reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wisienka widze że Twój Wiśniowy maż podobie wyraża swą miłość jak mój szalony Kamil :)
no ja rozwolnienie nie mam tylko mnie brzuch boli i zdaje mi sie że jest twardy a jak go dotykam to miękki - a może to przez tłuszczyk :):):) no ale ide za rada mamy i staram sie nad tym nie rozmyślać :)
zaraz sobie skocze po princesse orzechową mniammmmmmm

reklama
MARYLA, mam nadzieje, ze u Ciebie to ciaza...blizniacza :))) i nie nastawiaj sie za bardzo juz na dwie krechy, zeby wielkiego rozczarowania nie bylo ale i tak tez mam nadzieje, ze Wam sie udalo :))) Maryla i Wisienka, widze ze mamy podobnych facetow wariatow :)) wiec bardzo pozytywnie :)))

SOL, kochana nie lam sie. Ja tam do Ciebie pojade to Ci kopniaka sprzedam co niemiara :)) tule kochana. Wiem, ze Ci ciezko po tylu poronieniach ale z drugiej strony moze Bog sie nad Wami teraz zlituje i wynagrodzi w kolejnym bobasku :)))

BIBINKO, witaj. Dobrze, ze masz meza, Ale i nas, wszyscy jestesmy z Toba :)))

KPI, no Sol mnie nie chce zabrac ze soba i tyle ;D

Ja juz wyspana. wstalam o 14ej, byla sis pogadalysmy ze hej :))) wiec milo. Teraz mam czas dla siebie i tak wpadlam tutaj :)))
W tym tygodniu pare spraw do zalatwienia:poradnia, urzad stanu cywilnego i sklepy. Musze popatrzec za tymi slubnymi i w dodatku marza mi sie jakies baleriny i adidki :))) wiec troche tego jest

Postanowione, ze dzis biore swoje manatki i sie wyprowadzam z domku na pare dni :))) hurrra. Kilka cudownych dni razem i porankow po pracy mrr. i nic mi wiecej do szczescia nie potrzeba :)))

KINGA, laska z Ciebie, ze hej. Sliczna masz buzke i synek tez taki slodziak :)))

Sol - nie trać wiary, że będzie dobrze ... decyzja oczywiście bedzie Twoja ... i każda bedzie dobra ...
A jak potrzebujesz popłakać - wysłuchamy ...

Wisieńka - mój też czasem tak do mnie mówi .... słodkia taka miłość :)
daj znać jak potestujesz ...

marylka - mmmmhhhhh, kusisz princessą ... a ja właśnie robię pizzę na obiad i ptasie mleczko jutro na deser ;),
i kontrolować postęp prac stronki będę!!!!

pysia - nie, no jak to nie chce ... ??? potrzebna interwencja???? ;)

KPI,sol mnie straszy, ze mnie wezmie na bagaznik do W-wy ;D ratunkuuu....
Mojemu sie marzy pizza w tym tygodniu czy weekendzie, wiec pewnie zrobimy z przepisun ktory mi podala ktoras Z Was tutaj tylko nie pamietam ktora :))) ostatnio jak robilismy to skladnikow bylo na fulla :)))

MARYLA, lec po batonika. A ja zaraz wpitole milke truskawkowo - jogurtowa. Moja ulubiona :)))

kpi - nie ma jak jej z Wrocka zabrać jak ja z Kielc jestem - ciut mi nie po drodze :-p A jej mówiłam że mogę po nią rowerem przyjechać ale jak marudzić mi będzie na bagażniku to zostawię w lesie albo w polu :-D to teraz koza marudzi :-D
pysia - czekam na kopniaka - ale masz za krótkie nóżki żeby dostać :-p

Chyba jednak Karola zostanie jedynaczką :-( Jakoś na razie nie mam weny na drugie. Doła jakiegoś podłapałam więc uciekam od was na jakiś czas :-( wrócę jak zmienię zdanie :-( Marylka - rób ten sklepik :tak:

KASIAWIE- kiedy urodzilas Julke bo widze,ze mamy dzieci w podobnym wieku-ja Dominika 30 lipca 2007:happy:

Ja urodziłam Julie 08.09.2007, wiec Twoj Domi jest o ponad miesiąc starszy:-)

kurcze ale mi ten brzuch dokucza - wiem że sie powtarzam ale mam nowa teorie albo mój organizm sie przygotowuje na @ albo to naprawde będa bliźniaki że tak szybko daja o sobie znac :) no bo to chyba raczej nie przez wczorajsze jedzonko :)
zapmarta masz racje trzeba byc dobrej myśli :) obiecuje być dobrej myśli :):)

Marylko wlasnie maialm sie Ciebie pytac czy odczuwasz moze juz jakies dolegliwosci,ale wlasnie to moze byc tylko przez psychike,ale pamietam jak u Ciebie na suwaczku było 1tydzien i 6 dni a dzis ja mam taki,a Tobie juz tylko tydzien został:tak:aha a kiedys tam pisalam ze boje sie "ze nam sie nie uda" oczywiscie nie mialam na mysli wtedy Ciebie tylko mnie i męża,a Ty chyba to odwrotnie zrozumiałas:-(
Mam nadzieje ze zapoczątkujesz swoją Fasolką i reszta dziewczyn tez szybciutko zaciąży:tak:Oczywiscie najpierw będe trzymmac kciuki za Ciebie za o Twoim testowaniu dopiero za siebie;-)

bibinko nie chce pisac ze mi rzykro,bo pewnie ciągle to słyszysz,porostu zycze Ci w miare szybkiego dojścia do siebie i zeby ból choc troszke zelżal,a Ty żebys była dobrej myśli na przyszłość.

Sol kochana nie zadręczaj się,myśl pozytywnie to bardzo dużo daje,a my tu z Tobą bedziemy myslec pozytywnie i Cie przytulac i pocieszac:blink:

Lorelain udanych staranek:-)

U mniet to juz chyba tez psychika robi swoje,bo ciągle odczuwam cos w dole brzucha,ale wiem ze to duzo za szybko na jakiekolwiek objawy,umnie to chocby sie udało to chyba jesczze nie doszło do zagniezdzenia,bo to po około 5 dniach od zapłodnienia prawda?

Sol mama mówiła, ze ty mi pomozesz,jak chcę wkleić suwaczka to za każdym razem po zatwierdz wyskakuje mi inwalid file. Juz któryś dzień z kolei i nie moge sobie poradzić. Z różnych stron te suwaki i ciagle to samo!!!!!!Pomóż kobitko!!!!

WISIENKO, a na pewno prawidlowy kod kopiujesz? Ja tam nie mialam zadnych problemow. Bb code skopiuj i wklej w edytuj sygnature

reklama
:baffled::baffled::angry::angry::angry::angry:tak moja droga Bb kod . Pierwszy suwak wkleiłam raz dwa a potem juz żaden nie chciał wskoczyć. Próbowałam znowu i znowu to samo. Nie wiem o co biega!!!!!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry