reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
o tyle jest też fajnie, że jak już kończysz urlop macierzyński to na wychowawczy idziesz, a pracodawcę informujesz o tym fakcie i musi się zgodzić. I nie może zwolnić od dnia złożenia wniosku o taki urlop do zakończenia urlopu wychowawczego.

U mnie w końcu słoneczny dzień, chociaż mnie noga boli to pewnie będzie padać :)

reklama
Harsh - będzie dobrze - Krakowa w jeden miesiąc nie wybudowali :-) A może w poniedziałek pokażą się dwie? Może fasolka nieśmiała :-)

margolcia - bardzo chętnie Cię uwzględnię na lipiec, a w lipcu zapytam co dalej :tak:

No i nie mogę kilku dziewczyn dorwać - i pewnie przez weekend nie dorwę :-p bo się porozjeżdżały żeby się starać :-D

Sol wysłałam wiadomosc do Ciebie ale jak narazie nie ma mnie na liscie :( sama jakos nie moge suwaczka dołaczyc do swego profilu

Fleur - chwila - zaraz będziesz :-D Robię 100 rzeczy na raz i nie wyrabiam :-D
Już jest :-) trzecia od końca do testowania :-D

kurcze moj ma opoznienie :(
ale za to chwile jeszcze moge z Wami popisac :)

sol a ja :(:-(
wisieńka mamy taki sam cykl :) i ja 2 dni po tobie będę testować :)

Ostatnia edycja:
hej wszystkim!
gratuluje nowym zafasolkowanym!!!! grono sie powieksza :)

mama o tych sushi : zebys wiedziala ze dokladnie to samo sobie myslalam! na dodatek ( nie wspomnialam hee) ale wzielam do nic piwo asashi :) wiec dokladnie : korzystam z sushi i alko poki moge :)

synus od 7 w lozku a ja cwile odpoczne i siadam do pracy... ehhh... cyba jednak nie wyrobie sie przed wrzesniem
a chcialam miec spokojne i leniwe wakacje, juz nawet wzielismy z fredem konkretny pobyt na przelomie lipca i sierpnia :( moze jakims cudem sie uda :)

papatki

reklama
harsh przykro mi, może następny cykl będzie udany.
sol jesteś wielka!! Ty nasz informatyczny gigancie! o wszystkim pomyślisz i o uporządkowaniu wszystkich także!! :D:D

josephine no to mi przypomniałaś o istnieniu sushi!! przez Ciebie mi się teraz chce sushi, a dla mnie samej mi się nie chce robić :/ no i nie wszystko mam. AAAA po weekendzie będzie sushi na kolację :):):)

ja na razie uciekam do Teściowej na herbatkę :D:D

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry