reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Czesc :)
Można? :) Jestem na tym forum od niedawna i pomyślałam, ze może przyłączę się do jakiegoś starankowego wątku :)
O dzidziusa staramy się z mężem już 9 cykli. Mam zdiagnozowane PCO i od czerwca zaczynamy się wspomagać, póki co liczymy jeszcze na jakiś mały cud:rolleyes:
od razu przyznaje, ze całego wątku nie przeczytam;-) cofnę się kilka stron i poczytam.

No i przedstawie się, mam na imię Paulina, mam 23 lata, mieszkam w świętokrzyskim.

To co przygarniecie mnie :zawstydzona/y:

reklama
heh - ja tam wolałabym księżyc w nowiu :-D albo zachód słońca jak w tym dowcipie :-D
Było piękne lato była ona i było słońce a wieczorem słońce zaszło, ona też.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

elleth - a ja z Kielc :-D A wspomagacze pomagają - moja córcia i wiele innych dzieciaczków jest tego chodzącym przykładem :-D A ja jestem Aśka i mam ... no.. wieczne 18 :-p po raz siódmy :-p Masz wiadomość prywatną - czekam na odpowiedź :-D

A mi się humorek na wieczór poprawił wybitnie - Kinga - już nie musisz przyjeżdżać :-p Po za tym nikt Ci nie otworzy bo będziemy zajęci :-D Jezu - wyduldałam całego Tigera i mi bije :-D

Idę robić porządek w skrzynce bo mam już całą zawaloną :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czesc :)
Można? :) Jestem na tym forum od niedawna i pomyślałam, ze może przyłączę się do jakiegoś starankowego wątku :)
O dzidziusa staramy się z mężem już 9 cykli. Mam zdiagnozowane PCO i od czerwca zaczynamy się wspomagać, póki co liczymy jeszcze na jakiś mały cud:rolleyes:
od razu przyznaje, ze całego wątku nie przeczytam;-) cofnę się kilka stron i poczytam.

No i przedstawie się, mam na imię Paulina, mam 23 lata, mieszkam w świętokrzyskim.

To co przygarniecie mnie :zawstydzona/y:
ELLETH- jasne ,ze przygarniemy-rozgosc sie i owocnych staran-z nami bedzie Ci wesolo-tylko czesto zagladaj bo mamy bardzo szybkie tępo:tak::-D
SOL- a mi sie poboba to slonko a dowcip dobry:laugh2:

Dzieki Sol za przyjecie mnie na liste w sumie jakby nam sie udało wszytskim zafasolkowac to sporo by dzidziusiów było w styczniu :)

O jak miło. Witam krajankę :) Ja liczę, że dr W z Prostej mi pomoże i w końcu doczekam się tego bociana :)
Postaram się bywać jak najczęściej, a póki co rozpracowuje to forum, no i myślę jak by tu taki fajowy suwaczek mieć :)
Sol między nami chyba rok różnicy, bo ja ćwierćwiecze w przyszłym roku będę świątować, mam nadzieję, ze już w trójkę :)

ELLETH- ja mam 31 lat(skoncze w lipcu) imie mam dziwne wiec nie napisze i narazie jestem tu jedyna mamuska ktora ma 2 dzieci ,za miesiac robie podejscie do trzeciego:tak:zapomnialam dodać-jestem z Poznania:-)
WISIEŃKA- zapomnialam Ci napisac ,ze bardzo sie ciesze razem z Toba z Twojego malego cudu-chodzi mi o syna i o to ze nie jest potrzebny zabieg wycinania ;-)super!!

Ostatnia edycja:
elleth - no jakoś tak wychodzi że roczek :-D (czekam na odpowiedź na pw :-p ) oj dawno tak ciała nie dałam :-)

mama - 31... jakie 31 - mi mówiłaś że 18 :-( Czuję się oszukana :-(

42.gif

To bede spiewaa puki mnie nie pseplosis
49.gif

reklama
kurczę ja chyba bez Was żyć nie mogę hihi :-D
odebrałam już mojego :-)
poszedł z psem teraz na spacer więc jakieś 15 minut go nie będzie kolacja już gotowa wszystko przyszykowane, winko otwarte hihi
ale się denerwuję normalnie jakby to był mój pierwszy raz:-p

ELLETH witaj :):) o mnie możesz sobie poczytać na wątku
https://www.babyboom.pl/forum/poronienia-f33/poznajmy-sie-28047/index4.html

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry