reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
O matko nie nadrobię was wybaczcie

ale tyle doczytałam :tak:

zapmarta - ogromne gratulacje fasolinki !!!!!!!!:tak::tak::tak:

seergevna - tobie równiez gratuluje pracy :tak:

reklama
dziewczynki ja zmykam sie szykować do ginka :):) Prosze ładnie trzymać kciuki:):) Buziaczki kochane jak tylko wróce zaraz dam znac:)

Dziewczyny właśnie miałam telefon i mam prace! ... we wtorek jadę podpisać umowę a zaczynam od 1 czerwca :)

szczęśliwa a ja nie mogę wejśc na Twój profil na NK bo mi każde sie na tej podanej przez Ciebie stronce logować :(

lorelain sergeevna gratuluje pracy :)

maranta musisz się zalogować na swój profil i wtedy dopiero kliknij na link

loerlain aaaaa superrrr. Ogromne gratulacje!!!!! cieszę się bardzo
marta wysłałam zaproszenie na nk

łał, ale dzień mamy fajny:
lorelain, sergevna gratulacje dziewczyny. Bardzo się cieszę !!!!

margolcia, nie mogę w pracy wejść na NK, w domku zaakceptuję i powysyłam do was. Dziękuję.

Lorelain co do kota lub psa, weź męża sposobem... no może nie od razu kupować ale coś przygarnąć, będzie taniej a jak satysfakcja, że się biedakowi pomogło !!!

To ja poproszę o relacje jak się czujesz po clo, bo też powoli szykuje się do stymulacji:tak:

ja już drugi cykl z clo zaczynam :tak: więc mogę ci zdać relację z poprzedniego cyklu :-) otóż od pierwszego dnia przyjmowania clo czułam pracę jajników- najbardziej lewego i jak się okazało tam właśnie urósł pęcherzyk :-D więc na mnie jak najbardziej clo działa- wkońcu zrobiło co miało zrobić, bo wyindukowało pęcherzyk. ale niestety się nie udało zafasolkować. być może owulkę miałam później (do końca nie wiem bo testy owu sie skończyły a nie miałam gdzie dokupić, bo to majowy weekend był) i przytulanki były za szybko :tak: teraz to sobie zamówię nowe testy owu- zacznę je później robić, bo zaczęłam zbyt szybko i dlatego brakło :-p i zobaczymy jak to będzie.

acha i wiem że pęcherzyk pękał, bo na testach owu były II kreski, ale testowa jaśniejsza była na tym moim ostatnim teście, dlatego nie miałam jak później sprawdzić, czy pojawiła się ciemniejsza i kiedy :-D ale teraz małżyka będę męczyć od przyszłego tygodnia co 2 dzień, żeby się może udało :tak: a w poniedziałek się dowiem jaki pęchol mi urósł, bo mam wizytę u ginki. ciekawe jaki będzie, bo teraz biorę podwójną dawkę

dziewczyny- gratuluję pracy :-D:-D:-D:blink::blink:

reklama
A ja jestem ciekawa czy te hormony mi cos pomagają i czy mi od razu da Clo czy nie :/

Wczoraj miałam kryzysowy dzien - buczałam co chwilę - dzisiaj juz mi troche lepiej - bardziej pozytywnie patrze na to wszystko i licze ze sie uda

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry