reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej witam Was wieczorkiem!:-)

Iwonka pisałaś, że badania wyszły ok, możesz mi powiedzieć jakie badania ? jak widać podobny los i mnie spotkał, więc trochę mnie interesuje.
Mama badanie his-pat wyszło ok:-), toksoplazmoze zrobilam, czeka na odbior. do gina po majowce na kontrole po stracie, myśle że nie ma przeciwwskazań by probować, bo nie wyszło w badaniu nic złego, chodzi o to, ze trochę sie cykam, zawsze mozna zwalić, że za szybko było. choć staram się nie myśleć że się nie uda.

reklama
SOL-NOOOOOOOOOOOO!!! i tak trzymac-decyzja niech sobie wisi i czeka na swoja kolej a Ty zagladaj do nas bo my tu paczką jestesmy i jedna druga wspiera!!:tak:KASIAWIE- ja powiedzialam tylko siostrze,ze sie bedziemy starac bo jak sie nie uda to nie chce sluchac tych oj jak ni przykro...ale macie 2 to nie ma co plakac ...i takie tam.jak zajde to tez nie powiem odrazu bo nauczona doswiadczeniem poczekam tak do 10 tygodnia-ale Wy oczywiscie bedziecie wiedzialy:tak:no jakby inaczej;-)MLODAM- i o to chodzi,zeby myslec pozytywnie...ja jak zaszlam w ciaze po oronieniu to obiecalam sobie i dzidzi,ze nie wypuszcze Jej az do 38 tyg.minimium i udalo sie urodzilam Zuze w 38 tyg.i 2 dniu ciazy,potem urodzilam Domisia i mam zamiar urodzic jeszcze jedno zdrowe dziecko i mysle ,ze uda mi sie zajsc (choc ja latwo nie mam w tej dziedzinie),ze przejde ciaze spokojnie i ze porod bedzie lagodny-a co jak marzyc to na calego!!!!tylko myslenie pozytywne nas uratuje dziewczyny:laugh2::laugh2::laugh2:matka polka Wam to mowi. ZAPMARTA- mialas do nas wleciec wieczorkiem:crazy:;-)u mnie w Poznaniu juz wieczor-dzieci spia,mąż grzecznie przed tv a ja mam czas dla Was..

Ostatnia edycja:
KASIAWIE, Ja za Ciebie trzymam kciukasy. Ja tez nie bede mowic nikomu o starankach tylkl Wam. O tym sie nie mowi :)

MAMA, wyspij sie za mnie :)))) musze jakos przetrwac choc pewnie lekko mi nie bedzie. Najbardziej to nie lubie isc w nocy, a to mnie dzis czeka :(((

SOL, nie uciekaj i jak masz obawy i watpliwosci to poczekaj z drugim dzieckiem. Przeciez sie nie zestarzalas ani to ostatni dzwonek na staranka, wiec przemysl na spokojnie wszystko :) z tym pociagiem to bedzie problem, bo tedy juz zaden nie jezdzi. Nikt nimi nie jezdzil i zlikwidowali :)

PYSIA nie ma sprawy wyspie sie i za Ciebie:tak:to gdzie Ty mieszkasz,ze pociagi nie jezdza??????SOL- Wisieńka ma problem zeby wstawic suwaczek-1 wstawila,ale chciala usunac to Jej pomoglam jak to sie robi i teraz jest bez suwaczka bo jak robi wszystko jak trzeba i ma skopiowac to Jej jakies Invalid cos tam wyskakuje....o co tu kaman???

Ja też nie mówiłam nikomu o staraniach o rodzenstwo dla Pati, Nie chce słuchać pytań czy się udalo, a dlaczego teraz i itp,itd. A jak już będę pewna że jest wszystko wporządku to wtedy powiemy wszystkim. Jak zaszłam w ciążę z Pati też tak zrobiłam - powiedziałam o ciąży w 11 tyg:tak:

SOL - przemyśl sobie wszystko; decyzja o drugim bobasie wbrew pozorom wcale nie jest prosta i łatwa;

mama no my to tu prawie z Tobą do łazienki pojdziemy testować :-)
jejku niech juz sie zaczynaja te nasze testowania i oczywscie dobre wiadomosci:-)

dziewczyny mnie piersi bola,czemu dopiero po owu?jenyl ja juz chyba podswiadomie sobie wywołuje :baffled:ja juz nawet nie jestem pewna kiedy ją mialam,czy wczoraj czy w czwartek:baffled:a wiecie co czytałam że owulacje moze przyspieszyc podniecenie,ja narawde nie wiem kiedy byl ten dzien,bo mnie ciągle cos boli,a teraz te piersi jeszcze doszły,ale dzis to jestem napewno po.
dobra ide bo i tak tym gadaniem nic nie przyspiesze,musze odczekac swoje.

Ja jak zobacze 2 kreski to chyba nie wytrzymam i powiem chociaz mamie,a reszcie powiem po wizycie u ginka,która bedzie za okolo tydzien po testowaniu:szok:wiem jestem suknieta ze wszystko mam zaplanowane,ale bedzie jak bedzie 1 krecha,normalnie załamka:-(dobra nie smutam juz ide lepiej se przygotowac na jutro.

NIKA- witam Cie sloneczko:tak::-Dpewnie,ze decyzja o kolejnym dziecku nie jest latwo bo my baby chcemy miec wszystko zaplanowane i ukladamy sobie w tych naszych glowkach cale scenariusze...ja odpuscilam planowanie i myslenie jak bedzie-wiem,ze finansowo damy rade o reszta napewno bedzie si:tak::tak::tak::tak:MILOSC SIE MNOŻY KIEDY SIE JA DZIELI-MY chcemy podzielic nasza milosc na 3 dzieci i wiem,ze starczy nam sily i cierpliwosci (choc pewnie nie raz bedzie z tym kiesko)bo bardzo oboje chcemy tego maluszka i dzieci tez juz czekaja za dzidzia a poza tym wciaz czuje ze nasza rodzinka nie jest w komplecie,wiec musimy temu zaradzic:-D:-D:-D:rofl2:KASIAWIE- my z kazda bedziemy chodzic do lazienki jak zacznie sie testowanie!!!!! :))))

KASIEWIE będzie dobrze:tak: I nie myśl już tyle bo niepotrzebnie się nakrecasz;-) Wiem że łatwo się mówi:rofl2: ale spróbuj.

witam wieczornie na moment:tak:.
dziękuję za miłe słowa jeszcze raz:tak::-)
BARDZO MOCNO TRZYMAM KCIUKI ZA WASZE STARANKA:tak::tak::tak:
ja póki co o tym nie myślę,muszę dojść do siebie psychicznie.obiecałam sobie,że dopóki wszystkich badań nie zrobię ,to próbować nie będę:no:.nie wiem czy znów nie odezwą mi się te cholerne pęcherzyki w jajnikach i trzeba będzie laparo robić..ehh jest wiele niewiadomych na dzień dzisiejszy...mam mocne postanowienie,że spinać się nie będę przy staraniach,chociaż od stresu (np.w pracy:wściekła/y::angry::angry:)nie ucieknę.
wybaczcie,że teraz mogę za Wami nie nadążać na BB,ale Wiecie jak jest.
no i martwię się o Balbinkę:-(
iwonka dzięki za odpowiedź:tak:
życzę miłej nocki i kolorowych snów;*

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry