- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
S
Sol
Gość
kpi - jak mama pisała - to taki francowaty okres. Najlepiej humor wtedy poprawiają lody Nesquika - mają duże żelaza i wapnia więc przy okazji zdrowe
mama - żyje ale marnie - spać mi się chce :-(
mama - żyje ale marnie - spać mi się chce :-(
mama05
prrrryy szaaaalona :))
MARYLKA- jak tam handelek??koniec miesiaca wiec srednio chyba ,co??KPI- MA w nas takie wsparcie,ze raz-dwa urodziSOL-ale Cie dopadlo bidulko
Ostatnia edycja:
maryla86
Fanka BB :)
sol to przytnij sobie komara
mama no wczoraj gorzej dziś nawet fajnie - a to dlatego że wózek zamówiony poszedł no ale dziś też musiałam za niego zapłacić więc suma sumarum tak w normie no ale jak dla mnie za mało bo jeszcze mam f-re do zapłaty jedna tamte juz popłaciłam ale w tyg tez mam wrrrr ale już niedługo wyjde na prosta
mama no wczoraj gorzej dziś nawet fajnie - a to dlatego że wózek zamówiony poszedł no ale dziś też musiałam za niego zapłacić więc suma sumarum tak w normie no ale jak dla mnie za mało bo jeszcze mam f-re do zapłaty jedna tamte juz popłaciłam ale w tyg tez mam wrrrr ale już niedługo wyjde na prosta
kpi23
Fanka BB :)
Dzięki, Kochane,
Jakby co - będę dzwonić! Tylko proszę o dyspozycyjność
A tymczasem lecę się spotkać z koleżanką i oczywiście na lody - poszukam Nesquika ....
Jakby co - będę dzwonić! Tylko proszę o dyspozycyjność
A tymczasem lecę się spotkać z koleżanką i oczywiście na lody - poszukam Nesquika ....
H
Harsharani
Gość
Kpi, nie jest tak strasznie jak wszyscy mówią Da się przeżyć naprawdę
Ja wpadłam zobaczyć czy Kasia zatestowała, ale nic nie pisała jeszcze...
Ja jeszcze nie wiem, nie kupiłam nawet testu zeby mnie nie kusiło Piersi za to zaczely mnie ciagnac i mialam drobne problemy..lozkowe ze tak powiem (straszny bol)..wiec moze akurat...
Chcę jeszcze poczekać troszkę, bo niby to mój ostatni dzień cyklu i zaraz powinna przyjść @..
Ja wpadłam zobaczyć czy Kasia zatestowała, ale nic nie pisała jeszcze...
Ja jeszcze nie wiem, nie kupiłam nawet testu zeby mnie nie kusiło Piersi za to zaczely mnie ciagnac i mialam drobne problemy..lozkowe ze tak powiem (straszny bol)..wiec moze akurat...
Chcę jeszcze poczekać troszkę, bo niby to mój ostatni dzień cyklu i zaraz powinna przyjść @..
mama05
MARYLKA- no!!!to super ze tamte faktury poplacone-widzisz,wszystko sie uklada,moze poki co kokosów nie ma,ale najwazniejsze,ze nie dokladasz;-)rozkreci sie i bedzie super!!moje potworki juz dokazujaale jeszcze 40 min i bedzie Tom i bedziemy we 2 na placu boju
ZAPMARTA- bylas na cytologii??
WISIEŃKA- czekamy na Ciebie a Ty jeszcze w pracy?
KASIAWIE- trzymasz sie z testowaniem?robisz jutro czy jednak w niedziele????tyle czekalysmy do piatku a Ty teraz piszesz,ze na niedziele przekladasz
HARSH- Kasia nie testowala i narazie sie nie odzywa
KPI- smacznych lodow)
ZAPMARTA- bylas na cytologii??
WISIEŃKA- czekamy na Ciebie a Ty jeszcze w pracy?
KASIAWIE- trzymasz sie z testowaniem?robisz jutro czy jednak w niedziele????tyle czekalysmy do piatku a Ty teraz piszesz,ze na niedziele przekladasz
HARSH- Kasia nie testowala i narazie sie nie odzywa
KPI- smacznych lodow)
Ostatnia edycja:
pyzunia2502
Zaciekawiona BB
czesc kochane nie było mnie długo byłam w szpitalu usuneli mi ciąze bo była pozamaciczna i jajowód to juz droga moja poraszka nie wim czy bede sie starać po raz trzeci a co u was skarbeńki
mama05
PYZUNIA- slonko nasze,ale mi przykro.....:--(to okropne co Cie spotkalo...brak mi slow-a co mowia lekarze???mozesz jeszcze probowac???a moze inseminacja jest do przemyslenia,zeby sie ciaza bezpiecznie zakonczyla porodem...tule z calych silja zaczynam za miesiac i troche ,ale jestem pelna obaw jak czytam co tu dziewczyny spotyka:-(fajnie,ze wlecialas do nas..
reklama
pyzunia2502
Zaciekawiona BB
lekarz mowi zebym za miesiąc zaczeła sie starać na maxa ale ja sie strasznie boje dał mi 50% ze zajde w ciąze . narazie jeszcze nie dostałam miesiączki po operacji ide na wizyte dopiero na 28 maja do mojego ginekologa on mnie operował wiec wypytam sie zobaczymy co on mi powie tez nad tym myslałam zeby zrobić insyminacje w białymstoku podobno tam sa dobrzy specjaliści a moze wy macie namiary na dobrych specjalistów którzy sie tym zajmuja
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: