reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
WISIENKA, to ja juz nie mam zielonego pojecia :(((

MAMA, a Ty gdzie sie podziewasz? Jak tam u Balbinki???

pysia - ach Ty kłamczuszku ... To nie Sol nie chce Cie wziąć tylko Ty nie chcesz jechać!

ach, te słodkości ... teraz mam fazę na LODY, od kilku dni wcinam codziennie ....

Sol - i wszystko jasne z pysią ... ;)
ej, co to za dołek dziś, Kochana? moze odłóżcie decyzję na czas jakiś i pomyślcie raz jeszcze później ... moze samo najdzie ... młodzi jesteście jeszcze ... nie to co my, stare konie - czasu coraz mniej ;(

szkoda, że chcesz zniknąć ... ;( smutno będzie ... ;( ... a moze jednak zostaniesz? ... ja mam bardzo dalekosiężne plany odnośnie drugiego dziecka ... więc będę tu jedyna nietestująca ;(

a co do stronki to aktualne??? mogę pisać na maila?

KPI, a no to niech mnie ta sol wezmie na bagaznik o to pojade. a zreszta ona juz bierze core tam to sie nie wryje do tego pociagu, bo jak dziewuchy nabiora bagazy ;D

Witam się dziewczynki:-)
u mnie zakonczyly sie dni płodne :tak:z mezem zrobilismy swoje a teraz pozostaje nam tylko czekac nie wiem jak ja dam rade wytrzymac dwa tygodnie:szok: dopiero teraz zdalam sobie z tego sprawe ze te dni mi sie beda jak na zlosc dluzyc:angry:
juz bym chciala wiedziec czy sie udalo czy nie bo najgorsze jest to czekanie jak sie nie ma zajecia to mozna zwariowac:baffled: ale na szczescie ten tydzien mam napiety w pracy wiec moze nie bede az tak o tym myslec:dry:

Witam się dziewczynki:-)
u mnie zakonczyly sie dni płodne :tak:z mezem zrobilismy swoje a teraz pozostaje nam tylko czekac nie wiem jak ja dam rade wytrzymac dwa tygodnie:szok: dopiero teraz zdalam sobie z tego sprawe ze te dni mi sie beda jak na zlosc dluzyc:angry:
juz bym chciala wiedziec czy sie udalo czy nie bo najgorsze jest to czekanie jak sie nie ma zajecia to mozna zwariowac:baffled: ale na szczescie ten tydzien mam napiety w pracy wiec moze nie bede az tak o tym myslec:dry:

Paula nie martw sie nie jestes sama,Mariolce został tydzień do testowania a mi tydzien i 6 dni,wiemy co czujesz,ja juz tez chcialabym wiedziec,juz nie moge sie doczekac

Dzieki KasiaWie:-):-)dobrze ze mam te forum i moge sie komus wygadac:tak:bo na razie to nikomu nic nie mowimy o starankach zeby nie zapeszyc...wiec dobrze ze moge sie tu wygadac ...
KasiaWie a ja jestem z wami i za was kciuki trzymam :tak:;-)i mam nadzieje ze posypia sie ciaze najpierw blizniacza Maryli :laugh2:potem Twoja no i moja...bo jakos to po kolei bedzie te testowanie

reklama
A ja podobnie jak mama przebieram noGami na te staranka hi hi :))) juz sie doczekac nie potrafie

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry