reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama, zapmarta dzieki za info

lorelain - haha no to pól roku jeszcze :cool2:

mama - Zuzia zdrowa już bo nie nadrabiałam nie mam zbytnio kiedy
ładnie dziś u was - w ogródku cis robisz ??

wiecie co tak słucham o tej powodzi o tych ludziach biednych i wstyd mi bo dopiero wczoraj zaczełam oglądać i się zainteresowałam - przez to wszystko z tymi moimi sprawami ginekologicznymi wyłączyłam się zupełnie - straszna tragedia co ci ludzie musza przezywać :-(

Acha kochane i od razu was przepraszam - biorę ostre hormony dla kobiet w okresie menopauzy :cool2: i wali mi z deczka w dekiel juz dzisiaj opierdzieliłam kolegę w pracy bo mi chciał swoją robotę wcisnąć

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wasz wszystkie w ten ciepły słoneczny dzień :-):-):-):-)
agnieszko w końcu Twoje słońce do mnie doszło :-D:-D:-D
mamo jak nocka
marta sol jak się czujecie??

a w ogóle jak samopoczucie u wasz wszystkich, ja się od razu lepiej czuję jak jest słonko ;-):-):-):-)

sorbek dlaczego wyklnąć każdy ma prawo robic co mu się podoba i każdy lubi inne rzeczy, ja kiedyś byłam bardzo zdziwiona że można takie rzeczy oglądać ale poczytałam na ten temat porozmawiałam z moim a nawet z moimi kolegami (bo kiedyś pracowałam z samymi facetami ) i teraz mi to nie przeszkadza
a z moim ustaliłam jedno za plecami ma nic takiego nie oglądać bo wtedy poczuję się zdradzona!!!!!

dlatego motyklowi radziłam rozmowę po ochłonięciu z emocji, bo skoro to idealny facet a wiadomo takich jest mało :p to rozmowa nie zaszkodzi

Ostatnia edycja:
mama, zapmarta dzieki za info

lorelain - haha no to pól roku jeszcze :cool2:

mama - Zuzia zdrowa już bo nie nadrabiałam nie mam zbytnio kiedy
ładnie dziś u was - w ogródku cis robisz ??
SORBUŚ-ogolnie z Nimi lepiej tylko jeszcze kaszla a Domi z suchego kaszlu ma teraz mokry wiec pewnie inhalacje rozżedzają ta wydzieline:sorry2:a Domi raz byl dzis w toalecie i nadal luzna kupka:sorry2:zaraz wychodzimy wiec po pediatrze napisze..
a wczoraj popoludniu bylo troche slonka to popielilam troche,Tomi skosil trawe i mamy pieknie bo przez te ciagle opady to juz trawa byla ....wysoka-tak napisze:-Da dzis beda burze wiec znowu nie wyjdziemy:dry:ale pamietam o fotkach;-)

sol, jak słyszę summamed to mną trzęsie. To chyba pochodna erytromycyny, na którą jestem uczulona, a lekarz nic mnie nie spytał i przepisał kiedyś... masakra

Marylka, cysterna to ty będziesz jak będziesz karmić piersią. Z jednej pił Karol a z drugiej leciało, że cała mokra byłam po takim karmieniu.
no skora tak mówisz to z doświadczoną mamą sie kłucić nie będe :):):):)

MARAN- a pisalam Ci o tych homeopatycznych kulkach-CHAMOMMILLA 30- nie dostalas ich???to przy zabkowaniu sie sprawdza.

ja sie szykuje bo chce przed pediatra zajechac do piekarni a jeszcze musimy sie ubrac...

ZAPMARTA- witaj ciezaróweczko nasza.

dziewczyny Wisieńka testuje jutro :):):))

SERGEEVNA-jak w pracy???
MARYLKA- witaj i fajnie,ze po sprawie:))
no naszczęście choć jakoś u nas burzliwie ostatnio :no: ale mam nadzieje że to już koniec

mama to Domisia widze też rozlozyło - kurcze to szpital miałas w domu - to zdrówka dla dzieciaczków życzę i słonka przesyłam trochę

Oki to czekam na zdjęcia :-)

cześć marylka - oby sie jak najszybciej fasolka pojawiał to się wszytkie burze skończą albo dopiero sie zaczną ;-) żartuje oczywiście

dziewczyny a jak u was w ogóle nie zagraża wam ta powódź ??

Witajcie Dziewczynki ! :) Właśnie wyczytalam że ZAPMARTA zafasolkowała :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) Ale cudownie :D Czy coś przeoczyłam , są jeszcze jakieś inne świeżutkie fasoleczki? :))))))))))))))))))???????

agnieszko nio w koncu bo juz sie nie cierpliwiłam :tak:
stokrotko witaj paslissa jeszcze ma 2 krechy

lece do mamusi :-) miłego popołudnia życzę, pewnie tu jeszcze zajrzę bo uzależniona jestem :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry