reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej wieczornie:tak:
Sol naprawdę jeśli chodzi o sprawy komputerowe to chylę czoło:tak:.bardzo ładnie to wszystko zrobiłaś:tak::-).to ja też mam 18 lat jakby co,he he:-p
mama cieszę się,że plamienia ustąpiły,teraz będzie juz tylko ok:tak::-)

harsz przykro mi,ale może to jednak pomyłka...

elleth witaj:-)

iwonka trzymam kciuki za pierwszy raz;)!!!

byłam dziś z Alą u lekarza,stwierdził,że żadnej infekcji to on nie widzi i jak dla niego to jest uczuleniowe,bo wszystko pyli na potęgę.faktycznie to ona tylko w nocy pokasłuje ibulgocze jej w nosie.w dzień kichnie ze 3 razy,a kaszlu zero.dostałam 2 leki za 50 zł:szok:.taka niespodzianka na koniec miesiąca:baffled:

reklama
SOL- o nieeeeeeeee!!! kajam sie :rolleyes2:przepraszam:unsure: tylko juz nie spiewaj:oo2: dzieci spia chce miec cisze!!
IWONKA- no to cudnego pierwszego razu-bedzie dobrze i owocnie:))
BIBINKA- moze tak byc,ze alergiczne bo Domi tez mi czasem zakaszle a najczesciej w nocy(daje syrop to kaszel wycisza i si do rana),kataru nie ma tylko taka "kluche" w zatokach -byla u pediatry i powiedziala mi to samo-ze raczej uczuleniowe bo oskrzela,pluca i gardlo czysciutkie...ale wolalam pojsc przed dlugim weekendem-ja dostalam leki za 18 zl...

Ostatnia edycja:
mama witam się wieczornie :-)
Ja widzę , że tu same osiemnastki są na wątku:-D:-D:-D To ja też niech będzie ,że mam 18 lat a reszta to VAT. :-p:-p

bibinko no rzeczywiście coraz więcej dzieci jest alergikami przez tą chemię :wściekła/y:
mamy osłabione organizmy :crazy:
margolcia ja to wyglądam czasami na 16 :p hihi

dziękuję dziewczynki myślę że będzie dobrze :):):) chyba mój jakoś to wytrzyma hihihi

lece świeczki zapalić po raz kolejny życzę miłego wieczorka buziaczki

Ostatnia edycja:
Sol nie ty mnie wywaliłaś a Pol, wlazł na managera i grał aż go spędziła:-pDzięki ci kobietko bezcenna:-)
mama miłego wieczorku z faxem i wyposzczonym Tomem, może Cie we Wro usłyszę:-p
elleth witaj i zostań z nami:-)
mama to ma jeszcze fajnie u niej odwrócone 31 daje 13 a u mnie wychodzi 43:-p, musze mieć bliźniaki, bo moge potem nie zdązyć trzeciego:-)
bibinka mój Maciek jest alergikiem i astmatykiem i przez te wszystkie lata jego leczenia przekonałam się, ze jeden lekarz przepisuje lek za 50 zł a drugi za 15 o takim samym działaniu:eek:
iwonka my wszystkie tu ćpamy BB:-p:-p:-pa to zaraźliwe, ;-)zobacz coraz nas więcej i juz skutki widać.;-) Patrz kasiawie, kpi, szczęśliwa ... Fasolki jak się patrzy:-p;-)

MARGOLCIA- witaj osiemnastko:)
IWONKA- Ty nam sie nie denerwuj alergiami...musisz byc wyluzowana ,zaraz mężulo wróci:):):):))))
WISIEŃKA- ile masz pieknych suwaczków!!!! a jesli chodzi o mojego wyposzczonego męża to napisze Wam ze dzis nic z tego(dlatego jestem z Wami) bo w pracy chcial sobie ukroic kawalek ciast i nóż Mu sie zeslizgnąl i przeciąl sobie tak parszywie tam gdzie sie kciuk konczy i caly czas Mu leci krew,ale okropnie!!!!jak bylismy na zakupach to Mu przecieklo i szybko bralam te chusteczki nawilzone dla dzieci zeby powycierac krew bo wszedzie ciekla,takze nie ryzykuje,ze mi sie wykrwawi chlpo bo za miesiac bedzie mi bardziej potrzebny...no coz rownowaga w przyrodzie musi byc ja przestalam krwawic to On zacząl............ale jutro..

Ostatnia edycja:
mama za 18 powiadasz:-p?mnie pewnie też by mógł coś tańszego przepisać,wrrr...mam nadzieję,że jej szybko przejdzie.a wiecie co mi powiedział(on wiedział ,że jestem w ciąży i pytał dziś jak tam:-:)-(),ę toxoplazmoza może zabić płód tylko raz...nie wiem co o tym myśleć ,ale i tak zrobię badania.no izdziwił się,że ginek żadnych badań mi nie dał:baffled:.
iwonka nawet jak człowiek stara się zdrowo odzywiać ,to i tak pełno chemii,trzeba by mieć własny ogródek i sad owocowy:tak::-).
margolcia same 18-stki,nie inaczej:-D

bibinka - dziękuję :-D
Wisieńka - proszę :-D
iwonka - mnie ostatnio o dowód ciągle pytają :-D Nawet sobie fajek bez dokumentów w normalnym sklepie kupić nie mogę :-D A ostatnio nawet totka nie mogłam kupić :-D A przed 18 nigdy się mnie nikt o dowód nie spytał :-D
mama - dobra już nie będę - chociaż moja córcia jest zadowolona a mój zespół nie narzekał :-p

reklama
wisieńka to ja ,jak odwrócę,to mam 23(za miesiąc 32:zawstydzona/y:),ale nadal mylą mnie z uczennicami,hehe:-D.zauważyłam,że im jestem starsza,to za młodszą mnie biorą.dziwne,co?fakt,ja to taka kruszyna jestem,a przy moim mężu jak mrówka wygladam:-D.
moja Ala dopiero teraz coś takiego ma,nie jest to aż tak tragiczne,ale w nocy troszkę się męczy:-(

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry