reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
balbino przykro mi że Ciebie też to musiało spotkać
[*]

właśnie z lekarzami to jest różnie w szpitalu powiedzieli że przez pół roku muszę się wstrzymać ze staraniami
a mój ginekolog powiedział że do końca badań powinnam się zabezpieczać, ale metodę sama sobie mogę wybrać
tabletek nie chciałam brać, wybrałam prezerwatywy
teraz czekam do 2 @ po zabiegu, bo na tą pierwszą dość długo czekałam dostałam ją 4.04 i to bardzo bardzo skąpą i tylko przez jeden dzień, mój gin powiedział że tak może być, po zbadaniu stwierdził że wszystko jest ok.
po 2 @ mogę rozpocząć starania, tz mam zielone światełko od lekarza.
bo badania nic nie wykazały, wszystko jest ok, toksoplazmoza itd, usg też wyszło dobrze.

maryla86 dziękuję
i też mam nadzieję że nikogo więcej to nie spotka
ja stwierdziłam że nie mam co się dalej oszukiwać i że potrzebuję pomocy lepiej wcześniej niż później
zobaczymy co z tego będzie
pozdrawiam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
iwonka2b-rozmowa napewno Ci pomoze:tak:warto sprobowac jesli czujesz,ze potrzebujesz pomocy,kazda z nas inaczej przezywa takie straty......czy tracisz pierwsze dziecko tak jak Ty czy ja czy drugie tak jak Bibinka to tak samo boli bo to strata bliskiej osoby:-(ale moj przyklad pokazuje,ze slonce zaswieci i u Was kobietki-my tu wspieramy jak mozemy,wiec zagladajcie kiedy potrzebujecie towarzystwa,wsparcia,pomocy lub poprostu sie wygadac...

korde nic mi nie idzie ta strona siedzie i siedze i patrze na nia i nie wiem co mam robic chyba musze dziś odpocząć zrelaksowac się i moze jutro mi lepiej pujdzie dziś pasuje , daje za wygraną :( wstyd mi :( ale jakoś nie mam natchnienia :(:(:(

kurcze tak mnie brzuchol boli i mi się odbija ciągle chyba wczoraj przesadziłam z moim Kamilem z tym jedzonkiem :( jak struta siedze :(:(

Witajcie dziewczyny. Wróciłam dziś wcześniej co nie zdarza się często i siadłam do nadrabiania. Bibinko i Iwonko bardzo współczuję i zyczę szybkiego powrotu do starania się o dzidziusie.to okropne, że musicie to przezywać a w koło rodzi się tyle niechcianych dzieci.:-:)-(
Kasiawie mam nadzieję , ze będzie sukces. :-):-):tak:
Pozdrawiam wszystkie nowe dziewczyny i wszystkie te , które wróciły po nieobecności.:-)
Co u Balbinki, ciekawość mnie męczy. Czy ktoś coś wie???
Jeśli zaś chodzi o moją @:angry::angry: nie czuje nawet bólu brzucha. Rano zrobię 2 test, a jak nic nie wyjdzie i dalej jej nie będzie to w czwartek zrobię Betę.:tak::tak::tak:
Mam też prośbę!! Znów chodzi o suwaczek.Jak mam ten usunąć i wstawić nowy, ciągle mi wyskakuje INWALID FILE:rofl2::rofl2::rofl2:

WISIENKA- jesli chodzi o suwaczek to wejdz w ustawienia i w edytuj sygnature. jak Ci sie pokaze Twoj obecny suwaczek to kliknij na niego i zaznaczy sie takimi malymi kwadracikami i nacisnij DEL i powinien sie usunac(mi sie usunal w ten sposob) i potem ustaw sobie nowy.a jesli chodzi o @ to zrob tak jak napisalas:tak::tak:co za malpa jedna,no!!!MRYLKA- jak jestes wypluta to daj sobie spokuj,nie zajac-nie ucieknie a Ty wciagnij sobie herbatke z miety

Witam:-)

Miałam zajrzeć za kilka dni, ale jak tu się oprzeć jak jest już komputer z internetem podłączone:-D:-D

A więc u mnie remont ZAKOŃCZONY i dziś pierwsza noc na nowym:-)- już nie dawałam rady z tym remontem...

Wyniki badań odebrałam i są świetne:-):-)
Zmieniłam lekarza z czego jestem bardzo zadowolona:-):-) Jest naprawdę super, w ogóle nie czułam, że byłam u lekarza, rozmawialiśmy przede wszystkim o drugim Dziecku i o tym co się stało. O DZIWO! nie bronił tamtych lekarzy!!! Po wyjściu z gabinetu patrzę na zegarek i bite 40 minut siedziałam, ale babki musiały być wkurzone:-D:-D

No i niestety kwiecień ze starankami odpadł... Najpierw powiedział mi, że dwa lata trzeba odczekać, gdzie zaraz oczywiście pokazały się łzy w oczach:-:)-( 2 lata a dlatego, że nie wiadomo było jak była cięta macica- najprawdopodobniej wzdłuż z tego względu, że to był 25 tc. Jeżeli byłaby wszerz, to po wakacjach można się starać, no przymrużając oko sierpień...
oczywiście było pytanie czy mogę się tej informacji dowiedzieć i tak można. Na drugi dzień pojechałam do szpitala. Straszne to było powracać tam:-:)-( Jeszcze w dodatku był tam tak chamski lekarz i jedna z pielęgniarek, która mnie olała no i automatycznie wspomnienia wróciły:-:)-:)-( od nich nie dowiedziałam się niczego gdzie mam iść i w ogóle gdzie się tego dowiedzieć. Po 5 minutach poszłam na recepcję i babka pokierowała mnie do statystyk, tam musieli zawołać lekarza, bo tylko przy lekarzu mogę zajrzeć w kartotekę, ale na szczęście przyszedł już taki sympatyczny. Powiedział mi wszystko, oczywiście zobaczyliśmy jak była cięta i ani tak, ani tak, a dokładnie wszerz i przedłużone na bok o literę J, ale dodał, żeby poczekać jeszcze z 3 miesiące. Mój doktorek także powiedział, że na moją korzyść i że w sierpniu się widzimy, ale pójdę w lipcu, gdyż wspomniał, że da mi jeszcze parę badań do zrobienia:-)
A w tym dniu co byłam w szpitalu w ogóle nie cieszyłam się z tego, że w sierpniu, dlatego, że jak wcześniej napisałam wspomnienia wróciły i całą drogę płakałam:-:)-(
Na szczęście chyba już tam nigdy się nie pokażę- przynajmniej mam taką nadzieję...

Wow ale się rozpisałam:szok::szok:

Ostatnia edycja:
Wisienko ja trzymam kciuki za tego super plemnika :):):):):):)
mama05 dobrze ci napisała wszystko z tym sówaczkiem i ma racje zrób tak jak napisałaś :)

Ewcia no rozpisałas się ale to dobrze :):):):):)

super ze znalazłaś nowego lepszego lekarza , teraz napewno wszystko się uda i będzie dobrze trzymam kciuki żeby tak było i super że remont juz za wami . Powiadasz pierwsza nocka dziś :):) będzie się działo :):)

a mnie brzuch tak bardziej na dole i po środku pobolewa no gdyby po boku to bym mogła pomyslec że to na @ ale po środku to nie wiem no wrrrrrrrrrrrrrrr niech juz mam wszystko popłacone i niech będzie weekend :) i testowanie :)

Ostatnia edycja:
witam Cie EWCIA-i ciesze sie,ze dobrze Ci u nas skoro wrocilas:tak::-Dgratuluje skonczonego remontu-cudowne wiesci,urzadzaj Wasze gniazdko;-)ciesze,sie tez,ze to ciecie tak wygladalo,ze mozecie staranie w sierpniu rozpoczac i ze trafilas teraz do dobredo i ludzkiego lekarza:tak:to bardzo wazne,moj tez jest cudowny pod tym wzgledem:tak:porob sobie badania,dobrze,ze te co juz zrobilas sa OK.i ani sie obejrzysz a bedzie sierpien:laugh2:zagladaj do nas w miare mozliwosci.sciskam Cie!!!! no to mamy 800 stronke!!! :):):)))

Ostatnia edycja:
maryla to nie może być @ ona ma przyjść do mnie, u ciebie to krewetka rozrabia:-)
mama dzięki za pomoc, suwaczek się usunął:-)Kurcze ale nie mogę wgrac nowego znowu Inawalid FIle a przecież wy macie nawet po kilka. Ja już próbowałm kilka razy i nie mogę go wkleić.:no::no:
Ewcia to musicie ta pierwszą noc poświętować!!!
Kupiłam za radą pani w aptece Biofer. To łatwo przyswajalne żelazo. Poprawię sobie hemoglobinę i hematokryt. Mogą je brać kobiety w ciązy więc bez zagrożenia.:rofl2:
Chyba nie wytrzymam i zrobię dzisiaj ten test. Myslicie , ze skoro robiłam w sobotę to ma sens??

reklama
WISIENKA- bo jak ustawisz nowy suwaczek to kopiujesz kod i wstawiasz tak samo-ustawienia,edytuj sygnature,wstawiasz Ctrl V i zatwierdzasz zmiany i...gotowe:tak:probuj-zdolna jestes dasz rade!!!a test-niby najlepiej robic rannym moczem,ale wiem ze Cie korci to zrob-najwyzej jutro zrobisz rano drugi choc ja jutro poszlabym na bete i juz.:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry