pyzunia2502
Zaciekawiona BB
boje sie ze lekarz nie da mi skierowania na jakiekolwiek badania a ja sama nie wiem jakie badania powinnam zrobić i strasznie sie denerwuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
boje sie ze lekarz nie da mi skierowania na jakiekolwiek badania a ja sama nie wiem jakie badania powinnam zrobić i strasznie sie denerwuje
Kochana te badania typu tarczyca, prolaktyna i reszta co wymieniłąm, raczej są odpłatne....może nie są to aż jakieś gigantyczne sumy, ale jak się wszystko zbierze do kupy to troszkę wyjdzie. Mi za wszystkie badania wyszło ok 350 zł. Musisz tylko spytać lekarza w którym dniu cyklu masz robić te badanka, bo nie można ot tak sobie w dowolnym dniu. I może spytaj gina czy by nie dało radę na skierowanie, może akurat...no nie wiem.a czy te badania moze mi zlecić moj ginekolog? w szpitalu własnie sie okazało ze mam niedoczynnośc tarczycy właśnie sie wybieram do endokrynologa ja miałam robiną laparoskopie chcieli mi usunąc ciąze laparoskopowo ale sie nie udało musieli mnie otworzyc ale nie wiem czy tez sprawdzali mi ten drógi jajowód irytuje mnie ta sytuacja bo tkwie w totalnym dole bo jestem ciemna w tej kwestii
W każdym szpitalu, gin Cię powinien pokierować odpowiednio...nie wiem gdzie mozna zrobić te badanie histeroskopię