reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
maryla - na PAJĄKA :-D:-D:-D:-D:-D:-D:cool2: dobre :-D

zapmarta - jaki masz ładny suwaczek :-D

A mi kolega uciekł chwilowo - siedzi w pracy a ja go bezczelnie odciągam od roboty :-p Ale musiał uciec bo pilna robótka więc chwilowo będę sama pisała :-p

reklama
u nas przynajmniej nie pada. przesadziłabym pisząc, że wyszło słonko, ale przynajmniej nie jest tak pochmurnie. idę ściągnąć firanki w salonie, bo przyda im się płukanko. i znowu się pobawię ozdabianiem- mam organzę i podwójny karnisz, zawsze coś kombinuję a to jakaś róża, albo arlekin :=D
to jak skończysz to zapraszam do mnie :):):)

Wykorzystałam moment, że nie pada to umyłam okno i przyokazji podłogę w sypialni :)
ales ty pracowita :) ja tylko rano umyłam drzwi w oknie bo były odciski nosa :) jak ludzie zaglądają :):):):):)

Sol no i dobrze przynajmniej znalazłaś dl nas chwile :):)

to ja napisałam :):):) i wybaczam :):) i jest tak jak mówisz że jak sie zabrania to wychodzi na odwrót my kiedyś kilka razy razm właśnie taki delikatny film oglądaliśmy zwykle kończyło sie tak ze w połowie wyłączaliśmy i zajmowaliśmy sie tylko sobą a w trakcie sie delikatnie dotykaliśmy - co za zwieżenia :szok::szok::-D no a teraz już nam sie niechce tv włanczac :):)
a życie erotyczne trzeba rozwijać :) co by nudno nie było :) ja ostatnio powiedziałam do mojego a teraz wezme cie na pająka (sama wymyśliłam :) ) i hop wskoczyłam na niego i teraz słysze a weźmiesz mnie dziś na pająka :)
najwazniejsze to sie dogadac i nie robić nic wbrew sobie :):)

kiedyś w skeczu kabaretu Chatlet było o tym jak kolesie obmyślali sposoby kochania się i ten jeden wymyślił, że w bibliotece i NA PAJĄKAAAAAAA!!!!
a swoją drogą ciekawe jakbym mojemu tak zrobiła :-D
a takie filmy to ciekawe- właśnie, trzeba coś wprowadzać do sypialni nowego bo się nudno zrobi. zwłasza jak sie głównie o reprodukcji myśli, to miło tak odskoczyć :-D

to jak skończysz to zapraszam do mnie :):):)

ales ty pracowita :) ja tylko rano umyłam drzwi w oknie bo były odciski nosa :) jak ludzie zaglądają :):):):):)

Sol no i dobrze przynajmniej znalazłaś dl nas chwile :):)

a bardzo proszę- uwielbiam myć okna, wieszać firanki, a juz najbardziej bawić sie przy oknie tą organzą, motylkami i innymi pierdołami :-D wkońcu to salon- niech wygląda porządnie :-D

Z uśmiechem na buzi witam się z Wami :-)

W sumie to ja dzisiaj pracuję z domku, więc będę Was podczytywała:cool2:
Ale produkcja tutaj szybko mknie do przodu:szok: ;-)

Kochane, życzę Wam miłego dnia! Postaram się Was nadrobić, przepraszam, że piszę tak tylko o sobie.....:sorry2:

Cześć:)
Trochę sobie poczytałam Wasz wątek i chciałabym dołączyć:) Staramy się o dzidzię już jakiś czas i jak narazie nie wychodzi... Chcialabym móc z kims o tym czasem podagać a nikt lepiej nie zrozumie niż osoby w podobnej sytacji...

Powiedzcie mi jak sobie radzicie z kolejnymi niepowodzeniami, przeplatanymi z ciążami przyjaciólek??

monia - pisz pisz - tu same wariatki - nie przestrasz się :-p Powiem Ci że ja się czułam dobrze - cieszyłam się szczęściem innych i wiedziałam że mój czas też nadejdzie :tak: A teraz mam dwu-latkę i drugie w drodze :-D Na każdą przyjdzie pora wcześniej czy później :tak: Ja miałam 6 poronień i to najbardziej bolało ale z czasem człowiek zaczyna inaczej patrzeć na życie :-)

Idę pisać dalej :tak:

reklama
bunia to dobrze bo ja nawet nie mam karnisza w pokoju :( tylko rolete jakos nie ma kiedy no może przy remoncie ale mi sie podobają ostatnio takie rzymskie rolety co sa jak firanki takie delikatne i może sie w końcu zbierzemy do tego zakupu i zamontowania :):):)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry