reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja już drugi cykl z clo zaczynam :tak: więc mogę ci zdać relację z poprzedniego cyklu :-) otóż od pierwszego dnia przyjmowania clo czułam pracę jajników- najbardziej lewego i jak się okazało tam właśnie urósł pęcherzyk :-D więc na mnie jak najbardziej clo działa- wkońcu zrobiło co miało zrobić, bo wyindukowało pęcherzyk. ale niestety się nie udało zafasolkować. być może owulkę miałam później (do końca nie wiem bo testy owu sie skończyły a nie miałam gdzie dokupić, bo to majowy weekend był) i przytulanki były za szybko :tak: teraz to sobie zamówię nowe testy owu- zacznę je później robić, bo zaczęłam zbyt szybko i dlatego brakło :-p i zobaczymy jak to będzie.

acha i wiem że pęcherzyk pękał, bo na testach owu były II kreski, ale testowa jaśniejsza była na tym moim ostatnim teście, dlatego nie miałam jak później sprawdzić, czy pojawiła się ciemniejsza i kiedy :-D ale teraz małżyka będę męczyć od przyszłego tygodnia co 2 dzień, żeby się może udało :tak: a w poniedziałek się dowiem jaki pęchol mi urósł, bo mam wizytę u ginki. ciekawe jaki będzie, bo teraz biorę podwójną dawkę

dziewczyny- gratuluję pracy :-D:-D:-D:blink::blink:

Dzięki :-)
Też mam w pon. wizytę i pewnie dowiem się co i jak.
Trzymam kciuki za ten cykl :-)

reklama
sorbuś, a ja widze u ciebie słoneczko, chociażby dlatego, że ginek wie co robić i ma dla ciebie plan. Gorzej gdyby kazał próbowac i tyle. Ja myślę, że z jego wsparciem się uda !!!

zapmarta, maran ja tez na to liczę - dzięki

elleth i bunia - trzymam kciuki za kuracje z Clo żeby efekt przyniosła

Dziewczyny Ja też mam dobrą wiadomość...u mnie w pracy w końcu coś się ruszyło...idę do pracy dziś także za chwilę znikam :-D:happy2:
Martuś ale Ty nam dziś dzień zapodałaś Twoja fasolka,sergevna ma pracę.Ja także ruszam do pracy superr :happy2:
Sergevna gratuluję nowej pracy :tak:;-)
Życzę wam miłego i słonecznego dnia u mnie na termometrze na słońcu dochodzi do 30stu masakra jakaś w domu nie ma czym oddychać :szok:Wiem narzekam ale i tak się cieszę :-D
Buziaki

Dziękuje dziewczyny za gratulacje :-)

Ja teraz mocno trzymam za was kciuki, żeby fasolki się szybciutko posypały :happy2:

Zapmarta - ja nie chce przygarniętych zwierząt w domu, całe życie właśnie miałam takie znajdy i są one kochane i w ogóle, ale marzy mi się zwierzątko z rodowodem :sorry:

ja tu jeszcze posiedzę jakieś 20 minut- dam czas "ciastowi" żeby urosło ładnie :-D

sorbuś nie smuć sie już dłużej. Zobaczysz musi być dobrze. Najważniejsze że wiadomo co Ci jest i da sie leczyć!!! Przytulam mocno mocno

A wiecie że najbardziej wartościowe nasienie jest co 3 dni, wtedy jest największa ilość żołnierzyków i są w najlepszej formie. Przynajmniej tak naukowcy uważają :D:D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry