reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ewcia ja na brak ruchu nie narzekam. W pracy mam dźwigania ho ho i ruchu ho ho. Jak siedziałam 3 miesiące w domu to coś tam przytyłam ale jak wróciłam do pracy to jeszcze na wadze nie byłam ale na pewno schudłam :-D:-D:-D:-D Ja mam rozmiar 38

reklama
Witam:-):-) Ja dziś tylko na chwilkę - u nas ciśnienie strasznie niskie dziś więc położyłam się ok. 16 na chwilkę:tak: I ta chwilka trwała do 21:szok::szok: Zjadłam kolację, wzięłam prysznic i znów idę spać :sorry::sorry: A głowę to mi za chwilę rozsadzi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Pozdrawiam Was wszystkie:-):-):-)

Nika eh wcale Ci się nie dziwię. U mnie dziś też nie lepiej. W pracy czułam się fatalnie po prostu, cały czas ziewałam i spac mi się chciało. Czułam się ogólnie tak, jakby mi ktoś palą przez łeb dał :-D:-D:-D Ale nie tylko ja tak mówiłam, więc chyba ogólnie cisnienie niskie było

dziewczynki ja sie bede zegnac ;-)
wszystkim wiec mowie dobranoc i kolorowych snow

Ja już wykapana. Strasznie mnie brzuch rozbolał. Mocniej niż zwykle na @ a nawet bardzo mocno, ała:-:)szok:Nie pamietam, zeby mnie tak bolał.:confused:
Dzisiaj się szybciej położę, bo wczoraj Pol namówił mnie na film i dzisiaj wstać nie mogłam. Muszę tylko wymysleć jak się jutro odszczelę do pracy.Warianty na rózne pogody. Dzisiaj było mi za ciepło:sorry2:W moim autku bez klimy przy dzisiejszym słoneczku był skwar.:shocked2:
nika to się wyspałaś,mnie po dziennym spaniu głowa zawsze peka, idz do łózka i odeśpij to a jutro bedzie już cudownie
bunia dobranoc:-)
U mnie fotki stoją na komodzie i półeczkach wiszszących na ścianach, nasze wspólne, Maćka z różnego wieku, mojej mamy, chrześniaka i pamiatkowe z różnych wypadów. Teraz mniej zdjęć się wywołuje przez cyfrówki, mamy ich masę na kompie co jakis czas dodajemy coś do folderu wywołac i dalej stoją:sorry2:

Paula, dobranoc.Ja też lecę. Jeszcze wapno wypiję ładnie na noc i anty łyknę - jak zwykle z kilku godzinnym opóźnieniem, później muszę się odświeżyc i do łózeczka. Uwielbiam moment, kiedy czuję kołderkę :-D:-D:-D:-D

Dobranoc laseczki me

BUNIA- papa i udanego kuszenia:tak:;-)

NIKA- witaj mi tez glowa pekala dzis -3 kawy nie pomogly,dopiero Tiger:tak:

WISIEŃKA- mam tak samo z tym folderem:sorry2:porazka:dry:dlatego teraz po wyplacie powiedzialam KONIC- wywolujemy!!!!!!!!zobaczymy czy sie uda:tak:ciekawe co z tym Twoim bólem-nieciekawie cos:sorry2::sorry2:

no i co wstawilam fotki zeby Lorelain popatrzyla a tu wszystkie widzialy a Ona zniklela-nieladnie:no: pewnie zamawia ubrania:-)Lorelain jakby co to kuchnia jest na 1605 stronie;-)

Bazyl i Kita.jpgNicole śpi.jpgMagda.jpgPrzedpokNicole i Bazyl.jpgDSC00149.jpg
pencil.png

Załączniki

• f975ea1db9.jpg
    f975ea1db9.jpg
    51,3 KB · Wyświetleń: 23
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Musze pokazać wam jak spi zwinięta w kłębek nasza Łajka, rozkoszna:-D:-D:-D
Ewcia super zdjęcia , imponujące koty a pokoik małej księzniczki naprawdę słodki

Załączniki

• DSCF5437.jpg
    DSCF5437.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 22
reklama
EWCIA no super fotki a ta z Nicole i kotkiem na wannie super!!kot piekny:tak::-Di mysle ze w pokoju dzieci jak dasz taki zielony kolor to bedzie si-wiesz zieleń dziala uspokajajaco,pomaga sie skupic,wyciszyc-moim sie to przydaje:tak::-):-):-):-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry