reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wróciłam jeszcze na chwilkę :))
:(( tulę mocno :*
ja miałam urodzinki wyprawiać, ale doszłam do wniosku, że lepiej nie... nie wiem jak to będzie...
Choć wiem, że ciężko, to jeszcze ciężej to będzie w październiku, bez tortu z pierwszą świeczką i w ogóle...
EWCIA- zycze,zebys do pazdzirnika byla juz wysoko w ciazy -zawsze to troche latwiej bedzie przezyc ten dzien jak pod sercem bedzie nowe zycie-choc wiem,ze to drugie dziecko nie bedzie zamiast Maciusia-wiem,ale bedzie latwiej!sciskam Cie kochana i tule-to jest ogromny zal i smutek...moj mąż jak widzi ze 1 maja zaczynaja mi sie blyszczec oczy to bierze dzieci zeby nie pytaly,zajmuje sie nimi a ja moge w "spokoju"poplakac ,pomyslec...tak jest od 6 lat...boli mniej bo czas leczy rany,ale boli...WISIEŃKA- fasolkobranie-dobre:))))masz racje-dziewczyny pewnie dzialaja,no ja jeszcze nie moge to skrobie..

Ostatnia edycja:
reklama
mlodam moja sister jest belfrem i nigdy nie chciała uczyc w szkole syna, ani swojego ani mojego, ale przywary ma, Głosno mówi i tak po nauczycielsku:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

witam
kasiawie mam nadzieję że cierpliwość zostanie wynagrodzona :)
mlodam też mam taką nadzieję ja teraz tonę w łzach mojej macicy, bo jak to moja mama mówi że jak nie dojdzie do zapłodnienia to macica płacze :)
ja zaczynam od piątku :) bo niestety mój znów w delegacjach jest :(
miejmy nadzieję że się uda trafić na właśnie ten dzień :):):) zwłaszcza że próby będą w okolicach 7 dnia cyklu i 14
zaczynam starania w majówkę a potem powtórka od 7-9 maja :)
zobaczymy co z tego wyjdzie :)

iwonka2b-no widze,ze wszystko wyliczone,zaplanowane-bedzie dobrze:tak::tak::tak:WISIEŃKA- ja belfrem nie jestem a tez mowie glosno:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:mam to po tacie-nie raz mi kumpele mowia przez telefon,ze mam nie krzyczec :szok:a ja zdziwiona-przeciez mowie normalnie!!:rofl2:

mama planowane :) miejmy nadzieję że się uda
a ostatnio coś cały czas myślę o dziewczynce, hmmmm
co będzie to będzie
jedno wiem kochane będzie na pewno :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry