reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
maryla - na PAJĄKA :-D:-D:-D:-D:-D:-D:cool2: dobre :-D

zapmarta - jaki masz ładny suwaczek :-D

A mi kolega uciekł chwilowo - siedzi w pracy a ja go bezczelnie odciągam od roboty :-p Ale musiał uciec bo pilna robótka więc chwilowo będę sama pisała :-p

reklama
u nas przynajmniej nie pada. przesadziłabym pisząc, że wyszło słonko, ale przynajmniej nie jest tak pochmurnie. idę ściągnąć firanki w salonie, bo przyda im się płukanko. i znowu się pobawię ozdabianiem- mam organzę i podwójny karnisz, zawsze coś kombinuję a to jakaś róża, albo arlekin :=D
to jak skończysz to zapraszam do mnie :):):)

Wykorzystałam moment, że nie pada to umyłam okno i przyokazji podłogę w sypialni :)
ales ty pracowita :) ja tylko rano umyłam drzwi w oknie bo były odciski nosa :) jak ludzie zaglądają :):):):):)

Sol no i dobrze przynajmniej znalazłaś dl nas chwile :):)

to ja napisałam :):):) i wybaczam :):) i jest tak jak mówisz że jak sie zabrania to wychodzi na odwrót my kiedyś kilka razy razm właśnie taki delikatny film oglądaliśmy zwykle kończyło sie tak ze w połowie wyłączaliśmy i zajmowaliśmy sie tylko sobą a w trakcie sie delikatnie dotykaliśmy - co za zwieżenia :szok::szok::-D no a teraz już nam sie niechce tv włanczac :):)
a życie erotyczne trzeba rozwijać :) co by nudno nie było :) ja ostatnio powiedziałam do mojego a teraz wezme cie na pająka (sama wymyśliłam :) ) i hop wskoczyłam na niego i teraz słysze a weźmiesz mnie dziś na pająka :)
najwazniejsze to sie dogadac i nie robić nic wbrew sobie :):)

kiedyś w skeczu kabaretu Chatlet było o tym jak kolesie obmyślali sposoby kochania się i ten jeden wymyślił, że w bibliotece i NA PAJĄKAAAAAAA!!!!
a swoją drogą ciekawe jakbym mojemu tak zrobiła :-D
a takie filmy to ciekawe- właśnie, trzeba coś wprowadzać do sypialni nowego bo się nudno zrobi. zwłasza jak sie głównie o reprodukcji myśli, to miło tak odskoczyć :-D

to jak skończysz to zapraszam do mnie :):):)

ales ty pracowita :) ja tylko rano umyłam drzwi w oknie bo były odciski nosa :) jak ludzie zaglądają :):):):):)

Sol no i dobrze przynajmniej znalazłaś dl nas chwile :):)

a bardzo proszę- uwielbiam myć okna, wieszać firanki, a juz najbardziej bawić sie przy oknie tą organzą, motylkami i innymi pierdołami :-D wkońcu to salon- niech wygląda porządnie :-D

Z uśmiechem na buzi witam się z Wami :-)

W sumie to ja dzisiaj pracuję z domku, więc będę Was podczytywała:cool2:
Ale produkcja tutaj szybko mknie do przodu:szok: ;-)

Kochane, życzę Wam miłego dnia! Postaram się Was nadrobić, przepraszam, że piszę tak tylko o sobie.....:sorry2:

Cześć:)
Trochę sobie poczytałam Wasz wątek i chciałabym dołączyć:) Staramy się o dzidzię już jakiś czas i jak narazie nie wychodzi... Chcialabym móc z kims o tym czasem podagać a nikt lepiej nie zrozumie niż osoby w podobnej sytacji...

Powiedzcie mi jak sobie radzicie z kolejnymi niepowodzeniami, przeplatanymi z ciążami przyjaciólek??

monia - pisz pisz - tu same wariatki - nie przestrasz się :-p Powiem Ci że ja się czułam dobrze - cieszyłam się szczęściem innych i wiedziałam że mój czas też nadejdzie :tak: A teraz mam dwu-latkę i drugie w drodze :-D Na każdą przyjdzie pora wcześniej czy później :tak: Ja miałam 6 poronień i to najbardziej bolało ale z czasem człowiek zaczyna inaczej patrzeć na życie :-)

Idę pisać dalej :tak:

reklama
bunia to dobrze bo ja nawet nie mam karnisza w pokoju :( tylko rolete jakos nie ma kiedy no może przy remoncie ale mi sie podobają ostatnio takie rzymskie rolety co sa jak firanki takie delikatne i może sie w końcu zbierzemy do tego zakupu i zamontowania :):):)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry