reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
wiem wiem tak zagadałam!
pamietam czasy kiedy i ty założyłaś tego twojego flogaska heh

Od czegoś trzeba było zacząć...takie początki:)
Lubię rozbić zdjęcia i być może w przyszłości wiążę z tym jakieś plany ale najpierw zrobię kurs bo to podstawa aby mieć jakiś papierek na początek:)

Ale u nas ciepło,okna pootwierane i wcale nie czuć że są otwarte :szok:

ale tu u nas cisza:-D:-Dfajnie,to znaczy,ze rodzinnie spedzacie czas:tak:ja wlecialam na chwile bo na str.Abry przegladalam przedpokoje bo MUSZE juz kupic meble do przedpokoje bo ten wieszak co mam to juz mnie w.....a i tak mysle-a zajrze i napisze pare slow,a co;-):-)widzialam ,ze w Abrze tez mozna brac na raty a ja uwielbiam raty:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:zartuje,ale jak mam naraz wywalic 800 zl to troche boli-wiec wole po 80 zl przez 10 m-cy placic...mysle,ze w tygodniu podjedziemy i kupimy:rofl2:
Koniecznie sie pochwal co kupiliście ;-) Jasne że tak sobie dać od ręki 800zł to czasami lepiej rozłożyć na raty :) trzeba sobie troszkę "ułatwiać życie" ;)
My ostatnio z mężem kupiliśmy tv sharpa aquosa nie był tani.. też zdecydowaliśmy się na raty :)

Od czegoś trzeba było zacząć...takie początki:)
Lubię rozbić zdjęcia i być może w przyszłości wiążę z tym jakieś plany ale najpierw zrobię kurs bo to podstawa aby mieć jakiś papierek na początek:)
kurs dobra rzecz owszem.
też się kiedyś wybiorę pewnie ale puki co nie potrzebuję tego papierka :) i bez niego kaska leci do kieszeni :) ludziom sie podobają moje zdjecia co mnie cieszy.
mam na przyszły rok sesję ślubną zaklepaną :)
a tak to czasami mi sie trafi sesja dla jakiegoś salonu przykładowo, moj M robi stronki a żonka zdjęcia :)) taki nasz mały wspólny interesik.
Fajnie jest.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja osobiście nie lubię brać na raty bo biję się potem z myślami że trzeba spłacić,odliczam ile rat zostanie a poza tym nie warto przepłacać.Czasami warto odłożyć sobie jakieś pieniądze i kupić za gotówkę ale wiadomo są gusta i guściki oraz możliwości jakimi każdy dysponuje:)
My z mężem 1go stycznia zrobiliśmy sobie prezent na Nowy Rok poszliśmy do sklepu i kupiliśmy telewizor i laptopa,wydaliśmy 1300 funtów i powiem wam że ręka mi się trzęsła jak płaciłam kartą...ale teraz nie żałujemy bo warto było:)

ja rat też nie lubię i jeżeli się decydujemy to z rozwagą to fakt.
teraz za telewizor daliśmy 2.500tys w promocji super okazja nam sie trafiła i super oferta z ratą bo miesiecznie przepłacamy TYLKO 10zł! wiec to żaden pieniądz jak dla nas i warto było zaryzykować:)
i też z mężem jesteśmy zadowoleni. a mąż najmocniej bo ma swój tv ledowy :))

Te płaskie telewizory są jakościowo bardzo dobre a obraz jest zdecydowanie lepszy to fakt:)
Dobrze że masz możliwość zarobienia dodatkowej kasy robiąc fotki:)

...boże mój M ogląda taki film że normalnie mnie skręca...szok...:-/

reklama
Marcin lubi horrory tak jak ja :)

wszystkie dziewczyny już śpią albo odpoczywają widzę
też czas na mnie. zmeczona jestem po takim dniu :) idę poprzytulać się do mężusia ;))

Dobrej nocy!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry