reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Zakręcili mi wodę :dry:... a ja mam włosy nie umyte i na dzisiaj miałam zaplanowaną stertę prania :sorry:

Szczęśliwa
- a jakie macie szanse na znalezienie drugiego takiego taniego mieszkania?.... nie wiem jak stoją ceny w Bytomiu, ale w Gliwicach za kawalerkę to trzeba dać ok 900 zł, mniej się raczej rzadko zdarza :-(

Marylka - mmmmmmm przyjemnie, aż się rozmarzyłam :).... my w tym roku to siedzimy w domu bo cały urlop mój R wybiera we wrześniu i robimy kapitalny remont reszty mieszkania. Dopiero w lutym chce polecieć na tydzień do UK na zakupy :) Za to w przyszłym roku w sierpniu planujemy wakacje spędzić na jachtach w Chorwacjii :)

No to lece was pooglądac na NK :)

Ostatnia edycja:
na weekend gdzieś wyskoczyć, tam gdzie słońce, plaża i woda i temperatura powyżej 25stC ahhhh rozmarzyłam się

Zakręcili mi wodę :dry:... a ja mam włosy nie umyte i na dzisiaj miałam zaplanowaną stertę prania :sorry:

Szczęśliwa
- a jakie macie szanse na znalezienie drugiego takiego taniego mieszkania?.... nie wiem jak stoją ceny w Bytomiu, ale w Gliwicach za kawalerkę to trzeba dać ok 900 zł, mniej się raczej rzadko zdarza :-(

Marylka - mmmmmmm przyjemnie, aż się rozmarzyłam :).... my w tym roku to siedzimy w domu bo cały urlop mój R wybiera we wrześniu i robimy kapitalny remont reszty mieszkania. Dopiero w lutym chce polecieć na tydzień do UK na zakupy :) Za to w przyszłym roku w sierpniu planujemy wakacje spędzić na jachtach w Chorwacjii :)

No to lece was pooglądac na NK :)
mmmm chorwacja jest super ja byłam w te wakacje co teraz były po prostu bosko a w tym roku tez sie nigdzie nie wybieramy nie mamy jak :( a jak będzie dzidzia to w przyszłym roku raczej tez jeszcze nigdzie nie pojedziemy także najbliźszy wypad dopiero chyba w 2012 :(:( buuuuuuuuuuu no chyba że bedzie ten koniec świata :) - oby nie

Gosiu:) - dla chcącego nic trudnego.....:) a ten na żaden kompromis nie chce iść ale jeżeli chodziło o remont to mu sie bezczelnie buźka uśmiechała .... nioo to mu mina sie zmieni jak mu zabiore bojler i dam z powrotem ten jego mega duży podgrzewacz wody hehe ..... (oczywiście jak wezwałam znajomego to mi powiedział ze taki podgrzewacz nadaje sie do kuchni zeby miec bieżącą wode na zmywanie a nie do łazienki .....)

ja nic nie mówię, bo my mamy podgrzewacz w mieszkanku, w prawdzie nie przeklinam go bardzo, ale wolałabym junkersa. Podgrzewacz w prawdzie daje radę, ale prąd to on też pożera

reklama
ja nic nie mówię, bo my mamy podgrzewacz w mieszkanku, w prawdzie nie przeklinam go bardzo, ale wolałabym junkersa. Podgrzewacz w prawdzie daje radę, ale prąd to on też pożera
A duży masz ten podgrzewacz?? bo tu był taki ze dałaś na max a leciała letnia woda a w kuchni była tylko zimna .....wiec jak zmywać cokolwiek??
Dziekuje za kolejne zaproszonka na NK:)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry