- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Szczęśliwa25
Mamusia Kubusia :)
dziewczynki ja zmykam sie szykować do ginka Prosze ładnie trzymać kciuki Buziaczki kochane jak tylko wróce zaraz dam znac
zapmarta
Karolkowa mama
Marylka, trzymam kciuki za szejka !!!!!
-Lorelain-
Fanka BB :)
Dziewczyny właśnie miałam telefon i mam prace! ... we wtorek jadę podpisać umowę a zaczynam od 1 czerwca
maran-atha
szczęśliwa a ja nie mogę wejśc na Twój profil na NK bo mi każde sie na tej podanej przez Ciebie stronce logować
lorelain sergeevna gratuluje pracy
lorelain sergeevna gratuluje pracy
^margolcia^
maranta musisz się zalogować na swój profil i wtedy dopiero kliknij na link
loerlain aaaaa superrrr. Ogromne gratulacje!!!!! cieszę się bardzo
marta wysłałam zaproszenie na nk
loerlain aaaaa superrrr. Ogromne gratulacje!!!!! cieszę się bardzo
marta wysłałam zaproszenie na nk
zapmarta
Karolkowa mama
łał, ale dzień mamy fajny:
lorelain, sergevna gratulacje dziewczyny. Bardzo się cieszę !!!!
margolcia, nie mogę w pracy wejść na NK, w domku zaakceptuję i powysyłam do was. Dziękuję.
Lorelain co do kota lub psa, weź męża sposobem... no może nie od razu kupować ale coś przygarnąć, będzie taniej a jak satysfakcja, że się biedakowi pomogło !!!
lorelain, sergevna gratulacje dziewczyny. Bardzo się cieszę !!!!
margolcia, nie mogę w pracy wejść na NK, w domku zaakceptuję i powysyłam do was. Dziękuję.
Lorelain co do kota lub psa, weź męża sposobem... no może nie od razu kupować ale coś przygarnąć, będzie taniej a jak satysfakcja, że się biedakowi pomogło !!!
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Dziewczyny właśnie miałam telefon i mam prace! ... we wtorek jadę podpisać umowę a zaczynam od 1 czerwca
gratulacje ale dużo dobrych wiadomości dzisiaj :-)
B
bunia87
Gość
To ja poproszę o relacje jak się czujesz po clo, bo też powoli szykuje się do stymulacji
ja już drugi cykl z clo zaczynam więc mogę ci zdać relację z poprzedniego cyklu :-) otóż od pierwszego dnia przyjmowania clo czułam pracę jajników- najbardziej lewego i jak się okazało tam właśnie urósł pęcherzyk więc na mnie jak najbardziej clo działa- wkońcu zrobiło co miało zrobić, bo wyindukowało pęcherzyk. ale niestety się nie udało zafasolkować. być może owulkę miałam później (do końca nie wiem bo testy owu sie skończyły a nie miałam gdzie dokupić, bo to majowy weekend był) i przytulanki były za szybko teraz to sobie zamówię nowe testy owu- zacznę je później robić, bo zaczęłam zbyt szybko i dlatego brakło i zobaczymy jak to będzie.
acha i wiem że pęcherzyk pękał, bo na testach owu były II kreski, ale testowa jaśniejsza była na tym moim ostatnim teście, dlatego nie miałam jak później sprawdzić, czy pojawiła się ciemniejsza i kiedy ale teraz małżyka będę męczyć od przyszłego tygodnia co 2 dzień, żeby się może udało a w poniedziałek się dowiem jaki pęchol mi urósł, bo mam wizytę u ginki. ciekawe jaki będzie, bo teraz biorę podwójną dawkę
dziewczyny- gratuluję pracy
reklama
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
A ja jestem ciekawa czy te hormony mi cos pomagają i czy mi od razu da Clo czy nie :/
Wczoraj miałam kryzysowy dzien - buczałam co chwilę - dzisiaj juz mi troche lepiej - bardziej pozytywnie patrze na to wszystko i licze ze sie uda
Wczoraj miałam kryzysowy dzien - buczałam co chwilę - dzisiaj juz mi troche lepiej - bardziej pozytywnie patrze na to wszystko i licze ze sie uda
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: