reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
bibinko przykro mi że Ciebie też to musiało spotkać
[*]

właśnie z lekarzami to jest różnie w szpitalu powiedzieli że przez pół roku muszę się wstrzymać ze staraniami
a mój ginekolog powiedział że do końca badań powinnam się zabezpieczać, ale metodę sama sobie mogę wybrać
tabletek nie chciałam brać, wybrałam prezerwatywy
teraz czekam do 2 @ po zabiegu, bo na tą pierwszą dość długo czekałam dostałam ją 4.04 i to bardzo bardzo skąpą i tylko przez jeden dzień, mój gin powiedział że tak może być, po zbadaniu stwierdził że wszystko jest ok.
po 2 @ mogę rozpocząć starania, tz mam zielone światełko od lekarza.
bo badania nic nie wykazały, wszystko jest ok, toksoplazmoza itd, usg też wyszło dobrze.
pomyliłam adresata zamiast balbinko miało być bibinko
widocznie myślałam co u balbinki??

reklama
witam sie moje drogie kobiety.zniknelam nagle bo w czasie jak odpisywalam SOL na pota to mi sie komp zawiesil:crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i szlag mnie trafil a juz nie zdazylam odpalic na nowo bo byla godzina 16.30 i Domi sie obudzil wiec ubralam Go i szybko po Zuze do przedszkola i do dentysty na 17...Tom odebral ich z poczekalni i poszli do domu spacerem a ja po 15 min.opuznienia na fotel-ledwo moglam usta otworzyc wiec tylko mi przeplukala krater o usunieciu i opilowala ta uszkodzona 7 i teraz jest super bo nic mi o jezyk nie haczy:laugh2:moge juz normalnie lykac i jesc i.....mowic:tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D SOL- to musi byc Twoje decyzja odnosnie 2 maluszka wiec tu niewiele pomozemy,ale...ja tez mialam ostatnio watpliwoci co do 3 i moje laseczki na watku po3nych mamusiek i Wy pomoglyscie,podyskutowalismy z mężem-a bardziej ja dyskutowalam i juz wiemy na 100%-zadnych watpliwosci tylko biore hormony i dzialamy zaraz po @...Tomi co dzien pyta-bralas tabletke??jak Jemu zalezy to az milo...witam nowe dziewczyny-rozgoscie sie!!!:laugh2:WISIEŃKA- CZEKAMY RANO NA WIESCI OD CIEBIE. IWONKA2B- wszystkie myslimy co tam u Balbinki...a Bibinka pewnie wiedziala,ze to do Niej piszesz:):)

Ostatnia edycja:
Witam się dziewczynki:-)
u mnie zakonczyly sie dni płodne :tak:z mezem zrobilismy swoje a teraz pozostaje nam tylko czekac nie wiem jak ja dam rade wytrzymac dwa tygodnie:szok: dopiero teraz zdalam sobie z tego sprawe ze te dni mi sie beda jak na zlosc dluzyc:angry:
juz bym chciala wiedziec czy sie udalo czy nie bo najgorsze jest to czekanie jak sie nie ma zajecia to mozna zwariowac:baffled: ale na szczescie ten tydzien mam napiety w pracy wiec moze nie bede az tak o tym myslec:dry:
trzymam kciuki!!!!!

MAMA, Moj ma podobnie ;D jak tylko jestesmy razem to zawsze sie mnie pyta czy bralam tabletke i mi przynosi, bo ja nigdy nie biore o tej samej godzinie tylko z kilku godzinnym opoznieniem. Raz sie zdarzylo, ze jak mam brac o 19ej tak sobie przypomnialam w pracy o 5ej rano, wiec niezle. Czasem tez jak moj nie mysli o moich antu to mu mowie, ze gdybym miala na nim polegac to pewnie bysmy juz mieli gromadke ;D i on to potwierdza. A nieraz jak mi daje anty to udaje, ze polykam a za chwile mu pokazuje na jezyku i pytam TO MAM SSAC? ale sie biedny chlopaczyna stresuje i mowi POLYKAJ TO ;D

I chyba z rok na poczatku mialam ustawione przypomnienie w komie o antu, a teraz juz pamietam :)))

PYSIA- tak tylko u mnie chodzi o to ze jakbym zapomniala tabletki albo 2 i dostalabym @ to musialabym od nowa brac 3 opakowania bo my bez takich wspomagaczy nie zajdziemy,dlatego moj pilnuje,zeby nie trzebabylo robic calej akcji drugi raz-tez juz chcialby zaczac no ale jaszcze poltora opakowania i dzialamy;-)

MAMA, oj wiem o co chodzi. Po prostu tak sobie pomyslalam o sobie i o anty :)

Ja jeszcze mam troszke czasu dla siebie ale zaczne pomalu pakowac rzeczy i za godzine do pracy. a buu...

Witam wieczorkiem:-)
SOL - nie odchodź od nas:-( smutno będzie bez Ciebie;-)
PAULA, MARYLKA, KASIAWIE - trzymam kciuki za WAS:tak::tak::tak:
LORELAIN - owocnych staranek:tak:
MAMA - nie masz żadnych wiadomości o Balbince? Martwię się co tam u niej

BIBINKA - cieszę się że wróciłaś:-)

Witam nowe dziewczyny:happy:

A ja podobnie jak mama przebieram noGami na te staranka hi hi :))) juz sie doczekac nie potrafie

no my tez juz nie mozemy se doczekac waszych saranek i oczekiwania razem z wami,zatem uzbrajamy sie w cierpliwosc a potem do dzieła dziewczyny!!!:-)

Dzieki KasiaWie:-):-)dobrze ze mam te forum i moge sie komus wygadac:tak:bo na razie to nikomu nic nie mowimy o starankach zeby nie zapeszyc...wiec dobrze ze moge sie tu wygadac ...
KasiaWie a ja jestem z wami i za was kciuki trzymam :tak:;-)i mam nadzieje ze posypia sie ciaze najpierw blizniacza Maryli :laugh2:potem Twoja no i moja...bo jakos to po kolei bedzie te testowanie

Ja tez nikomu nie mowie o starankach,mysle ze malo kto sie w ogole moze domyslach,no nic jakos to trzeba przetrwac.

reklama
Przespałam się z tematem i jeszcze nie uciekam od was ale decyzja o drugim na razie się powisiła i sobie troszkę powisi aż mi deprecha minie.

kpi - możesz pisać na maila, na pw jak chcesz, ja zaraz siądę do stronki i wstawie linka jak skończę to sobie zobaczysz czy ci grafika odpowiada :tak:
pysia - wsiadaj do pociągu i spotykamy się w wawie :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry