reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
:-)My szczególnie będziemy działać kiedy tylko się da.:-)Nie mogę się doczekać. Taki sex bez stresu, ze się nie planuje ciąży też musi być anielski.....:-):-):-):-)

reklama
o część śpi,część się stara,część czeka na starania:-)
ja ide spać,dobranoc dziewczyny;-)
ide bo teraz mnie naszły myśli ze jednak może sie nam nie udało,oszaleje chyba:-(
dobranoc kochane!!!!;-)

no i wcieło mi posta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

KINGA najbardziej po dzieciach widać jak mija czas:tak::tak:

WISIENKA - jak tylko @ sobie pójdzie to działajcie:-):-)

:-)My szczególnie będziemy działać kiedy tylko się da.:-)Nie mogę się doczekać. Taki sex bez stresu, ze się nie planuje ciąży też musi być anielski.....:-):-):-):-)
tz nie planujecie ciąży? nie rozumiem sorki :)

My cały czas mamy bezstresowe przytulanki bo nic nie jest na siłę nie ma parcia. co ma być to będzie :) nie spieszy nam sie mocno z drugim dzieckiem wiec spokojnie czekamy aż w końcu nam sie uda!

kasia dobranoc!

kinga trochę źle to napisałam , chodzi mi o to, że jak się nie planuje ciąży to jest zawsze jakaś niepewność. Dla mnie to było trochę nerwów bo brałam wcześniej leki przy, których nie mogłam zajść w ciąże ze względu na zdrowie dziecka. Teraz od jakiegoś czasu juz nie muszę ich brac i minął okres ochronny i możemy starać się o dzidzię.Będę mogła przestać mysleć o tym co by było gdyby... Tylko będę się cieszyc każdą chwilką i mam nadzieję, ze to pomoże i szybko zafasolkuję bo bardzo czekamy na dzidzię!:-):-):-)
nika po dzieciach bardzo, ja się czasem aż zastanawiam kiedy mój Maciek tak urósł. Jest ode mnie wyzszy o głowę!!!!

rozumiem juz:)
no teraz już jestes spokojna i wiesz że możecie na spokojnie zacząć starania o dziecko! i oby szybko wasze przytulanki zaowocowały ;) A ile wasz synek ma lat?

mykam spać:)
zapraszam jeszcze na bloga, dodałam zdjecie :) Fotoblog duet.flog.pl

Dobranoc

Dziewczyny - wszystkie doczekamy dzidziusiów:-) wcześniej czy później:tak::tak:

Ja już pójdę sobie spać bo oczka mi się same zamykają:sorry2: Dobranoc i do jutra;-)

Aga fajne mniejsce a jest tam jakies miejscie dla maluszków? Alan bedzie miał co robic? wiadomo jak to małe dzieci nudzą się szybko przy zwiedzaniu.

Są dodatkowe miejsca dla dzieci w ogrodach i jest tam dużo atrakcji np.duży plac zabaw,zjeżdżalnie,dmuchane zamki do skakania i takie tam inne...
Alan na pewno będzie miał co robić a poza tym Alan jest nie zwykłym dzieckiem i nawet zwiedzanie tak dużego zamku nie jest dla niego problemem,wszystkim się interesuje i pyta co to jest i po co itd.No i ogólnie to Alan jest przyzwyczajony do zwiedzania,wyjazdów,lotów,dużych wypraw ,szybko wszytko przyswaja i przyzwyczaja się do danej sytuacji normalnie cud :)))wiadomo po takim dniu jest padnięty ale to jak każdy:)No a na koniec jemy obiad w restauracji i oczywiście odwiedzamy sklepik z pamiątkami:)Także nie mamy żadnego problemu z Alanem:))
No a tak poza tym to dziewczyny stawiam wszystkim szampana...:)))
4.jpg

nowe autko zakupione:))trzeba opić:)

Dobranoc kochane,ciekam spać bo jutro z rana idę z małym do okulisty na kontrolne pierwsze badanie:)Buźka

reklama
SOL. moja mamuska chwilami doprowadza mnie do szalu. Caly czas by najchetniej rozkazywala i wpieprzala sie w moje zycie. :\ Nie cierpie czeGos takiego i dlatego nigdy sie z nia nie zgodze br. Mam nadzieje, ze jak zostane mama to bede lepsza matka. po tym co mialam w domu, po tym co przeszlam nieraz to naprawde...mysle, ze nie bede taka dla swoich dzieci ... az lza sie w oku kreci jak pomysle co ja nieraz mialam :((((((
Sol kochana, fajnie byc mloda matka. Taka 22latka czy nawet 18latka potrafi byc lepsza matka od niejednej starszej. A ciaza to wcale nie jest marnowanie zycia kobiety tylko cos pieknego co moze spotkac kazda z nas. Fajnie, ze masz taka tesciowa. Ale Ci powiem, ze ja na swoja tez nie narzekam. Wiadomo ze ma tam jakies swoje odchyly ale jest zajefajna. A matka... mam jej dosc. Naprawde kochana sol. pocieszam sie tym, ze jeszcze dwa miesiace i mnie tu nie bedzie to pewnie bedzie mnie nawiedzac i kontrolowac :\\\ jak sie wyprowadze. Wlasnie tu byla i zaswiecila swiatlo jak udawalam ze spie, czy jestem w domu grrr...
A ostatnio mi oznajmila ze w maju mam jej posprzatac szafki w kuchni na moje wesele ... ta jasne :\\\ A i dodatkowo nie moze zniesc mojego super kontaktu z siostra i jedna Babcia... :))

EWCIA,TAKA tesciowa to kopnac w cztery litery i niech leci donikad br

MAMA, chwalisz sobie te zewnetrzne rolety? i masz automatyczne czy sama opuszczasz i podnosisz recznie?

Ja mialam ochote na tatre i chipsy. Skonczylo sie na tym, ze chipsow zjadlam pare, prawie cala tatre wypilam i mi sie zrobilo niedobrze i polozylam obok lozka, niech lezy, niewiele zostalo..

W pracy namietnie myslalam o bobasku. Marzy mi sie coraz bardziej z dnia na dzien, a suwaczek tez ladnie do przodu idzie. Jeszcze tylko do weselicha poczekac i wielkie hukanko bedzie :)))

A tymczasem... dobranoc moje Kochane

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry