reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
lorelain: no skoro dzis pierwszy dzień przytulanek to trzyma kciuki :) żeby były od razu owocne :):)

mama05: no ja ładnie łykam sobie folik i czekam a nie wiem jeszcze kiedy będe testować najchętniej testowała bym dzis ale by nic nie wyszło ze mną jest tak że już sie nie moge doczekac testowania a z drugiej strony boje się że będzie tylko jedna krecha :(:( ale jak zatestuje to odrazu dam znac :):)

reklama
witaj LORELAIN- ja tez bylam z moim na spacerku,ale teraz konczy bajke i sam juz mowi o drzemce mimo,ze wstal o 7.40...ale niech idzie-bardzo prosze;-)widze,ze bylas na GLITERY:-D:-D:-DOK Marylka-bedziemy czekaly na wiesci...teraz nie ma sensu choc wiem ze korci jak nie wiem co.

Ostatnia edycja:
mama05 wlasnie zauwazylam ze jest co czytac, podejrzewam ze po 1 dniu nie obecnosci nazbiera sie kilka stron :)

maryla86 staram sie od niedawna"na chybil trafil" no i nie trafil heh teraz bede obserwowac kiedy jest owulacja i wtedy probowac :))

No i mam pytanko jak mozna stwierdzic kiedy jest owulacja bez znania dni cyklu, na temperature, sluz i polozenie czy sa jeszcze inne metody?

Witam wszystkie starające się mamusie :)

troszkę mnie tu nie było ale jakoś podupadłam psychicznie ostatnio :(
najlepszym sposobem na dziecko jest sex a ja na niego ostatnio w ogóle nie mam ochoty :(
po zabiegu zanim jeszcze nie mogłam współżyć chciałam bliskości jak nigdy,
jak już mogłam to pierwsze tygodnie wręcz pragnęłam zbliżeń
a ostatnio to jakoś nie mam ochoty, jakoś mi smutno i w ogóle mimo tak pięknej pogody ale może to taki okres i przejdzie zobaczymy

pozdrawiam serdecznie

aaa i już kiedyś miałam się spytać o co chodzi z tym olejem z wiesiołka???
jak on działa?? jak się go przyjmuje??? i czy naprawdę pomaga zajść w ciąże??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
maryla - nie trać nadziei, jeszcze dużo dnia pozostało ;)
a na poprawę humoru Ci powiem, że zamówię u Ciebie łóżeczko - szczegóły wyślę na maila - czekam tylko jeszcze na info od znajomego lekarza odnośnie materacyka ;)

joannajoanna - witaj na forum ;)
oj, masz rację - zostanie mamą bywa trudne ale po to mamy wiarę, nadzieję i koleżanki z forum ;)

Lorelain - miłych i owocnych przytulanek ;)

iwonka2b-kochana my-kobietki po takich przejciach tak mamy,ze jednego dnia slonko swieci i nasz humor jest "wzgledny"a czasem tak jak napisalas....coz moge Ci napisac-musisz zakonczyc okres swojej zaloby i wtedy poczujesz,ze to juz...u mnie zbliza sie 1 maj i zbliza sie powrot do wspomnien mimo,ze to juz 6 lat,ale zawsze w ten dzien znajde chwile,zeby swoje wyplakac-te dzieci,ktore mam nie sa w zamian za tamto ,ktore stracilam...tak wiec nie rob nic na sile i wbrew sobie-czas jest potrzebny.jeszcze troche i znow zaswieci slonko na Twoim niebie-wiem co mowie.i bedziesz cudna mamusia-jak my wszystkie bo jeszcze nie mamy tych dzieci a juz je kochamy!!!!!!!!!!!sciskam Cie i placz ile potrzebujesz to pomaga-nie ma co dusic emocji.....KPI-hejka:laugh2::laugh2:ciesze sie,ze u Ciebie wszystko gra:rofl2:Marylka sie ucieszy jak przeczyta posta o lozeczku:tak:

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie starające się mamusie :)

troszkę mnie tu nie było ale jakoś podupadłam psychicznie ostatnio :(
najlepszym sposobem na dziecko jest sex a ja na niego ostatnio w ogóle nie mam ochoty :(
po zabiegu zanim jeszcze nie mogłam współżyć chciałam bliskości jak nigdy,
jak już mogłam to pierwsze tygodnie wręcz pragnęłam zbliżeń
a ostatnio to jakoś nie mam ochoty, jakoś mi smutno i w ogóle mimo tak pięknej pogody ale może to taki okres i przejdzie zobaczymy

pozdrawiam serdecznie

iwonka ja jestem świeżo po zbiegu jak widać pod suwaczkiem:-(.też teraz pragnę bliskości jak nigdy i mąż mi ją daje,córcia też,ciągle mnie przytulają:tak:.pewnie będziemy miały lepsze i gorsze dni,ja póki co mam zero optymizmu w sobie,bo właściwie jeszcze tydzień nie minął...
a mam pytanie do Ciebie,lekarz kazał Ci brać tabletki anty po poronieniu??mnie jeden mówi,że tak,drugi ,że nie a człowiek głupi jest.ja czuję wewnętrznie ,że nie powinnam,ale że zaczęłam juz jedno to skończę i następnego nie wezmę

mama05 dziękuję :*
naprawdę smutno mi jak patrzę ile kobiet musi się z osobistymi tragediami borykać :(

myślałam że sobie poradziłam ale coraz częściej uświadamiam sobie że to tylko złudzenia. Może zbyt bardzo chciałam być "twarda" zapisałam się do psychologa może rozmowa ze specjalistą mi pomoże.
W sercu, na dnie zawsze będzie pamięć o mojej kruszyńce.
ale muszę się podnieść dla mojego przyszłego maleństwa, mam nadzieję że bardzo długo na nie nie będę musiała czekać.

reklama
Kasiu moja kochana dziękuje że chcesz u mnie zamówić to łóżeczko :):) jesteś taki mój skarb co sie u mnie zaopatruje :) mama05 miała racje że się uciesze :):)

ciesze sie ale jakaś taka dzisaj jestem sflaczała wiem że jeszcze dużo czasu zostało ale że tamten tydzien był kiepski to teraz mam presje żeby utargowac żeby na czas spłacic faktury i mysle czasem - ale naszczęscie nie cały czas o wyniu testu :( i nie moge sie na niczym skupic strone robie od godziny i nic nie zrobiłam jeszcze :(:(:( nie wiem co mi sie dziś uda zrobić ale chciała bym ja najpuxniej do końca miesiąca miec gotową :) - taki mam plan do końca miesiąca bo ten tydzien będzie dla mnie ciężki :(:( wczoraj nawet gadałam z mężulkiem jaki wózek kupimy :):)

Iwonka mam nadzieje że rozmowa pomoże i że żadna z nas nie będzie musiała tego przeżywać co wy :( przykro mi

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry