reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama herbatka super pomysł, a ta burza to pewnie szybciutko poleci nad morze:-).Widzę, ze dentysta u was rodzinnie działa. :-)My też zawsze razem jeździmy. Mam kuzynkę dentystkę i ona rozwiązuje nam wszystkie problemy i pilnuje naszych ząbków,:happy:.śmieszne są maluchy pomagające dorosłymi przedmiotami. Pamiętam jak Maciek miał 1,5 roku nie rozstawał sie ze zmiotką i szufelką. Nawet nad morze je musiał zabrać.:rofl2:
Masz rację zaczniemy zaraz po @. :happy:

reklama
WISIEŃKA- tak mysle,ze jesli masz cykle 28 dniowe to owulka jest w 14 d.c. a Ty juz masz 6 d. to zaraz po bedzie najlepiej:tak::tak:chyba ze masz dluzsze(nie liczac tego ostatniego,co to dlugo kazal na siebie czekac)a co do dentysty-to jak Tom widzie ze ja chodze to tez sie zapisuje-a w ogole to musze isc z dziecmi bo niby zeby maja zdrowe ale dobrze by bylo ze dentysta zobaczyl po swojemu:tak:

mama mam 30 dniowe. Zawsze miałam bardzo wyraźną owulkę. Piersi ,brzuch śluz wszystko krzyczało IDZIE JAJECZKO a teraz to zobaczymy. Mam taką wewnętrzną pewność, ze sie uda i wcale się tym nie stresuję.:-):-):-)
Z dzieciakami warto iść, nawet jeśli wszystko jest ok a nawet zwłaszcza wtedy, bo raz , ze profilaktyka!!!! a dwa, ze potem jak coś się dzieje i dziecko idzie od razu na pierwszy ogień, na nieprzyjemne leczenie to jest strach, płacz i trauma na całe życie, a tak wie juz co i jak wygląda i zna dentystę - sadystę, ze tak powiem z autopsji:rofl2::rofl2::rofl2:

Cześć Kochane :))

Melduję się ;)

Ta wizyta teściowej była straszna:wściekła/y:
jak ja tego babsztyla nienawidzę:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry:

EWCIA ja nic nie wiem o tej wizycie pewnie nie doczytałam:szok::szok::szok:Co tam bidulko????Pewnie dała Ci się we znaki. Kiedys tez miałam taki problem, teraz juz jest oki, chociaż my mieszkamy daleko od siebie i nie ma tak wiele odwiedzin:-):-):-)

Ostatnia edycja:
właśnie zjadłam pona pól czekolady z orzechami:baffled:dupa urośnie:-:)zawstydzona/y:
Wisienka ja to nie wie czy to ja nie wytrzymam do testowania czy wy ze mna nie wytrzymacie:-Di mnie tu zbanują:-D:szok::dry:
ja nawet po tescie (jesli bedzie pozytywny) jade zaraz 4 maja na bete zeby potwierdzic:-)

Wisenko niech ta@ siękonczy i dalej do pracy:-)
Ide robić Julce kolacje:happy:

WISIEŃKA- NO skoro masz tak wyraznie owulke to SUPER!!! podziel sie:tak::-D:-D:-Da jesli chodzi o dentyste to wlasnie chodzi o to co napisalas,zeby nie bylo strachu jak cos sie zacznie w ząbkach...tylko wiesz jak jest-jak nic sie ie dzieje to nie ma parcia i tak sie odklada ta wizyte...a ja wzielam sie za wymiane pląb i ostatnio usunela mi 8 bo do olowy byla przykryta dziaslem i to czasem bolalo a tak mam spokoj,pozostale 8 poki co OK.chce miec spokoj w ciazy jak uda sie zajsc a nie potem biegac i sie denerwowac jak bedzie potrzebne znieczulenie i wogole po co mi stres w ciazy..;-)KASIAWIE- a niech tylek rosnie!!!moj tez rosnie az trzeszczy:)))))EWCIA- hejka,co tam z tesciowa-pisz!!

Ostatnia edycja:
reklama
tak poprostu chyba
albo to przez tą @ wredną tak mi hormony szaleją :/ mąż ma przerypane dziś ale i tak mówi że mnie kocha heh
ja sobie piję piwo i zaraz zrobię frytki to może mi nieco pomoże do tego jakiegoś filma włączę
bedzie ok musi....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry