reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sol ty nasza superwoman
iwonka ja , ty i zapmarta w tym samym terminie, musi nam się udać i będziemy styczniowe badz lutowe mamuski. Ja według kalkuratora 30 styczeń.

reklama
SOL- napisalam Ci na PW:tak:
WISIEŃKA- SOK POMIDOROWY KUPIONY;-):-D
HERSH- glowa do gory poki nie ma @ pilka w grze-jak to sie mowi:tak:
MARGOLCIA,JOSEPHINE -witam:tak:;-)
IWONKA- spoznia sie???? robi atmosfere:rofl2:podgrzewa:rofl2:alez sie bedzie dzialo!!!:laugh2:

Aż się zaczerwieniłam :-D

josephine - czekam na twoje dane :-D

a jakie dane bo ja nie w temacie

dzeiwczyny poporodowe czy ktoras z was miala moze obnizenie macicy? chyba mam objawy, dostaje szalu i wpadam w paranoje a wizyte u gina mam dopiero z amiesiac!!!! na dodatek wkurzam sie bo na calym bb jeden jedyny watepk o tym, 3 posty
chyba jakis temat tabu i sie kobiety wstydza...
i przez to niczego nie mozna sie dowiedziec... a ponoc statystycznie jedna na tzry tego doswiadcza...
no w kazdym razie jestem przerazona !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i nie wiem co dzialac
jesli to sie okaze to to zawsze pozostaje operacja, ale ja chce jeszcze 2 lub 3 dzieci cudowne ( jak wczesniej) pozycie malzenskie!!! ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
JOSEPHIE- napisz Sol na PW date kiedy zaczynasz starania to Ci zrobi suwaczek:tak::-D
SOL- czekam na piekny suwaczek:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
JOSEPHINE- ja nie slyszalam o temacie o ktorym piszesz:(wiec nie pomoge...

Ostatnia edycja:
josephine jakie ty masz objawy, może to nie to, a jesli przyspiesz wizytę u gina:-(
mama dobrze , ze ty kupiłas bo Pol zapomniał o soczku a ja mam przedciążowe zachcianki:-pPiwko też pewnie naszykowane. My dopiero po obiadku. Dzis to kolacjoobiad.Na dworku burzowo:-(Niech bedzie jutro pogoda, no!:happy:

ok mama dzieki
jakby ktoras cos wiedziala to poprosze o wiadomosc na PW
ide sie kuc i jakis post posrod 100 ktore zdazycie napisac do jutra pewnie umknie mojej uwadze
z gory dzieki wielkie !!!!!

w czasie stosunku mam takie odczucie, to nie jets bol, tylko jakby mi ktos na pecherz naduszal. takie niby laskotki. tak samo jak z plnym pecherzem ktos zacznie cie draznic i dusic na dol brzucha
bardzo denerwujace i przykre doznanie... moze to byc obnizony pecherz lub macica, ktora zkolei na niego uciska
tak niby wyczytalam... albo ciaza tez moze byc hahahaha
nie nioestety nie, w ciazy na 100% nie jetsem :)

WISIEŃKA- przedciazowe zachcianki mowisz;-):-Dto takie zdrowe zachcianki:-)u mnie pogoda "stabilna":laugh2:Zuza juz sie moczy ,zaraz po Niej Domi i...wieczor dla nas z piwkiem Faxe:happy:
SOL-dziekuje Ci dobra kobieto-dobrze,ze tak szybko to ogarnelaś:laugh2:JOSEPHINE- to faktycznie niewesolo masz z tym-napisze Ci ze pierwsze slysze...mam nadzieje,ze szybko sie wyjasni co Ci dolega

Wisieńka - sorry jeśli Cię wywaliło :-p

mama - a co :-p Jesteś na szarym końcu jak na razie ale już niedługo :-D

josephine - już wpisana :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry