reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sol no to ciekawe czy się udało:-)oby!!!!!!!!!!:-):-)czyli za 2 tyg ty testujesz????:-)

agnieszko nie myśl,bo widzisz ja myslałam i mii cycek zaczął przemakać :-) :)))))))))))

Sol niezla ta historia :-) a powiedz co on wtedy widział na usg jak było juz po sexiku?ty tez cos widzialas?

Ostatnia edycja:
reklama
To wstrętne "ale" zawsze się pojawia jak człowiekowi na czymś zależy i robi nam tylko mętlik w głowie, a nas kobiety to już w ogole lubi często nawiedzać.
Nie martw się pewnie wszystko dobrze przemysleliscie i przedyskutowaiscie:tak:
wygoń to "ale":tak:;-)tak wiem łatwo mówic...a ja tu sama mam mnóstwo "ale":-D

Kasia - on widział jedynie że pęcherzyk już pękł, ja tam nic nie widziałam :-D Ale ubaw mieliśmy przedni :-p Ostatnio zaczęłam się zastanawiać co u niego słychać :-D Kiedyś chciał mnie na kawę zaprosić ale jakoś tak nie wyszło (a wiem że bardzo chciał :-p) - a mogłam mieć lekarza ginekologa za męża :-D I chyba bym zazdrosna nie była :-D A zatestuje jak @ nie przyjdzie :tak:

Sol no to ciekawe czy się udało:-)oby!!!!!!!!!!:-):-)czyli za 2 tyg ty testujesz????:-)

agnieszko nie myśl,bo widzisz ja myslałam i mii cycek zaczął przemakać :-) :)))))))))))

Sol niezla ta historia :-) a powiedz co on wtedy widział na usg jak było juz po sexiku?ty tez cos widzialas?

Jutro z rana wpłacamy pieniądze także to "ale"musi zniknąć hehe no nic wybiorę się w weekend na babskie zakupy z przyjaciółką także odstresuję się a w niedzielę pojedziemy na wycieczkę także szybko zapomnę o kasie jaką na niego wydamy i będę cieszyła się nowym zakupem a co najważniejsze spore oszczędności jeszcze zostaną :::::))

Sol to kiedy @ powinna się zjawić:)

reklama
Witam się z rana :-)
udało mi się nie-testować :-))))

Czesc.
Widzę, że stara wyjadaczka Sol się stara o drugiego dzieciaczka :) Karolinka już taka duża ? :O

Więc...
Jestem nowa na wątku.
Pierwszy cykl starań, właśnie odstawiłam tabletki. Ostatnia @ miała miejsce 02.04 czyli będe oficjalnie testować z kasia.wie.
Generalnie nie myślałam, że tak szybko zacznę starać się o dziecko nr 2, ale niestety kondycja moich nerek oraz zdiagnozowana cukrzyca podziałały na moje wątpliwości.
W każdym razie, liczę na to,że uda się za pierwszym razem, że niby zaraz po tabletkach łatwiej. Przy mojej ..nazwijmy to kondycji niestety jestem narażona na poronienie o wiele bardziej niż 'normalne' kobiety, więc proszę trzymajcie kciuki :)

witaj :)) fajnie jakby nam sie udało,ale jest jesczze drugi powód,dlatego ze widze ze pierwsze dziecko urodziłas 09.09.2007 a ja urodziłam 08.09.2007 i jakby teraz sie nam znowu udalo to dwojke dzieci mamy prawie tak samo urodzonych :-)

a jak wytrzymujesz??bo mnie juz nosi,juz chciałabym wiedziec :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry