reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
witam się niedzielnie dziewczyny
i zaznaczam że w nocy mnie @ zalała :sorry2: brzuchol boli niestety.
trudno sie mówi.. działamy dalej :tak:;-) co ma być to będzie no i nie spoczniemy nim poczniemy!!! :-)

miłego dnia:blink:

ps. Sol wysłałam ci nowy suwaczek na pw do zmiany

Witam:)
U mnie ok oprócz tego że M narzeka na gardło no a po za tym jestem happy po wczorajszej nocy i humorek dopisuje jak nigdy...:-p
Dziś będziemy mieli gości,muszę wyskoczyć po jakieś ciacho do sklepu :-)
Miłej niedzieli kochane i odezwijcie się,co u was?

ewcia3004 odczytałam wiadomość na priwie i zaproszenie wysłałam:)

Ostatnia edycja:
Hej

U mnie się cos porobiło. Dzisiaj rano ku mojemu zaskoczeniu dostałam @ a to przecież raptem 9 dc :szok: Cały dzień było mi słabo, mdlałam, pot mnie oblewał, mroczki przed oczami etc. .......... czułam się maskarycznie :baffled:
Nie wiem co jest grane, ale postanowiliśmy odłoyzc staranka na jakiś czas, chce sie poobserowwac, wyregulować cykł po odstawieniu anty, zaoobserwowac kiedy bede miała owulke itd.

Sol - ja tam lubiłam bardzo statystyke matematyczną, ale ona chyba nie ma za wiele wspolnego z obliczeniem statytycznym do ankiety pracy mgr. |To nie jest nic trudnego i na necie masz programy które robia to automatycznie, może ci się to przydac do sprawdzenia wyników po sobie ( ja tak robie). Powodzenia na rozmowie! :-)

wszystkich pozdrawiam i dobranoc :happy:
Lorelain - a jednak jest potrzebna :dry: tak sobie wymyślili i tak ma być :-D A mogłabyś mi podać jakiegoś linka do takiego programiku? Współczuję z @ - może lepiej wybrać się do lekarza?

Kinga - zmieniłam już :-D

A ja się zastanawiam ile jeszcze pociągnę bez proszków nasennych. Już wyglądam jak zombi :dry: a będzie gorzej coś czuję :-( Ja chcę się wreszcie wyspać :-( Dobrze że Tigera mam w szafce :-p

Witajcie dziewczyny:-)

Kinga przykro mi że @ przyszła :-( co to sie dzieje ze nic sie nie dzieje??:-(
Ja codziennie rano wstaje i myśle,a moze zrobic juz test,juz nie moge wytrzymac:zawstydzona/y:

dzis piękna pogoda,ja robie obiadek,potem jedziey do mamy i potem chciałabym isc do kina.

Ide robić z moją marudą kluski bo mi tu juz placze:baffled:

Witam z rana:) Ja wczoraj popołudnie spędziłam na plaży:) Tak się cieszę,że w końcu pogoda się poprawia:)) Dziś też w planach pewnie spacerek będzie:)

reklama
hej dziewczyny widac ze niedziela nie ma nikogo tutaj .MIlej niedzieli zycze.zaraz rusze z mezem nad morze podycham swiezego powietrza a moze cos zadziala na fasoleczke,nie moge sie doczekac do 15@ maja.staramy sie prawie codziennie,od jutra mam dni plodne niby,wiec przez3 dni nie kochalismy sie bo slyszalam ze sa mocniejsze plemniki???prawda????co sadzicie????odpowiedzcie co na to myslicie???jak uwazacie wy

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry