reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nie długo na naszym wątku będzie bardzo gorąco :tak:
Życzę wszystkim zdrowych fasoleczek:)
My zaczniemy pod koniec wakacji albo jesienią w najgorszym przypadku bo bardzo chciałabym urodzić na wiosnę jeśli udałoby się nam szybko ;-)

...obecnie moja @ spóźnia się ponad tydzień...;-/ odstawienie tabletek daje siwe znaki.Nie biorę już ponad pół roku i jeszcze się nic nie uregulowało.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się ponownie:-)

Sol gratuluje staranek :-):-):-):-):-):-):-):-)
mama juz naprawde niewiele Ci zostało,czas leci :tak:

daj spokoj leje sie jak z kranu dziś. zawsze mam tak w pierwszy dzień :/ jutro bedzie lepiej

moj młody ogląda franklina
zaraz też się kładzie spać.

mi sie tak leje w drugi dzien,a czy Twoj oglada franklina na tvn style?bo moja Julka zawsze ogląda te bajki po 19 :-)

sporo dziewczyn starających się,super :tak: ale szkoda że ja sama do testowania :-(wszystkie pochłonięte starankami a ja tu nie mam z kim sobie poprzeżywać:-(
a ja już nie mogę wytrzymać:-:)-:)-:)-:)-:)-(

SOL- TY.....:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:domyslam sie,ze taki byl,ale pytam o ten psychiczny-ze to swiadomosc dzialania nad maluchem??bo jak mi gin w lutym powiedzial,ze mamy dzialac to mialam dwa dreszcze:tak:;-):rofl2::rofl2:rob te analizy i kasuj,a jak wczorajsze wyjsci-udane???ja zmykam-ide do SPA:-p;-)A potem spac bo padnieta jestem-caly weekend na powietrzu-za duzo tego:-)do jutra wszystkim.

Nie no my tak dla przyjemności, a jak coś wyjdzie to ok - nie nastawiamy się na robienie maluszka :-D przynajmniej jeszcze :-D A wychodzimy dopiero w czwartek :-D Tak wiec jak na razie tylko jeden dreszczyk :rofl2::rofl2::rofl2:

kasiawie - nie dziękuje :-p

kpi - mam coś działać z twoją stronką czy jeszcze myślicie? Bo jak myślicie myślicielki to ja chwilowo siadam do mojej pracy :-p

No i parę groszy zarobie - ile nie wiem - kazałam jej się z M umawiać :-p Po za tym nawet nie mam pewności czy o to chodzi :-D Ale skończyłam - jak jej promotorka przyjmie - będzie git :-D

Sol czyli to taki studencki czwartek:-) Super:-)Cieszę sie , że rozpoczynasz staranka:-):-)
KasiaWie Ja mam nadzieję, ze rozwiążesz worek z fasolkami:happy::happy:I przeżywam testowanie z tobą:-):-)Będziesz dla nas niczym przebiśnieg na wiosnę, pierwsza zafasolkujesz a my dalej szeregiem:happy::happy::happy:

nio dziwne że tyle z nas w tym samym okresie dostały @
:)przesilenie
teraz niech przestanie lecieć i będzie czas na przytulanki :p
mlodam a TY kiedy dokładnie zaczynasz???

Kasiawie wiesz, ze taki test moze dać nieprawdziwy wynik. Ale ja tam nie mam nic przeciwko, najwyżej drugi zrobisz za tydzień. A jak sie czujesz???
Iwonka moze masz rację i to faktycznie przesilenie

Wisieńka - zasadniczo w klubie do którego zmierzamy czwartki są małżeńskie i dla par :-D

A mi do śmiechu bo mnie cosik jajnik pobolewa :-D No tego brakowało żeby taką wpadę zaliczyć :-D

reklama
Wsienko wlasnie wiem i tylko to mnie powstrzymuje,bo będzie mi przykro:-(ale z drugiej strony jakby juz pokazły sie 2 kreski to mogłabym się cieszyc:tak:
A czuje się sama nie wiem jak,bo nie wiem co prawdziwe a co wywołane przez ciągłe myślenie,jedno jest pewne że ciągle coś czuje myśle ze to jajnik, od moze 3 dni odczuwam w ciągu dnia jakbym juz miala dostac @ ale takie odczucia to mogą świadczyc tak samo o ciązy jak o @ więc i tak nic nie wiem:-)nie wiem czy wytrzymam do niedzieli:baffled::sorry2::sorry2:

Sol i to byłoby najlepsze :-))) a to juz Cie jajnik boli?mnie boli juz od ponad tygodnia

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry