reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
na pewno to duże emocje i kupa wzruszeń :-D to wszystko jeszcze przede mną. jak narazie przyjęłam pierwszą w tym cyklu dawkę clo, żeby podrasować jakiś pęcherzyk ;-);-) ale jestem dobrej myśli- bo jak inaczej? może teraz się uda zafasolkować (jak widać na suwaczku to juz 15 cykl).

To ja poproszę o relacje jak się czujesz po clo, bo też powoli szykuje się do stymulacji:tak:

Szczęśliwa zaproszenie wysłałam. Paulina R. to ja:-)

reklama
no mamy taki że wrzątek leci w wannie jak potrzeba, bo jest na dwa poziomy. Także bardziej mnie wkurza że na mniejszym poziomie niepotrzebnie muszę odkręcać zimną bo leci wrzątek. Nie da się wyregulować tak żeby była stale ta sama temperatura. Nalewanie wody do wanny to jest ciągłe sprawdzanie czy leci wrzątek czy zimna czy dobra . Ale to są uroki podgrzewaczy przepływowych. Dla mnie najlepszy jest piecyk gazowy. Ale dla Was na pewno ten bojler skoro nie dało się ciepłej wody uzyskać do mycia garów

Szczęsliwa - w takim razie będę trzymała kciuki za znalezienie nowego mieszkanka ;-)

Margolcia - śliczne masz zdjęcie w krótkich włoskach, bardzo Ci pasuje ten kolor włosów :happy2:... ja się ciągle nie umiem zdecydowac i raz mam brązowe a raz blond :-D

Ja też mam podgrzewacz na wode, taki mały wielkości skiążki schowany w szawce pod zlewem. Niestety junkiers z łazienki jest za daleko do kuchni. W Kuchni nie chciałam junkersa bo by mi zaszpecił, bojler juz nie wspomne, ale i nie ekonomiczny jak do kuchni , bo trzeba sobie najpierw go nagrzać. W wynajmowanym mieszkaniu jeszcze na studiach mialam bojler jeden wielki i on był na łazienke i na kuchnie. Drogo nas on wychodził i rezltat był taki ze pranie robilam u rodziców i sie u nich kąpałam :-D:-D:-D
Podgrzewacz tzreba sobie samemu wyregulowac na takiej śrubie. Ja mam prawie, że wrzątek. Fakt, że nei wychodzi najtaniej, ale kupujemy sobie zmywarke, więc ten podgrzewacz będzie na takei sporadyczne umycie.

Buziaki Dziewczynki! Jak Wam dzionek dzisiaj leci?... Ja tylko na chwilkę, bo właśnie dzwonili do mnie z nowej agencji, tej w której miałam rozmowę w miniony wtorek, że mają dla mnie pracę! I to JUŻ OD DZISIAJ! :tak: :laugh2: Także odezwę się jeszcze wieczorkiem żeby popisać sobie z Wami :tak:

Aaa... No i jeszcze jedno... ;-)

anna.jpg

Buziaki i do później!

Aaaa... I jeszcze jedno... Szczęśliwa, właśnie wysłałam Ci zaproszenie na NK :laugh2:

papapa :*

Załączniki

• anna.jpg
    anna.jpg
    43,3 KB · Wyświetleń: 18
Ostatnio edytowane przez moderatora:
lorelain to mój naturalny kolor. nigdy nie farbowałam. Kiedyś przeklinałam ten kolor, teraz bardzo lubię. Mój mąż natomiast mówi że "rudy to nie kolor to charakter"

Sergeevna - gratulacje pracy!!... jak wrócisz to opowiadaj co i jak!

U mnie dzisiaj generalnie dobry dzień, młody się sam sobą zajmuje, ładnie umył zęby, jeszcze nie zlał się w gacie i zjadł naleśniki z jabłkami :-)

Margolcia
- no to śliczny masz kolorek, ja to jak typowa Polka szare,myszowate włosy i zielone oczy, moja siostra ma jedno oko zielone drugie niebieskie i ma białe jak mleko rzęsy :-D

Ostatnia edycja:
ja też regulowałam ten pogrzewacz ale nie było szans .... co mi da te 100 zł jak ja czynsz mam 170 zł.... plus jego 400 zł za wynajem po obniżeniu .... ehhh masakra ale nie bede sie denerwować obiecałam to sobie bo nie warto:) a gdzie tam prąd gaz .... i nasze opłaty ??....
Karolinko - dziekuje przyjęłam :) i gratuluje pracki

Ostatnia edycja:
Wiecie co dziewczyny... bardzo bym chciała pieska pudelka albo kotka syjamskiego. Mój R się nie zgadza :-(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry