reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hmm ja słyszałam, że co 2 dni dobrze się kochać:baffled: aczkolwiek dużo osób w dni płodne preferuje codzienne starania (w tym i ja).;-)

reklama
My też codziennie próbujemy :) ale słyszałam, że najlepiej co 2 dni. Wszystko zależy od zdolności i żywotności plemniczków :)

Witam się wczesnym wieczorkiem...cichutko u nas tu dziś na forum,piękna pogoda to dziewczyny na dworze siedzą i super trzeba korzystać z pięknej pogody.
My nie dawno wróciliśmy z miasta,jeździliśmy oglądaliśmy samochody(muszę się wam pochwalić) w tym tygodniu kupujemy nowe autko :happy:happy jestem ale wiadomo po kieszeni pójdzie ale co tam raz się żyję :tak:Mąż zadowolony :-D już nie może się doczekać do kolejnego weekendu bo jedziemy na wycieczkę już nowym nabytkiem także będę miała powód aby wypić piwko a mąż aby wypróbować autko w trasie:)
Po zakupie auta w planach mamy urlop w Pl a potem dzidzia oczywiście,lato zapowiada się u nas bardzo gorące i nie mam na myśli pogodę tylko starania:)następnie zbieramy dalej kasę na mieszkanie lub budowę domu także bogaty ten rok jest,nie pozostaje nic innego jak się cieszyć i dziękować Bogu że daje nam takie możliwości :tak::happy:
Co u was kochane piszcie...
Ja zmykam robić obiad a na zegarze wybija już prawie 6.30 :szok:
Buźka

Ostatnia edycja:
Agnieszka - oj też bym sobie autko kupiła bo nie mamy :-( Ale może kiedyś sobie kupimy :-)

A ja nieoficjalnie zaczęłam staranka :-D Mąż się dał przekonać do naturalnego sexu :-D Ale nie liczę na żadne efekty :-p Tym bardziej że pewnie jutro wróci do gumek :-D

A te obliczenia już prawie kończę więc dzisiaj jej prześlę :-D

nie wiem co się dzieje, co wysyłam posta (klikam tylko raz wyślij) to mi wyskakują zdublowane :dry: i jeszcze usunąć nie mogę :dry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
też sie witam!

my dopiero o 18 byliśmy w domu. Cały czas poza domem dziś i super bo spedzilismy miło wspólny czas:)

chłopaki zmeczeni mocno, Filip się kimnął chwilę a moj mąż teraz kima.
byliśmy jeszcze na dmuchanej zjeżdżalni z Filipem tu koło nas blisko sie rozładowali z atrakcjami dla dzieci:))

Aga no fajnie że auto zmieniacie! tam w uk są i tak tańsze samochody wiec dobrze że macie taką możliwość akurat.

A ja własnie sobie kupuję firany i zasłonki do pokoju :)) bedzie cudnie na pewno!

Witam sie prawie poweekendowo;-):tak:my prawie caly weekend spedzilismy na ogrodzie albo na spacerach-w kazdym razie rodzinnie:tak:czasem dzieci wystawialy nasza cierpliwość na probe a czasem zachowywaly sie tak,ze serce peka z dumy-no zycie!!!jesli chodzi o nauke Zuzy na 2 kolach to...Tom przykercil kola spowrotem:tak::laugh2:za duzo nerwów,moze za m-ac sprobujemy znowu...czytalam,ze poprzychodzily @:crazy:trudno-zaczynamy kolejne cykle dziewczyny:tak:jesli chodzi o moje plamienia to dzis juz sa minimalne-jutro pewnie bedzie po wszystkim.Agnieszka a jakie autko kupujecie??chwal sie do konca:-Dmy mamy opla vektre i zmieniamy jak urodze trzeciego malucha na kombi ale marke Tomi wybiera bo mi to -ze tak napisze obojetnie-nie znam sie:-D:-Dbyle duzo nie palil tak jak nasza vektrunia-cudne autko pod tym wzgledem(i pod innymi tez tylko juz ma latka,ale nawet jak kupimy kombi to vektry nie sprzedajemy)no nic-my po kolacji,za pol godz.kapie Zuze i do spania potem Domi i wieczor dla nas-jeszcze mozna na ogrodzie posiedziec:tak:dzis robilam dla Zuzy przebranie na przedstawienie na dzien ziemi-jutro maja zdjecia a w czwartek przedstawienie-Zuza bedzie rozowym kwiatkiem co nikogo nie dziwi:laugh2::laugh2::laugh2:to chyba tyle u mnie po weekendzie,polatam troche po forum co gdzie sie wydarzylo:rofl2:

Sol ekstra że zaczeliście staranka!!!! ;-)) może sie akurat uda teraz szybciej! powodzenia!

a tu moj smyk na ślizgawce

Sol gratuluję oficjalnych staranek :-)życzę owocnego przytulania się ;-)
Kinga fajnie że miło spędziliście czas na dworze i że zmieniasz wygląd w mieszkaniu to dobrze wpływa na samopoczucie:)
mamamy obecnie mamy opla astre i zmieniamy na opla vektre hehe :tak: i mam nadzieję że jakiś czas już nim pojeźdżimy :-)

W Anglii auto są tańsze to fakt ale i tak trzeba wyłożyć parę tysięcy funtów aby kupić coś fajnego:)

hejka! :-)
witam po wolnym;-) trochę nas wywiało i dobrze, pewno miło i sympatycznie spędziłyście sobote i niedzielę:tak:
my z K byliśmy wczoraj na rowerkach, przejechaliśmy tylko 15 km a padłam jak kawka... nic mi się nie chciało po powrocie. a tyłeczek jak boli od siodełka oooo że hej ;-) ale mimo tego, jestem bardzo :-D że wsiadłam na rowerek, uwielbiam jeździć rowerkiem.
szkoda dziewczyny, ze małpy dostałyście, co za wredne ..... piiiiiip... niech idą na razie w diabły...
co do robienia zdjęć to też to uwielbiam:-)
KINGA ale mały miał frajdę:-)
pozdrawiam

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry