reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No Łajka je bije na łeb, moje śpią zwinięte ale raczej na boku a nie na grzbiecie, boska jest :)))

mama - Bazyl nie przepuści im kąpieli, miauczy pod drzwiami jak szalony jak go nie wpuszczę, ja tam sobie nie pozwalam ale Adi go tak przyzwyczaił bo Bazyl uwielbia wodę i bawić się nią :)

A widziałyście że Magda ma różne skarpetki? notorycznie to robi i nie chce zmienić, ja nie wiem jak pójdzie do szkoły to co sobie będzie nauczycielka myślała o mnie :)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ewcia, pokoik księżniczki na zdjęciu. Super po prostu. KOty cudowne. To są rasowe czy mieszańce? I zdjęcia na ścianie super. Sliczna z Was rodzinka po prostu :tak::tak::tak:

Wisieńka, a co to za zwierz? fretka?

Ewcia, pokoik księżniczki na zdjęciu. Super po prostu. KOty cudowne. To są rasowe czy mieszańce? I zdjęcia na ścianie super. Sliczna z Was rodzinka po prostu :tak::tak::tak:

Wisieńka, a co to za zwierz? fretka?

Bazyl jest rodowodowym norweskim leśnym a Kita jest jak to nazywają w typie persa bo bez rodka :)

pysia fretka - rozrabiara, wczoraj otworzyłam balkon przed snem żeby przewietrzyc i myślałm , ze śpi u siebie a ona po cichcu na ten balkon i myk do sąsiada. Dobrze, ze nie spadła bo to 3 piętro albo, ze sąsiad nie wyszedł i pomyslał, ze to szczur. Paweł zagwizdał i wróciła ale strachu sie najedliśmy.:szok::szok:
Ewcia kicię też mamy Ibizkę, do twoich się nie umywa, rozrabiają z Łajką strasznie. Kiedyś jak zostały same oberwały nawet firankę:-D:-D:-D
mama na pleckach:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Wisieńka - moje nie demolują mi mieszkania a baliśmy sie trochę jak Bazyl u nas zamieszkał bo on duży jest, ma teraz 8 kg i jakby to wskoczyło na firankę to by nie było czego zbierać. Tylko jak się w nocy gonią to obrus mi czasami ściągną i podpijają jak ktoś szklankę z napojem jakimś zostawi. A Bazyl lubi wszelkie kulki i czasami słysze jak wygarnia z miseczki cukierki drobne, jakieś kamyczki czy coś i się nimi bawi gnojek po nocy a ja spać nie mogę...

Ogólnie to temat naszych sierściuchów to temat rzeka po prostu. Mają takie zwyczaje i tak nas rozczulają że nie wyobrażamy sobie co będzie jak przyjdzie ich koniec. Bazyl to kot dla mnie na Walentynki rok temu ale upatrzył sobie Nicole a Kita to moja kotka za moją pierwszą wypłatę a świata poza Misiem nie widzi...

Nasza Łaja spi całą noc a Ibiza skacze na drzwi az otworzy i włazi do nas po cichu, nie wie chyba, ze jak skacze i wali o te drzwi to nas juz budzi bo sie skrada do draceny obryaw jeden listek i po cichu na przedpokój idzie sie bawić. Biedna moja dracena. A najlepsze , ze w dzien jej nie tknie.:-):-D:-D:-D
Ja tez lece do łóżka, miałam sie połozyć szybciej przecież:-D
Miłej nocki i szczypawki:-D:-D

reklama
Hahahahahaha
Ja nie mam ani jednego kwiata w domu bo Bazyl wszystko obżera, w zeszłym roku tak nse najadł lisci od kwiatów w wazonie o ile się nie mylę to cegiełek że odchorował to sowicie ale później i tak zrzucił wazon z moimi urodzinowymi kwiatami i obżarł je. Nicole ostatnio posiała kwiatki w pojemniczku i ten gnojek wlazł na półkę i rozrzucił po kuchni wszystko co zdążyło wyrosnąć, jak jej było przykro, nakrzyczała na niego i obraziła się.

Ja oglądam konkurs Eurowizji i też mykam do wyrka czekać na Misiaczka.

Edit: no i Polska się nie dostała do finału :(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry