reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
MLODAM,IWONKA2B- witam i Was kobietki:tak:Iwonka Ty te dostalas wczoraj @????ale jajak -sobota dniem na @;-)a mi wczoraj najbardziej plamienie sie rozkrecilo a dzis juz spokojniutko,mysle ze jutro bedzie po sprawie.:tak:i fajnie,ze malo pisalysmy w weekend bo tak powinno byc,ze skrobiemy w tygodniu a w weekendy z rodzinka:tak::-Da poza tym potem malo nadrabiania i kazda jest w temacie;-)ciekawe jak tam wyjazd Wisieńki.Sol-noooooooooooo,starania zaczete-dreszczyk emocji byl???:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

a tutaj ja i nasz staruszek ;)

..czekałam już taka zmęczona przy aucie ;P chciało mi sie usiąść heh tyle sie nałazęgowaliśmy

Czesc dziewczyny pisałam do Was tydzien temu ale jakos nie miałam czasu napisac cos wiecej o sobie ;) obiecuje poprawe ;) .Wiec staramy sie o dzidziusia od pól roku z mało przerwa ale od tego miesiaca wznawiamy próby za tydzien zaczynaja mi sie dni płodne wiec do dzieła:) .Mam 30 lat wiec jak najbardziej pora na dziecko ;) czasem żalujemy ze tak zwlekalismy z decyzja wydaje mi ,ze zycie na emigracji to skłoniło ale nie tracimy nadzieii pozdrawiam i miłego wieczoru papapa

MLODAM- no dokladnie,moze sie worek rozwiazal i starania sie zaczna i beda owocne:tak:;-)tego zycze ,trzymam kciuki,ja juz jutro bede miala na suwaczku -miesiec do konca tabletek:-D:-D:-D:-D:-D:-Djejku,jak leci-zaraz bede brala kwas foliowy i ...dobra-nie nakrecam sie bo poemat napisze a nie posta:-):-)

Czesc dziewczyny pisałam do Was tydzien temu ale jakos nie miałam czasu napisac cos wiecej o sobie ;) obiecuje poprawe ;) .Wiec staramy sie o dzidziusia od pól roku z mało przerwa ale od tego miesiaca wznawiamy próby za tydzien zaczynaja mi sie dni płodne wiec do dzieła:) .Mam 30 lat wiec jak najbardziej pora na dziecko ;) czasem żalujemy ze tak zwlekalismy z decyzja wydaje mi ,ze zycie na emigracji to skłoniło ale nie tracimy nadzieii pozdrawiam i miłego wieczoru papapa
witaj :)
najważniejsze że sie zdecydowaliście i chcecie dziecka:) na pewno z takimi chęciami i dobrym nastawieniem szybko wam sie uda czego życzę! chociaż różnie bywa wiadomo.
pozdrawiam!

fleur-witam i zagladaj czesciej:tak:no fakt,30 lat to juz czas na dzidzi;-)wiec owocnech staran zycze:tak:ja mam 31 i staram sie za m-ac o trzecie baby:-DKINGA- jak tam,dzis tez tak leci czy juz troche lepiej???jak sie tak nachodziliscie to z wysilku pewnie jeszcze daje co?Zuzka juz sie moczy...

reklama
KINGA- jak tam,dzis tez tak leci czy juz troche lepiej???jak sie tak nachodziliscie to z wysilku pewnie jeszcze daje co?Zuzka juz sie moczy...
daj spokoj leje sie jak z kranu dziś. zawsze mam tak w pierwszy dzień :/ jutro bedzie lepiej

moj młody ogląda franklina
zaraz też się kładzie spać.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry