reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
cześć dziewczyny,

agnieszka, no no brawo. Działajcie :-)

wisieńka, powtórz test jak @ nie przyjdzie. Mnie też po pierwszym teście wyszła jedna kreseczka, @ brak, a po kilku dniach było widać już dwie krechy !!!

pogoda piękna, aż się nie chce do pracy chodzić. Karol spał dziś bez nocnej pobódki, poprzednia noc na paracetamolu bo czwórka wychodzi i marudził. Na czternaście miesięcy czwarta przespana noc:-)

reklama
aga ja na twojego fotobloga zaglądam często wiadomo bo też mam tam konto ;)

kto ma ochotę zobaczyć i moje zdjęcia zapraszam: www.duet.flog.pl :happy:
http://www.duet.flog.pl

...moj syn szoruje swój traktor na balkonie co za widok :-D

witaj ZAPMARTA- no to Karolek ladnie pospal-super:tak:milej pracy zycze;-)czerwiec juz blisko:-DMARYLKA- mowisz-masz , kciuki zacisniete i za utarg i za niedziele za test ,a co!!:laugh2:KINGA- a gdzie Twoj suwaczek- NIE SPOCZNIEMY....???????KASIAWIE- kiedy urodzilas Julke bo widze,ze mamy dzieci w podobnym wieku-ja Dominika 30 lipca 2007:happy:AGNIESZKA- lece na bloga.-Aga fotki super-ja ostatnio tez wstawilam na BB fotke labedzia bo bylismy u rodzicow to pojechalismy z dziecmi nad jezioro karmic kaczki i labedzie:))ubaw po pachy .dobrze,ze u ginek.wszysko gra-nic,tylko dzialac!!

Ostatnia edycja:
KINGA- OK-rozumiem;-)a Ty widze na blogu tez maz labedzia:-D:-D:-Dladne fotki masz tam tak jak i Aga...
:happy: fotografia to moje hobby i praca. zaczął się teraz sezon więc myślę że znowu bede miała co robić ;-)
dzieki! zaglądajcie sobie kiedy chcecie. ja tam czasami coś dodaje zawsze.

cześć dziewczyny,

agnieszka, no no brawo. Działajcie :-)

wisieńka, powtórz test jak @ nie przyjdzie. Mnie też po pierwszym teście wyszła jedna kreseczka, @ brak, a po kilku dniach było widać już dwie krechy !!!

pogoda piękna, aż się nie chce do pracy chodzić. Karol spał dziś bez nocnej pobódki, poprzednia noc na paracetamolu bo czwórka wychodzi i marudził. Na czternaście miesięcy czwarta przespana noc:-)
gratulacje przespanej nocy - oby więcej takich :):):)

Kinga Twoje zdjęcia tez sa piękne :):)

ja dziś od rana zabiegana bo musze zamówienie następne szykować ehhhhhhhhhhh gdzie Ci klienci ???????????????

mama dziekuje ci kochana za kciuki :):)

Witam się i ja po przerwie...
przede wszystkim CHCĘ WAM WSZYSTKIM BARDZO PODZIEKOWAĆ ZA WSPARCIE I SŁOWA OTUCHY W TYCH TRUDNYCH DLA MNIE CHWILACH:tak::tak::tak:.Mama05 wszystko mi pisała w sms-ach.
ja czuję się bardzo dobrze fizycznie,nic kompletnie mnie nie boli,ani razu nie krwawiłam.szczerze mówiąc jestem zdziwiona(ale pozytywnie),bo tyle się nasłuchałam co się dzieje po zabiegu...natomiast psychicznie,ehhh ciągle myślę i popłakuję,strasznie tęsknię za naszym maleńkim groszkiem:-:)-:)-(.dobrze,że mam kochanego męża i moją Alunię,oni dodają mi sił.teraz zamierzam zrobić wszelkie badania i przenieść się do lekarza do łodzi.ja sobie myślę,że to wszystko też mogło być przez te moje zatorbielone jajniki,przeciez nie zdążyłam laparoskopii zrobić i może to jedno jajeczko było poprostu "złe":-(...póki co biorę tabsy anty na wyregulowanie,mam 2 opakowania.boję się ,że po odstawieniu znów mi się te jajniki zatorbielą,a do tego nie chcę dopuścić,bo znów coś pójdzie nie tak...muszę tego pilnować i chodzic na usg.sorry,że tak Wam tu smęcę.juz skończyłam.

witam wszystkie NOWE STARACZKI:tak:
przepraszam,ale nie dam rady Was nadrobić.
martwię się o Balbinkę:-(

reklama
Mama chcemy jak najszybciej zacząć. K nawet tuż po tej pierwszej, ja troche sie cykam i myślę by po 2 zacząć kombinacje ;-). sama do końca nie wiem, może teraz to za szybko by było????

Maryla ja też mam nadzieję, że się uda i że będą to pomyślne i szczęśliwe miesiące :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry