reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
bibinka - witaj z powrotem :tak: Wiesz co bym Ci napisała więc nie będę się dublowac ;-)

maryla - kciuki zaciśnięte za utarg :tak: A jak ze sklepikiem internetowym - działasz coś?

mama - no u mnie też 550 stałej i 170 za wyżywienie. Ale dobrze ze pójdzie bo mogę spokojnie szukać pracy i przygotować się do obrony :tak: A jakoś finansowo damy radę choć będzie ciężko a za rok pójdzie do normalnego przedszkola. Jak sobie policzyłam to za jej przedszkole wyjdzie dwa razy drożej niż za moje studia na miesiąc a ja jeszcze od października na magisterkę. Oj będzie ciekawie. Zobaczymy jak sobie radę damy. Bo jeszcze trzeba stówę doliczyć na bilet miesięczny żeby ją wozić bo my bez samochodu :-(

A wściekłąm się dzisiaj bo w kasie nie mają kasy na wypłatę nadpłat :wściekła/y: To po cholerę każdy student ma osobne konto? :no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
balbinka nawet sobie nie wyobrażam co przeszłaś... smutne to wszystko :(
dobrze że wróciłaś i że jestes juz w stanie popisać tutaj.. tulam mocno
na pewno bedzie lepiej zobaczysz

Witam i ja, poweekendowo ;)

Wczoraj małż zabrał nas na spacer nad rzekę, było cieplutko i po prostu cudownie:).
Słoneczko świeciło pięknie ...
Dziś znów chłodno i chmurzasto ;(

pysia - nie wierzę, że Sol nie chce Ciebie zabrać!

Wisieńka - przykro mi, ze teścik tak wyszedł ... ;( trzymam kciuki, zeby następny był zupełnie inny ...

Sol - wizytę mam o 12.20. Może być park, powinno być ładnie. Jak juz bedziesz na 100% wiedziała to domówimy szczegóły - bo ja 30 mam urodziny i nie wiem czy nie będę jakieś rodzinnej uroczystości szykować, moze od razu z parapetówką? jeszcze decydujemy co i jak. Ale na pewno na spotkanie/spacer znajdę czas ;)

I gratuluję miejsca w przedszkolu ;)
A z dodatkowych dobrych wieści - rozmawiałam z przyjaciółką i już bierzemy się za pracę - więc będzie też taka dla Ciebie ;)

perla81, Fleur - witajcie ;)

clodi - życzę pomyślengo testu ;)

maryla - no właśnie, ja też zapytuję o Twój sklepik internetowy ...

bibinka - witaj znów;) i trzymaj się dzielnie a maluszek się na pewno pojawi ;)

Życzę wszystkim udanego dnia!

dzięki dziewczynki:tak:.
oczywiscie jak na złość wszędzie widzę kobitki z brzuszkami i znów mnie ściska w dołku,ehh:-(

miło mi dziękuje wam :)))

tu z wczorajszego spaceru po lesie
pieknie wyglądacie :):):):)

Witam się i ja po przerwie...
przede wszystkim CHCĘ WAM WSZYSTKIM BARDZO PODZIEKOWAĆ ZA WSPARCIE I SŁOWA OTUCHY W TYCH TRUDNYCH DLA MNIE CHWILACH:tak::tak::tak:.Mama05 wszystko mi pisała w sms-ach.
ja czuję się bardzo dobrze fizycznie,nic kompletnie mnie nie boli,ani razu nie krwawiłam.szczerze mówiąc jestem zdziwiona(ale pozytywnie),bo tyle się nasłuchałam co się dzieje po zabiegu...natomiast psychicznie,ehhh ciągle myślę i popłakuję,strasznie tęsknię za naszym maleńkim groszkiem:-:)-:)-(.dobrze,że mam kochanego męża i moją Alunię,oni dodają mi sił.teraz zamierzam zrobić wszelkie badania i przenieść się do lekarza do łodzi.ja sobie myślę,że to wszystko też mogło być przez te moje zatorbielone jajniki,przeciez nie zdążyłam laparoskopii zrobić i może to jedno jajeczko było poprostu "złe":-(...póki co biorę tabsy anty na wyregulowanie,mam 2 opakowania.boję się ,że po odstawieniu znów mi się te jajniki zatorbielą,a do tego nie chcę dopuścić,bo znów coś pójdzie nie tak...muszę tego pilnować i chodzic na usg.sorry,że tak Wam tu smęcę.juz skończyłam.

witam wszystkie NOWE STARACZKI:tak:
przepraszam,ale nie dam rady Was nadrobić.
martwię się o Balbinkę:-(
witam Cie kochana smutno mi że stało sie jak sie stało i mam nadzieje że juz zadne torbiele nie będeą Cie męczyły i wkońcu będziecie mieć drugiego szkraba :)
też się martwie o nasza balbinke

Od rana prubuje się zabrać za stronkę ale wiecznie ktoś mi wchodzi i marudzi i nic nie kupuje - wiem wredna dziś jestem a to znajomy przyszedł na chwile i siedział godzine a to coś i dupa jest 12:30 a ja nic nie zrobiłam i utarg tez mizerny wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mam nerwa

Witajcie staraczki :) pozwolilam sobie dolaczyc do waszego grona na tym forum :)

Chociaz wolala bym byc na etapie oczekiwania a nie wyczekiwania ;) ele to chyba jak kazda z was.
Nie sadzilam ze zostanie mama jest takie trudne...
Ale juz nie narzekam i pozdrawiam serdecznie :))

witam sie ponownie,cos mi sie z przegladarka zrobilo i wciaz okazywalp,ze nie moze nawiazac polaczenia-wrrrrrrrrrrrrrrrr:crazy::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry:szlag jasny!!!!BIBINKA-witam Cie u nas z powrotem a...reszte napisalam Ci w smskach:tak::-DBALBINKA-Slonko my czekamy co tam u Ciebie -co lekarz powiedzial...myslimy... MARYLKA- kciuki zacisniete a dzien jeszcze sie nie skonczyl wiec izi:-D:-D:-Djoannajoanna- ZAGLADAJ KIEDY MASZ OCHOTE,PISZ DUZO CZYTAJ CZESTO BO KIEPSKO ZEBY NAS NADROBIC JAK NAS SPUSCISZ Z OKA NA POL DNIA:rofl2:MLODAM-poczekaj do 2 cyklu i jesli lekarz dal zielone swiatlo i przede wszystkim czujesz sie na silach to dzialajcie-my tak dzialalismy...ale troche nam zeszlo...ale sie udalo!!

witaj joannajoanna ja jestem na etapie czekania do testowania :) to dopiero moja pierwsza próba :) a ty jak długo się starasz już ????????????????? zapraszam do czestego pisania bo u nas produkcja wrze :)

MARYLKA- Ty ladnie lykaj folik i czekaj dzielnie bo juz niewiele zostalo do testowania;-):tak:i w koncu kiedy robisz w niedziele czy w poniedzialek?????WISIEŃKA- jesli jeszcze nie dostalas@ ja poszlabym na bete.....chyba,ze cos tam sie pomylilo i moze zle policzylas i jeszcze nie czas na @...nie wiem co to sie porobilo..

reklama
Witam sie :-)

Padam na ryjek, młody ma tyle energii w sobie, że szok :) wróciliśmy ze spacerku do domu na drzemkę i chyba tylko ja o niej marze. Mati dalej szaleje ... dzisiaj pierwszy dzień przytulanek :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry