reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sol Na pewno będziecie się dobrze bawić. No wiesz może ty lepiej nic tam nie pij skoro ta wpadka... być może:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Kasiawie ja też nie wiem czy bym wytrzymała, świetnie cię rozumię i czekam na decyzję i info

reklama
..a czy Twoj oglada franklina na tvn style?bo moja Julka zawsze ogląda te bajki po 19 :-)
Filip ogląda na tvn style tak:tak: ma też na dvd.

no Kasia! testowanko niebawem;) wytrwasz na pewno:-)

a tak wogóle witam spowrotem;)
wypilismy z małżem po lesiu i obejrzeliśmy fajną komedię na HBO "jestem na tak!" :)

Wisienko jutro bedzie najgorzej bo mam na 12 wiec rano bede myslec czy robic czy nie,we wtorek nie zrobie bo mam na rano a wtedy wszystko robie w pospiechu,poem bedzie znowu szął w środe...oj wiem ze jestem nakręcona:szok::szok:
dziewczyny wiem ze marudze,ale wytrzymajcie jeszcze ze mną ten tydzien, prosze:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

DZIEWCZYNY DZIEWCZYNY!!!!!!!!!

Bola mnie trochę sutki i wiecie co nacisnęłam sobie na niego i wydobyły mi się najpierw dwie malutkie białe krople a potem przezroczyste,ja skonczylam karmic julke w 15 miesiacu czyli rok i 4 miesiące temu,czy to mozliwe ze to jeszcze pozostałosci??????a czy mozeliwe ze jakbym jednak teraz byla w ciazy to juz by cos sie pojawiło?????????????oj teraz juz jestem nakręcona :-( jak ja to przezyje

oj zdublowalam posty zamiast dac edytuj,przepraszam .....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mama05 no rozregulowały mi się @ po poronieniu, w ostatnim cyklu dostałam @ po 37 dniach, a wcześniej miałam regularne cykle po 26 dni. Owulację miałam 13-14.04 . No i ponieważ zauważyłam że znacznie powiększyły mi się piersi, zrobiłam dziś przed chwilą test ( a dziś jest mój 28 dc), ale wynik negatywny, posmutniałam. No, ale nie ma co się tak łatwo poddawać. Idę obejrzeć jakąś komedię na poprawienie humoru. Miłego wieczoru życzę.

Kasia - no mnie zawsze pobolewa na dzień, dwa przed owu :sorry: i pewnie to to bo ja nigdy nie mam w 14 dniu tylko wcześniej :-D Z Karolą zaszłam w 10 dc. i to po Clo :-p A najlepszy był kolega - gin - (bo mojego ginka nie było w szpitalu już bo uciekł wcześniej a miał mi usg po clo zrobić :-D ) i on mi zrobił usg w 10 dc i patrzy na mnie i pyta - "sex był?", ja zdziwiona - "a co?" a Mareczek "A bo już po ptokach" :-D I tak mi po clo zostało że mam owu w 9-12 dc. I chyba właśnie mam bo mam ochotę sobie procha wziąć :-p

Idę spać bo coś się dzisiaj dobudzić nie mogę i jakoś mi łepek leci :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kinga ładne kwiatki:)
Jeżynka na pewno nie długo Ci się uda:)nie trać nadziei:)
KasiaWie może się mylę ale wydaje mi się że po takim czasie w piersiach nie ma już nic ale to tylko takie moje myślenie:)
Sol zazdroszczę czwartkowej imprezki,fajnie i baw się dobrze:)

...a Ja zostałam już sama,moi panowie śpią a Ja przy laptopie heh:)

Agnieszko no własnie mnie to dziwi,ale tez byłoby za wcześnie na "nową produkcję" no nic narazie udam ze tego nie widziałam.
U mnie tez juz śpią,tylko ja jeszcze siedze i pisze sobie na jutro do pracy i oczywiscie na BB

moj syn zasnął dziś szybko bo cały dzien poza domem prawie spedził wiec umeczony:)
mąż ogląda euro sport
a ja troche forum trochę zdjęcia trochę coś jeszcze... ;)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry