bibinko tak mi głupio ze ja sie tu nakręcam a Tobie przytrafiła się taka niesprawiedliwość:-(kochana porób sobie te badania,na pewno z nimi i z ta wiedzą czy jest juz wsyztsko dobrze będzie Ci lżej i może łatwiej podjąc decyzje. Trzymam za Ciebie kciuki,żeby i dla Ciebie nadeszły szczęśliwe dni!!!
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
nika32
Fanka BB :)
Bibinka- najwazniejsze,ze zagladasz do nas!!!!
Właśnie BIBINKO najważniejsze że jesteś!!!! Dobranoc kochana!
mama05
prrrryy szaaaalona :))
kasiewie-tak to sie zycie uklada,ze jedne sie ciesza a inne smuca dlatego my tu staramy sie cieszyc z tymi ktorym sie uklada i udaje i smucic z tymi ktore placza...dobrze,ze mamy siebie babeczkiNIKA- przywitalam sie z Toba ,ale na wczesniejszej stronie))zebys nie myslala)
Wisieńka
Wpadam tu do was a stronek przybyło, ze hoho. Ciągle myslę o tej Cholernej @. Przypomniałam sobie, ze owule miałam na święta, dokładnie w wielką sobotę zaczął się zmieniać sluz. Czułam ją bardzo. Wtedy bylismy u mojego taty a że cała rodzinka się zjechała spalismy z Mackiem w jednym pokoju więc nie było sexiku nawet <dania w woreczku>. Dopiero we wtorek. Jesli owula jest 14 dni przed @ to powinnam ją dostać najpóźniej w niedzielę. Chyba żeby była dziewczynkaRano zrobię teścik i dam znać jeszcze przed pracą.
Wieczorek u mnie raczej spokojny. Maciek czyta < Kamienie na szaniec>, Pol w łazience robi sobie gładka buzię. ;-)
Mama o wpół do 7 testuje po raz drugi. Dobrze, ze ci lepiej zębowa bidulo
Sol cieszę się, ze nie zamknęłaś sytuacji.
Kasiawie masz trening cierpliwości, obyś fasolkowała!
Wieczorek u mnie raczej spokojny. Maciek czyta < Kamienie na szaniec>, Pol w łazience robi sobie gładka buzię. ;-)
Mama o wpół do 7 testuje po raz drugi. Dobrze, ze ci lepiej zębowa bidulo
Sol cieszę się, ze nie zamknęłaś sytuacji.
Kasiawie masz trening cierpliwości, obyś fasolkowała!
mama05
prrrryy szaaaalona :))
WISIEŃKA- OK- czekamy za wynikiem testu ja odpale kompa po 8 jak odwioze Zuze do przedszkola i bede czekala na Twojego postamoze Ci sie owulka przesunela...o matko i corko ile to gdybania z tym @:-):-):-):-)no nic trzeba cwiczyc cierpliwosc i czekac do jutra,a POL dobry test Ci kupik-taki jak trzebafajnie Cie nazwal,ach te nasze chlopymoj wlasnie sie polozyl bo jutro wstaje przed 5 ma wyjazd sluzbowy...
zapmarta
Karolkowa mama
mama, jestem:-) musiałam najpierw zobaczyć co naskrobałyście.
Ja nie mówiłam nikomu poza mężem o ciąży. Później powiedzieliśmy rodzicom i dziadkom.
W pracy postanowiłam z tym poczekać do 12 tyg. Tylko jakaś franca powiedziała pani dyrektor, że mam spodnie niedopięte na guzik tylko gumkę i tak mnie "ktoś" załatwił.
Zadzwoniła do mnie koleżanka z pokoju z pytaniem "czy jestem w ciąży" bo akurat na urlopie byłam. Nieźle, zastanawiam się tylko jakim trzeba być podłym człowiekiem, żeby z taką informacją od razu do dyrekcji chodzić.
Teraz też wolałabym trochę poczekać, przynajmniej te 10 tygodni.
Ja nie mówiłam nikomu poza mężem o ciąży. Później powiedzieliśmy rodzicom i dziadkom.
W pracy postanowiłam z tym poczekać do 12 tyg. Tylko jakaś franca powiedziała pani dyrektor, że mam spodnie niedopięte na guzik tylko gumkę i tak mnie "ktoś" załatwił.
Zadzwoniła do mnie koleżanka z pokoju z pytaniem "czy jestem w ciąży" bo akurat na urlopie byłam. Nieźle, zastanawiam się tylko jakim trzeba być podłym człowiekiem, żeby z taką informacją od razu do dyrekcji chodzić.
Teraz też wolałabym trochę poczekać, przynajmniej te 10 tygodni.
S
Sol
Gość
pysia - obawiam się że niedługo ostatni dzwonek u mnie jeśli chcę spokojnie donosić bo znowu mi się cysty robią - czuje franie wieczorem przed zaśnięciem i znowu w prawym jajniku - tym razem mi go Piotrek usunie chyba bo z niego i tak niewiele po ostatniej laparo zostało. A teraz przy @ już byłam pewna że jest już źle bo bolało mnie jak wtedy przed zabiegiem - aż noga mnie bolała do samego kolana :-( i na dodatek z lewej strony mnie zaczyna boleć :-( Stracę te jajniki oba - wiem, ale chciałabym jeszcze drugie urodzić wcześniej a potem wycinajcie co chcecie Tylko że ja tak strasznie chcę do ludzi. Już prawie 3 lata w domu siedzę i powoli umieram z braku stosunków społecznych. A tych spotkań na placykach mam już dosyć - jak się dzieciakami nie przechwalają to o lekarzach gadają - już mi bokiem wychodzi
Spadam Kpi robić stronkę bo mi się coś skopało z menu
Spadam Kpi robić stronkę bo mi się coś skopało z menu
Wisieńka
Mama Dobry kupił bo z apteki dzwonił.Współczuję Tomowi nie cierpię wczesnego wstawania
KasiaWie może obudzę sie siusiu przed 6, chociaż oby nie
Zapmarta Takie mamy środowisko. Jakby się ktoś dowiedział o starankach to pewnie szybko by nakablował i pewnie niejedna z nas mogłaby wylecieć z pracy. Taka prawda, ze nie zawsze chcą nas z powrotem z małą dzidziom. W moim zawodzie to częsta sytuacja. Szlak trafia jak pomyslisz. Po za tym to takie intymne i nie koniecznie trzeba wszystkim trąbić.
KasiaWie może obudzę sie siusiu przed 6, chociaż oby nie
Zapmarta Takie mamy środowisko. Jakby się ktoś dowiedział o starankach to pewnie szybko by nakablował i pewnie niejedna z nas mogłaby wylecieć z pracy. Taka prawda, ze nie zawsze chcą nas z powrotem z małą dzidziom. W moim zawodzie to częsta sytuacja. Szlak trafia jak pomyslisz. Po za tym to takie intymne i nie koniecznie trzeba wszystkim trąbić.
reklama
mlodam
mama Oleńki
dzięki mama :-) musimy wierzyć że będzie dobrze, innej opcji nie przyjmować ;-) tymczasem zyczę Wam spokojnej nocki, slodkich snów i niech się Wam przyśni coś miłego papatki
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: