni i takim samym odcieniu zieleni 2-punktowa:tak:mam w kuchni 4 kwiaty zielone wiec wszystko ladnie pasuje:tak:;-)
Witam się porannie:)

I od razu
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH MAMUŚ! OBECNYCH I TYCH PRZYSZŁYCH:)

Niestety ale nei udało mi się już wczoraj wejśc:(
Mama jak Ty to robisz że masz czas na zajęcie się dzieciakami i domem i jeszcze piszesz?? Ja wracam z pracy ok 18, zdążę coś ogarnąć w domu, ugotować, a jak wraca mężus to coś tam razem robimy i kurcze nigdy nie mam czasu spokojnie sobie na kompie posiedziec... A ostatnio odką siostry malutki synek jest w szpitalu w warszawie (2 godz drogi od nas) i oni tam z mężem sa , ja się cześto zajmuję ich 3-letnim synkiem, który mieszka teraz u moich rodziców... I juz wtedy to przychodze do domu i padam:(
A teraz jeszcze mój szczeniak ma okres buntu itrzeba się nim zająć:(
Także niestety ale nie uda misię za cholerę byc na bieżąco:((((

Mama, Ewcia Powiedzcie gdzie te wasze zdjęcia to obejrzę:)
MONIA 55 - NO WIDZISZ a ja od 5 m-cy nie pracuje,w domu sprzatam kazdego dnia wiec nie mam duzo pracy bo robie to systematycznie,kompa mam wlaczonego ,robie swoje i o jakis czas patrze co u Was a w weekend jk jestesmy cala rodzinka to prawie sie nie udzielem,ale w tyg.jak Zuza w przedszkolu i mam tylko Dominika to daje rade,syn czesto bawi sie w ogrodzie a ja sprzatam ,wstawiam prnie,gotuje obiad i pisze z Wami:-)da sie to zrobic jak sie jest uzaleznione od BB :-):tak::tak::tak:

a moja kuchnia jest na 1605 stronie a ogrod na 1510str na 1511-mąż i dzieci;-)

reklama
AGNIESZKA- u mnie pieknie i slonecznie ,nie ma dzis padac wiec zapowiada sie mily dzien-jak od rana jest slonko to od razu humor i polecialabym do ogrodu sadzic iglaki,ale musze poczekac do wyplaty....
moje suwaczki jak pieknie ida do przodu :):):)))
no staram sie zorganizowac wszystko i nie wiem czy uwierzycie ,ale ja potrafie 4 razy odkurzyc,mam ciemne panele(tez bedziemy je zmieniac na jasniejsze)i na nich wszystko widac i jak dzieci jedza czy Domi wleci mi w butach.....w kazdym razie mamy odkurzacz bezworkowy wiec moge szalec z odkurzaniem bo inaczej Tomi by na worki nie zarobil:))))

MARYLKA- cześć i czolem:)) zycze duuuzego utargu i milego dnia!!!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry