reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
KINGA- no to byle do jutra i bedzie lepiej:tak:MLODAM- no wlasnie ,najlepiej to sie czyms zajac i nie myslec czy sie udalo i ze raz brzuch zabolal...bedzie dobrze-w koncu fasolki zaczną kielkować:tak:KINGA- a Ty te firanki kupilas na necie czy w sklepie???ja w zeszlym m-cu kupilam w Leroy'u material i u nich dalam do szycia-na drugi dzien pojechalam odebrac-szylam 2 do kuchni na marszczeniu ,obszyte lamówka(firanka i lamówka w kolorze ecri) i na 3/4 wysokosci mam zebrana tasma-uroczo to wyglada,tak cielo i domowo:tak:teraz tak samo chce okno od jadalni i balkonowe,ale to po 10 maja po wylacie...:-D

mama ja kupuje zasłony w necie z katalogu.
teraz uciekam narazie do męża:) pijemy sobie lesia ;) jest miło.. jeszczy gdyby nie ta moja @ grrr

narazie!

Witam:) Ja dalej czekam na @, albo jej brak. W każdym razie, zapowiada się płodny rok. Oby jak najwięcej fasolek się pojawiało:)
Kinga, Twój synek miał dużo zabawy:)
A ja jestem już tak senna dziś,że najchętniej położyłabym się spać (choć miałam już godzinną drzemkę). Teraz czekamy na gości. Pozdrawiam

KINGA -no to mykaj z Lesiem do męża:tak:przyjemnosci;-)JEŻYNKA- a kiedy powinna przyjsc@??Juz po terminie czy na dniach??oczywiscie trzymam kciuki zeby nie przyszla.milego goszczenia sie:laugh2:

Ja tylko na chwilę bo jeszcze robię te analizy - zajrzę później jak skończę i przeczytam co u was :-p

mama - dreszczyk to był ale z innego powodu :-D

hej mama05 gratuluje dezyzji z poczeciem trzeciego maluszka ja mam nadzieje , ze w koncu nam sie uda a szczegolnie w maju oboje mamy w maju urodzny wiec byłby super prezent :) .Szkoda ,ze weekend dobiegł końca i jutro poniedziałek ale pocieszam sie ,ze w tym tyg zaczynam moją parktyke zwiazana z ukonczeniem mojego kursu wiec trzymajcie kciuki papapappa

SOL- TY.....:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:domyslam sie,ze taki byl,ale pytam o ten psychiczny-ze to swiadomosc dzialania nad maluchem??bo jak mi gin w lutym powiedzial,ze mamy dzialac to mialam dwa dreszcze:tak:;-):rofl2::rofl2:rob te analizy i kasuj,a jak wczorajsze wyjsci-udane???ja zmykam-ide do SPA:-p;-)A potem spac bo padnieta jestem-caly weekend na powietrzu-za duzo tego:-)do jutra wszystkim.

reklama
Wróciłam po tym szybkomijającym weekendzie i poczytałam juz wszystko:-):-):-)Widzę, ze @ poprzychodziły no ale będziemy starać się teraz razem:-)
Witam nowe dziewczyny i zyczę owocnego staranka. :-):-)
Ja jestem wykończona. Cały weekend na dworze, masa gości, zarwana noc i parę drinków.:-p:-p:-p..Chyba juz ostanich na długi czas:-p:-p. Gril udany jak cho... choo:happy::happy:Tatuś upiekł pyszny serniczek także wszystkie smaki zostały zaspokojone. :-p:-pMoja @ trwa nadal i nie upada. Najpierw spóźniła sie tydzień a teraz daje czadu.:crazy::crazy:Mam nadziej, że jutro ogłosi upadłość i czekam spokojnie na owulkę. Aż nogami przebieram z niecierpliwości:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry