Jestem juz jestem, chciałam najpierw poczytać i dopiero się przywitać, więc witam wszystkich wesoło!!!!:-):-).
mama jak miło, ze komus mnie brakowało.:-) Myślę, ze pożyczka z pracy to doskonały pomysł my z takich tez korzystamy. :-)A bez, bez to ja po prostu uwielbiam. Mamy u taty fioletowy, fioletowy pełny -pachnący liliami, biały i amarantowy. Kocham też jaśmin. :-)Pod moim oknem w panieńskim pokoju rósł jaśmin i pachniał:-):-):-)
sol proszę o siebie zadbać , bo wezmę na kolano i tyłek złoję, albo nahajem po białych plecach wytrzaskam do krwi
marylka ja ci mówiłam kanapki do pracy, woda mineralna i owocki, trzeba pielęgnować dzidzię:-)Tigerom mówimy nie:-)
pyzunia przykro mi bardzo, mam nadzieję, że wszystko się ułoży, życzę powodzenia i optymizmu
Harsh czekam na test, trzymam kciuki
kasiawie dziewczyno jak się trzymasz , ja juz nie moge wytrzymać więc jak ty to robisz
Zapmarta przypomniałaś mi , ze nie zrobiłam cyto:-(Umówię się na wtorek
Kpi ciężarówko nasza na pewno ci ciężko, ja mogę pójść rodzic z tobą i będę cię kłuła szpilką w ucho żebyś bólów nie czuła:-)Tato mnie szczypał w ucho jak brałam w zerówce zastrzyki i pomagało,
. Na razie jedz lody i odpoczywaj:-)
Cieszę się, ze dziewczyny przestały iskrzeć,:-):-) Jakiś dzisiaj nerwowy dzień. Na ulicy wszyscy trąbili i pokazywali sobie środkowe palce. W przychodni była awantura, prawie bójka. To chyba ciśnienie.
Ja mam powód do radości. Maćkowi wchłonął się ten włókniak i nie trzeba wycinać. Cud:-):-)
Bibinko cieszę się , ze wrócił ci optymizm. Oby tak dalej kochana:-)
Na obiad mam chińszczyznę, wieprzowina słodko, ostra. Własnej roboty, cud , miód i mniam, mniam. Teraz kawka i nog do góry bo jazdy miałam dziś w cho... i stopy mi w butach umarły