reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jakbym odwróciła cyferki w wieku to wyszłabym na staruszkę :p 72:-D:-p

iwonka ja też mam to szczęście , że mnie za "nastkę" biorą:-D Nawet czasami o dowód spytają, jak kupuję piwko (o ja niedobra alkohol kupuję:-p)
bibinka bo na toxoplazmozę choruję się raz, potem ma się przeciwciała we krwi

reklama
margolcia ale ja nie wiem czy chorowałam i czy to to było przyczyną straty,więc wolę zrobić badania:tak:

dziewczyny to ja napisze Wam tak-jak trafilam na izbe przyjec do porodu z Zuza to pani pyta"a Ty dziewczynko ile masz lat?":szok::szok::szok::szok:a ja mialam skonczone 26;-):tak:takze Sol maja prawo prosic Cie o dowod bo my juz sie odmladzamy a 16 latki maja takie makijaze,ze nikt ich o dowod nie zapyta:crazy:co sie porobilo!

MARGOLCIA- witaj osiemnastko:)
IWONKA- Ty nam sie nie denerwuj alergiami...musisz byc wyluzowana ,zaraz mężulo wróci:):):):))))
WISIEŃKA- ile masz pieknych suwaczków!!!! a jesli chodzi o mojego wyposzczonego męża to napisze Wam ze dzis nic z tego(dlatego jestem z Wami) bo w pracy chcial sobie ukroic kawalek ciast i nóż Mu sie zeslizgnąl i przeciąl sobie tak parszywie tam gdzie sie kciuk konczy i caly czas Mu leci krew,ale okropnie!!!!jak bylismy na zakupach to Mu przecieklo i szybko bralam te chusteczki nawilzone dla dzieci zeby powycierac krew bo wszedzie ciekla,takze nie ryzykuje,ze mi sie wykrwawi chlpo bo za miesiac bedzie mi bardziej potrzebny...no coz rownowaga w przyrodzie musi byc ja przestalam krwawic to On zacząl............ale jutro..

No prosze cię zanim doczytałam do końca gdzie mu sie ten nóż zeslizgnął to nieźle sie przeraziłam:-p:-pDobrze, ze nie zrobił sobie wiekszej krzywdy. A może trzeba na szycie???
bibinka Maciek ma alergie od 6 tyg. życia , niewiadomo kiedy to cholerstwo dopada. Na szczęscie są juz bardzo skuteczne leki. Alergia wiosenna ma to do siebie , ze po deszczu zawsze jest poprawa, może zwróć na to uwagę:tak:Ja jak idę na zakupy z Maćkiem i on mówi do mnie mamusiu to patrzą na nas podejrzliwie:-p Wygląda na starszego. Ma 185 cm i wazy 76 kg. Nie wierzą, ze to mój syn, a ja czuję się na 25l:-p

bibinka to koniecznie zrób, taka wiedza się przydaje. Bo jak nie chorowałaś to będziesz miała pod kontrolą toxo, a jak chorowałas to masz spokój.

mama normalnie aż mi ciarki przeszły bo od razu przypomniałam sobie jak ja się ciachnęłam najbardziej ostrym nożem w palec, aż mi się nóż na kości oparł, a do mózgu dotarł impuls:szok:
Od razu palec ponad wysokość serca i mniej krwawi, i tak potem stałam z 5 minut z ręką w górze, ale pomogło:-p:-p

Ostatnia edycja:
dziewczyny to ja napisze Wam tak-jak trafilam na izbe przyjec do porodu z Zuza to pani pyta"a Ty dziewczynko ile masz lat?":szok::szok::szok::szok:a ja mialam skonczone 26;-):tak:takze Sol maja prawo prosic Cie o dowod bo my juz sie odmladzamy a 16 latki maja takie makijaze,ze nikt ich o dowod nie zapyta:crazy:co sie porobilo!

Ale ja w życiu się nie malowałam bo nie lubię :-D Do knajp chodziłam bez makijażu. Naprawdę żadko się malowałam i to bardzo delikatnie :sorry: Teraz też się nie za często maluję. Ostatnio na rozmowę kwalifikacyjną ale dlatego ze mi kilka malutkich naczynek z nerwów strzeliło i trezeba było zatuszować :-p

margolcia,a jak nie miałam to co???co jakiś czas badanie powtarzać???

a ja miałam nieprzyjemną sytuację po porodzie.starciłam dużo krwi i hemoglobina spadła z 15 do 7,więc anemia jak byk.pani dr na obchodzie patrzy na wynik i mówi:trzeba było nie jeść tyle chipsów w ciąży:szok:.dopiero położna ją uświadomiła,że to przez poród,bo wcześniej wyniki wzorcowe.wrrrr:angry:.a miałam wtedy lat 29
to mówiłam,ze same 18-stki u nas:-D.aaa i niejednokrotnie brali mnie za dziewczynę mojego taty,komedia normalnie:-D

MARGOLCIA- a kiedy Ty bralas slub bo Ty chyba letnia tak jak wiekszosc z nas?? ja 23.08.2003-tak jak Bibinka.
WISIEŃKA- to Ty masz spooooooooooorego synka:tak:
BIBINKA- bardzo!!!!!sie ciesze,ze mozesz z nami "normalnie"pisac ze powoli sie u Ciebie normuje choc wiem ze bol i gorycz pozostaly:-(ja jutro mam 6 lat od straty......dodatkowo mi ciezko bo wtedy i teraz to czas wolnego i radosci....

bibinka zaleca się powtórzenie badań w misięcznym odstępie jeśli wyjdą dodatnie, żeby sprawdzić czy nie wzrasta, co może świadczyć o obecnym zakażeniu.
mama ja brałam ślub 08.08.2009r. (sierpień piękny miesiąc na ślub )także niedawno, a taka młoda to nie jestem bo w lutym 27 stuknęło :) , ale fakt ,że bez makijażu to jak dziecko wyglądam :p

reklama
wiem mama,że Ci ciężko będzie jutro..tulę!!!!ja też co roku będę przeżywać.teraz mam schizę,że to teraz byłby ten tydzień itd.bez sensu to wszystko,dziś znów ryczałam,ale bardzo się staram w miarę normalnie funkcjonować dla Ali i męża.on też bardzo to przezył,ale wiadomo,że facet trochę szybciej wraca do "normalności"

margolcia,sorry,że truję o tym toxo...ale jak wyjdzie dodatni i potem też ,to są jakieś leki na to???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry