reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
bibinka - witaj z powrotem :tak: Wiesz co bym Ci napisała więc nie będę się dublowac ;-)

maryla - kciuki zaciśnięte za utarg :tak: A jak ze sklepikiem internetowym - działasz coś?

mama - no u mnie też 550 stałej i 170 za wyżywienie. Ale dobrze ze pójdzie bo mogę spokojnie szukać pracy i przygotować się do obrony :tak: A jakoś finansowo damy radę choć będzie ciężko a za rok pójdzie do normalnego przedszkola. Jak sobie policzyłam to za jej przedszkole wyjdzie dwa razy drożej niż za moje studia na miesiąc a ja jeszcze od października na magisterkę. Oj będzie ciekawie. Zobaczymy jak sobie radę damy. Bo jeszcze trzeba stówę doliczyć na bilet miesięczny żeby ją wozić bo my bez samochodu :-(

A wściekłąm się dzisiaj bo w kasie nie mają kasy na wypłatę nadpłat :wściekła/y: To po cholerę każdy student ma osobne konto? :no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
balbinka nawet sobie nie wyobrażam co przeszłaś... smutne to wszystko :(
dobrze że wróciłaś i że jestes juz w stanie popisać tutaj.. tulam mocno
na pewno bedzie lepiej zobaczysz

Witam i ja, poweekendowo ;)

Wczoraj małż zabrał nas na spacer nad rzekę, było cieplutko i po prostu cudownie:).
Słoneczko świeciło pięknie ...
Dziś znów chłodno i chmurzasto ;(

pysia - nie wierzę, że Sol nie chce Ciebie zabrać!

Wisieńka - przykro mi, ze teścik tak wyszedł ... ;( trzymam kciuki, zeby następny był zupełnie inny ...

Sol - wizytę mam o 12.20. Może być park, powinno być ładnie. Jak juz bedziesz na 100% wiedziała to domówimy szczegóły - bo ja 30 mam urodziny i nie wiem czy nie będę jakieś rodzinnej uroczystości szykować, moze od razu z parapetówką? jeszcze decydujemy co i jak. Ale na pewno na spotkanie/spacer znajdę czas ;)

I gratuluję miejsca w przedszkolu ;)
A z dodatkowych dobrych wieści - rozmawiałam z przyjaciółką i już bierzemy się za pracę - więc będzie też taka dla Ciebie ;)

perla81, Fleur - witajcie ;)

clodi - życzę pomyślengo testu ;)

maryla - no właśnie, ja też zapytuję o Twój sklepik internetowy ...

bibinka - witaj znów;) i trzymaj się dzielnie a maluszek się na pewno pojawi ;)

Życzę wszystkim udanego dnia!

dzięki dziewczynki:tak:.
oczywiscie jak na złość wszędzie widzę kobitki z brzuszkami i znów mnie ściska w dołku,ehh:-(

miło mi dziękuje wam :)))

tu z wczorajszego spaceru po lesie
pieknie wyglądacie :):):):)

Witam się i ja po przerwie...
przede wszystkim CHCĘ WAM WSZYSTKIM BARDZO PODZIEKOWAĆ ZA WSPARCIE I SŁOWA OTUCHY W TYCH TRUDNYCH DLA MNIE CHWILACH:tak::tak::tak:.Mama05 wszystko mi pisała w sms-ach.
ja czuję się bardzo dobrze fizycznie,nic kompletnie mnie nie boli,ani razu nie krwawiłam.szczerze mówiąc jestem zdziwiona(ale pozytywnie),bo tyle się nasłuchałam co się dzieje po zabiegu...natomiast psychicznie,ehhh ciągle myślę i popłakuję,strasznie tęsknię za naszym maleńkim groszkiem:-:)-:)-(.dobrze,że mam kochanego męża i moją Alunię,oni dodają mi sił.teraz zamierzam zrobić wszelkie badania i przenieść się do lekarza do łodzi.ja sobie myślę,że to wszystko też mogło być przez te moje zatorbielone jajniki,przeciez nie zdążyłam laparoskopii zrobić i może to jedno jajeczko było poprostu "złe":-(...póki co biorę tabsy anty na wyregulowanie,mam 2 opakowania.boję się ,że po odstawieniu znów mi się te jajniki zatorbielą,a do tego nie chcę dopuścić,bo znów coś pójdzie nie tak...muszę tego pilnować i chodzic na usg.sorry,że tak Wam tu smęcę.juz skończyłam.

witam wszystkie NOWE STARACZKI:tak:
przepraszam,ale nie dam rady Was nadrobić.
martwię się o Balbinkę:-(
witam Cie kochana smutno mi że stało sie jak sie stało i mam nadzieje że juz zadne torbiele nie będeą Cie męczyły i wkońcu będziecie mieć drugiego szkraba :)
też się martwie o nasza balbinke

Od rana prubuje się zabrać za stronkę ale wiecznie ktoś mi wchodzi i marudzi i nic nie kupuje - wiem wredna dziś jestem a to znajomy przyszedł na chwile i siedział godzine a to coś i dupa jest 12:30 a ja nic nie zrobiłam i utarg tez mizerny wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mam nerwa

Witajcie staraczki :) pozwolilam sobie dolaczyc do waszego grona na tym forum :)

Chociaz wolala bym byc na etapie oczekiwania a nie wyczekiwania ;) ele to chyba jak kazda z was.
Nie sadzilam ze zostanie mama jest takie trudne...
Ale juz nie narzekam i pozdrawiam serdecznie :))

witam sie ponownie,cos mi sie z przegladarka zrobilo i wciaz okazywalp,ze nie moze nawiazac polaczenia-wrrrrrrrrrrrrrrrr:crazy::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry:szlag jasny!!!!BIBINKA-witam Cie u nas z powrotem a...reszte napisalam Ci w smskach:tak::-DBALBINKA-Slonko my czekamy co tam u Ciebie -co lekarz powiedzial...myslimy... MARYLKA- kciuki zacisniete a dzien jeszcze sie nie skonczyl wiec izi:-D:-D:-Djoannajoanna- ZAGLADAJ KIEDY MASZ OCHOTE,PISZ DUZO CZYTAJ CZESTO BO KIEPSKO ZEBY NAS NADROBIC JAK NAS SPUSCISZ Z OKA NA POL DNIA:rofl2:MLODAM-poczekaj do 2 cyklu i jesli lekarz dal zielone swiatlo i przede wszystkim czujesz sie na silach to dzialajcie-my tak dzialalismy...ale troche nam zeszlo...ale sie udalo!!

witaj joannajoanna ja jestem na etapie czekania do testowania :) to dopiero moja pierwsza próba :) a ty jak długo się starasz już ????????????????? zapraszam do czestego pisania bo u nas produkcja wrze :)

MARYLKA- Ty ladnie lykaj folik i czekaj dzielnie bo juz niewiele zostalo do testowania;-):tak:i w koncu kiedy robisz w niedziele czy w poniedzialek?????WISIEŃKA- jesli jeszcze nie dostalas@ ja poszlabym na bete.....chyba,ze cos tam sie pomylilo i moze zle policzylas i jeszcze nie czas na @...nie wiem co to sie porobilo..

reklama
Witam sie :-)

Padam na ryjek, młody ma tyle energii w sobie, że szok :) wróciliśmy ze spacerku do domu na drzemkę i chyba tylko ja o niej marze. Mati dalej szaleje ... dzisiaj pierwszy dzień przytulanek :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry